2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام.ازتون راهنمایی می خوام.چند سال بود که می دونستیم باید از اس اهدایی استفاده کنیم و سه بار ای وی اف و دوبار ای یو ای کردم که نشد.تازه متوجه شدم که مشکل ایمنی و انعقاد دارم.بعد از دوماه پردنیزولون خوردن انتی تیروگلبولینم رفت بالاتر و رسید به پنجهزاررررررر تی پی ام هم بالا رفته.حالا ده روز دیگه انتقال جنین دارم و به گفته دکترا باید ای وی ای جی بزنم وقتی قیمتشو فهمیدم سرم سوت کشید هر پنج گرمش هفتصد و بیست وهفت هزار تومن که البته باید بیست گرم بزنم
یعنی سه میلیون تومن.تازه اگر هم باردار شم ماهی یکبار باید تزریق کنم.میشه هجده میلیوننننننن نکته ش اینجاست که چون از کلبنیک اهدا استفاده می کنیم هیچ نامه ای برای تامیاجتماعی بهمون نمیدن که حداقل یه مقدار هزینه مون کمتر شه. دکتری رو سراغ دارید که برام تو دفترچه و یه نامه بنویسه که ببرم نامین اجتماعی باید بگم که من تا حالا سقط نداشتم یععنی تا به حال اصلا حامله نشدم می خوام ببینم دکتری هست که بهمون کمک کنه??????

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام تبسم جان من بار اول 7 تا جنین داشتم که دکتر به من گفت خوبن ولی دل خواه و عالی نیستن دفعه بعد داروهام را عوض کرد و گونال و سیتروتاید داد که عالی شدن و من 20 تا تخمک داشتم که 11 تا شون جنین عالی شد.البته من تو دوران تخمک گیری کلی پروتیین خوردم حالا تازه فهمیدم دلیل اینکه ivf های من منفی می شده ایمنی بدنم بوده قبل از عید لنفو تراپی کردم که جواب نداد من دقیق نم یدونم ولی فکر کنم 5 تا ivig دارم داروهای منم مثل شماست آس آ و پردنیدوزل موفق باشی
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
تسنیم جون چرا با وجود استفاده از داروها سقط شد ؟ بهار جون من اطلاعی ندارم عزیزم و دکتری را هم نمی شناسم/
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
سلام دوباره.قبل از تزریق ای وی ای جی یه آزمایشی باید انجام بدیم که ببینن می تونیم این تزریق رو انجام بدیم یا نه الان جواب ازمو گرفتم ای جی ای شده 504 در حالیکه رنجش بین 70 تا 400 به پرستاره ابن سینا نشون دادم اول گفت وقتی بالاست که نباید تزریق کنی اما بعدش زنگ زد به یه دکتر و اون گفت بگید تزریق کنه هرچی بالاتر بهتر حالا من موندم که واقعا باید تزریق کنم یا نه از یه طرف پردنیزولون نتونسته ایمنی رو تنظیم کنه از یه طرف هم اگربالا بودن ای جی ای قبل از تزریق اهمیتی نداره پس چرا قبلش از می گیرن؟؟؟؟/ کسی تجربه ای در این زمینه داره؟؟؟/
بهار جون برو خودتو بیمه خدمات درمانی همون سلامت کن برا ای وی اف هم سرم میده تا اونججا که من میدونم سی دی ها اگه ببالا باسن سرم میدن ای جی ای من تا هالا ازشو ندادم بچهها کسی این ازو داده؟؟؟ مهربانی جون میگن سقط قبل از زدن قلب که برا من رشدش هفته 6متوقف شد یا مشکل کروموزومی هست یا اسپرم و تخمک صعیف دیگه خدا داند
سلام دوستان. مرسی که به یاد ما هم هستین. منم خیلی به یادتونم براتون هم دعا می کنم....تورو خدا شما هم برا من دعا کنین..... من الان تازه هفت هفته و دو روزم....ویارم داغونم کرده حال سر زدن به سایت ندارم..... سونو قلب رفتم خداروشکر خوب بود....تا ببینیم ایشالا خدا چی می خواد....
خدایا شکرت.....
سلام بچه ها جون من پدر بزرگ شوهرم فوت شده بود رفتیم یزد خیلی بد بود امروز امدیم مریمی جون مرسی که سوالاتمو جواب دادی پسرت هم معلومه خیلی شیطونه از طرف من بوسش کن مریمی خانوم اسم از مایش ایمولوژی رو به اختصار دکی ها برام مینویسی ببینم این دکترم بهم نوشته یا نه؟ مهربانی جون ایشا ا.. که ایندفعه نی نی ت محکم میچسبه تو دلت و نه ماه دیگه سالم میاد بغلت عزیزم من فقط میدونم چیزای که خون رو غلیظ میکنن نخور مثلا سرخ کردی نها ماکارانی و سوسیس کالباسها نخور بیشتر تخممرغ محلی بحور مغز های اجیل بخور که ویتامین ای داشته باشن مثل تخم افتاب گردان موقع انتقال هم صبح ناشتا نشاسته با اب سرد بخور سعی کن عفونت نگیری از همه مهم تر استرس نداشته باش راحت اسوده برو هر چی خدا بخواد همون میشه تبسم جون باشه در اولیت وقت همشونو میذارم باهم مقایسه کنیم تبسم نا امید نباش دیگه ایندفعه ایشا.. مشکل معلوم میشه اخه هر کسی ممکنه 1 عامل برا سقط داشته باشه یکی دیگه هم مکنه چند تا عامل باعث سقط بشه و هر کدومه بترتیب باید اول تشخیص داد بعد درمان من فقط میدونم تبسم بعد از کورتاژ لکه بینی طبیعی هستش ترنم جون مرسی که من و بچه هارو تو کلوپ دعوت کردی
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
بهار جون وااااااااااااااااااااااااای چقدر سخت من اصلا از این چیزای میگیااصلا سر در نمیارم ولی خیلی گرونه ولی هر چی دکترت میگه گوش بده عزیزم ایشا.. که درست میشه فاطمه جون بقیه راه رو هم بسلامتی طی میکنی برا ما بچه ها هم دعا کن اگه یه وقتی حوصله داشتی و حال داشتی داروهای که دکتر قبل بعد بارداریت بهت داد وکدوم دکی میری رو بنوسی خوب میشه ممنون
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جونم.مرسی عزیزم. ایشالا به زودی زود قسمت همتون یه بارداری سالم و بی دردسر..... عزیزم از دو ماه قبل از اقدام داروهامو شروع کرد برام. اسپرین ب کمپلکس فولیک اسید سلنیوم و پردنیزولون.روزی یه دونه می خورم. و صبح ناشتا یک چهارم لووتیروکسین.و روزی دو تا دوفاستون.وقتی فهمیدم باردارم رفتم پیش دکی امپول هپارین 10000 هم به داروهام اضافه کرد. الان هم همه داروها رو دارم فقط سلنیوم رو قطع کرده برام. دکترم ربابه طاهری پناه. تخصص اصلیش ای وب اف.
خدایا شکرت.....
تسنیم تسنیم کجایییییییییییییییی مگه شوهر شما آز اسپرم نداده ؟ یا خودت مگه دکتر تو سونو بهت نمی گه که سایز تخمکات چنده ؟ پس این مشکل کروموزونی چیه دیگه؟ من ivf می کنم کلا اسپرم یا تخمکی که کیفیت خوبی نداشته باشه و مشکل داشته باشه را وارد پرسه نمی کنن؟ به امید خدا مشکلت حل بشه
ازمایش ایمنى به اسم سى دى مارکر هست از جمله مهم ترین سى دى مارکر ها سى دى ٨ و سى دى ٥٦ هست که اکثرا با توجه به عدد این دو سى دى قرص پردونیزول و سرم اى وى اى جى تجویز مى کنن قیمت سرم اگه بیمه خدمات درمانى باشى با گرفتن تاییدیه خیلى خیلى کمتر از قیمت ازادش میشه و به تناسب وزن شخص داده میشه هر ٢٠ کیلو یه عدد سرم اى وى اى جى مى دن یعنى یه شخص ٦٠ کیلویى ٣ عدد سرم لازم داره که به محض اطلاع از باردارى باید تزریق بشه ولى قرص پردونیزول رو دو ماه قبل از اقدام باید خورد که میزانش بستگى به نظر دکتر داره فاطمه ٦٦ مبارکه انشاالله که قلبش برات هزار سال بزنه و به زودى بغلش کنى تسنیم جون میشه از سقط ها تون و ازمایشاتى که دادى و ضربان داشتند یا نه در چند هفتگى بود بگى ممنون مهربانى جان تخمک هاى گرفته شده از شما خیلى خوبه انشاالله که به زودى نتیجه مى گیرى و نى نى هاى سالم و صالحى داشته باشى چرا دکتر به شما داروهاى اى وى اف رو داده مگه شما سقط مکرر نیستى پس چرا اى وى اف منم ایمنى ام مشکل داره خدا کنه علت سقط هام از این باشه شما چند تا سقط داشتى و توى چند هفتگى
سلام خوشگلا ببخشید یه چند وقتی نبودم ویار پدرم رو دراورده بود هنوز هم دارم اما بهترم هفته دهم هستم و همچنان در حال استفاده از دارو امپول های پروژسترون کمی فشارم رو بالا برده و مجبورم اصلا نمک نخورم تا اینکه به وقتش قطع بشه ایشاالله همه کی خوبید