2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
ترس نداره حالا که سقط شده دنبال عیب نباش به می گن مشکلی نداری شاید مشکلی نداشته باشی استراحت کن وبرای 3 ماه دیگه با نظر دکترت باردار شو
انتخاب با توست هر صبح می توانی بگویی خدا بخیر کند یا صبح بخیر خدا جون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها مامان جوجو نگران نباش اینجا بچه های بودن که حتی بیشتر از 5 بار سقط کردن ولی اخرش حاملگی موفقی داشتن توکل بخدا درمان هاتو ادامه بده تا علت مشخص بشه تبسم براچی پاکروش بد نوبت میده ناراحتی؟ یا تشخیصش برات خوب نبود؟ عارفی هم خوبه این از های که میگی وگفته انجام بدی خیلی که خوب پیش میره ادامه بده تا مشکلتو بفهمی و حاملگی موفقی داشته باشی تبسم چند سالته؟ و چند کیلوی؟ من تبسم هنوز اول کارم تا زه دومی رو سقط کردم میخوام برم پیش پاک روش برام ازمایشهای کلی بنویسه مامان خانوم این چه حرفیه میزنی که ممکنه طبعی باردار نشی تو دو بار حامله شدی مطمین بار بار سوم باردار میشی اونم با خوبی اسونی فقط قبلش مثل ما برو دکتر مناسب هر چی خدا بخواد همون میشه دکترا فقط وسیله هستن عفونت لگنی بیشتر به نازایی مربوط میشه و اونم اگه درمان بشه مشکلی نداره اگه منظورت عفونتهای مثل توکسو هستش اره باعث سقط میشه وباید ازمایشاهای مربوطه رو انجام بدی تا مشخص بشه همه بهم میگن تو ضعیفی بنیه نداری حالا مثلا قراره خودمو تقویت کنم و همچنین برم دکتر ببینم چیمیشه تبسم شاید باید قوی تر از هپارین میزدی امیدتو از دست نده تو از مایشاهای که انجام دادی چی تشخیص دادن مثلا سقطتت مربوط به غلظت خون بود یا ایمنی یا...یا دلیلی نبود ؟ قبلش اسپرین میخوردی؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
والا مهدیا جون چی بگم از پاکروش منو سره کار گداشته بود کاری برام انجام نمیداد میگفت برو طبیعی میشی من داره 36سالم میشه منم بنییه قوی ندارم و لاعرم حالاعارفی ازهای زنتیک و سیستم ایمنی بهم میخواد بده شما ولی برو پیشه پاکی میدونی با سقطه مکرریری شاید شروع کنه علت یابی برات سارا نوبت دهیش به این اسونی نیست باید بری مطب شب قبل اسم بنویسی برا فردا قبل هشت اونجا باشی بهت نوبت بدن
ُسلام بچه ها من یه بار سقط کردم تو آزمایشام protein s کمه دکتر گفت حامله شدی باید آسپرین بخوری.کسی میدونه آسپرین رو کی بخورم قبل از اقدام یا بعد از اینکه فهمیدم حامله ام؟
خدایا پسر کوچولومو به خودت می سپرم دوست جونا برا سلامتی نی نی من دعا کنین.خوشگلم الان هفته 38
بارلا جون من بعد از سقط اولم آزمایش دادم پروتئین s کمی پایین بود. عددش 47 بود رنج نرمال از 55 شروع می شد. دکترم آسپرین داد از وقت اقدام اما پیشنهاد هپارینم داد اما من هپارین تو بارداری دوم نزدو سقط شد تو هفته 8. بعد از اون رفتم ابن سینا آزمایشهای تکمیلی چندتا فاکتور دیگه انعقادی هم مشکل داشت. الان هم بارداری سوم هست و شکر خدا تا الان پیش رفته و هر روز کلگزان می زنم. اگه صلاح می دونی چندتا آزمایش دیگه هم برای فاکتورهای انعقادی که بچه ها تو چند صفحه قبل اسمشون رو نوشته بودند انجام بده. البته توکلت هم به خدا باشه و نگران نباش چون همه می گن یک سقط طبیعیه .
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
پردنیزلون میتونه روی انتی تی پی او اثر عکس داشته باشه و بدترش بکنه ؟ کسایی که استفاده کردن چند روز بعدش رفتن آزمایش دادن ؟
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
نیلی جون من برای ANA خوردم به جای اینکه پایین تر بیاد بالاتر رفت.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
سلام من رفتم پیش دکتر پاکروش کلی ازمایش داد هم برا خودم هم همسرم یکماه دیگه جوابش میاد خداکنه مشکلمونو بفهمه دیگه تحمل سقط رو ندارم ایشا.. خدا مشکلمونو حل بکنه
سارا جان سلام دکتر پاکروش که جواب نمیده برو ساعت 8 شب اسمتو بنویس فردا ساعت 8 برو مطب نوبت میده منکه دلمو به دریا زدم رفتم پیشش توکل به خدا