2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
مهدیا جون من الان کاری برام پیش اومده باید برم.اینجا سر میزنم. به امید روزای خوش بای.
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام مجدد! تبسم جون من سه تا سقط دشتم! بعدش هم یه سال نازایی! بغد از اون رفتم ابن سینا!تشخیص غلظت خون و خودایمنی دادن! آها!سقط سومم با هپارین بود! بعد ازاون یه دوره پردنیزولون خوردم بعد هم که باردار شدم روزی دوتا هپارین. یه آمپول پروژسترون!دتا شیافپروژسترون!هفته ای یه آمپول ب ۱۲!اسیدفولیک و وسپرین و ایزوپرین!چون از همون اول انقباض داشتم که باعث شد سرکلاژ هم بشم!
مهربانی چون یه جورای نی نی هستش دیگه برا چی دکتر ایمولوژ جداست همون دکتر زنان نمیتونه دارو بده بعد کدومشون از داد مشکلتو فهمیدی مریمی؟ اسم دکتر ایمونولژ بگو عزیزم؟ مریمی من خیلی سوال میکنم اره... ایزوپرین رو برای انقباضات رحمی میدن؟؟ تو بارداری سومت استفادش نکردی؟ که سقط شد یا هپارین یه وعده استفاده کردی سقط شد؟؟ اگه توضح کاملی بدی از کنجکاوی در میام مرسی ایشا.. ایندفعه نی نی سالمی بموقع بیاد بغلت
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جون شکرخدا پسرم الان بیست و یک ماهشه عزیزمممم ایشالا که به زوذی همگی تجربش کنید! معمولا ما که سقط مکرر هست مشکلمون ایمونلوژیه منم مشکلم با آزهایی که دکتر ایمونولوژ داد معلوم شد و دکتر م هم آقای دکتر تهرانی بود! در موردد سوالا هم هرچی دپست داری بپرس عزیزم! ایزوپرین برا جلوگیری از انقباض هست و بارداری سومم اصلا قلب تشکیل نشد که بخواد به انقیاض برسه! هپارین رو هم من روزی دوتا داشتم برا سومی هم!اما گفتن هپارین به تنهایی کافی نبوده برا مشکلم بنابراین یه دوره پردنیزولون خوردم قبل از بارداری
کسی می دونه آیا خوردن غذاهایی برای ما خوبه یا نه؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم و می خوام تا قبل تیر که می رم انتقال جنین بدم خودم را آماده کنم؟ نمی دونم چرا از ivhg می ترسم؟ درد داره؟
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
ممنون میشم مهدیا جون منم قراره کلی از برام بنویشه عارفی ببیتیم با هم مقایسه کنیم ایشالا بعدها که جواب اومد دستمون مهربانی جون منم ای وی اف کردم گرید جنینام عالی بود بتام یه روز قبله پری 300 و 2 روز بعدش 2000 بود اما متاسفانه رشدش هفته 6 متوقف شده بود و به قلب نرسید منم تنبلی دارم فکر کنم تخمکام برا هپین کیفیت ندارن خدا کمکمون کنه من به اهدایی هم فکر میکنم :( راستس من سرمم داشتم اصلا درد نداره مثله سرم معمولیه شما چندتا داری؟؟؟ مریمی من هم پردنیزولون داشتم هم دوتا هپارین اما نشد :(