2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
.سلام میشه منو تو کلوپتون بپدیرید این دفعه شد دوبار که سقط داشتم باراول با دارو بتام شد 40 و بعدش اومد پایین این بار با میکرو تا لانه گزینی بیشتر نرفت جلو و بدون قلب:( دکتر میخواد ازمایشای کاریوتراب و ایمونولوزی بده برا از کاریوتراپ یرم سازمان انتقال خون یا جای دیگه؟؟؟؟ شما چه ازهایی دادین بعدسقط؟؟؟ شاید تخمکم صعیفه که نمیتونه بیشتر لانه گزینی پیش بره؟؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام تبسم جون خوبی غصه نخور غصه فایده نداره به دکتر گوش کن داره برات خوب پیش میره ولی حتما شوهرتم بره از اسپرم بده شاید اسپرم همسرت ضعیف باشه البته کسانی که به قلب نمیرسن احتمالا مشکل یا از غلضت خون زن یا مشکل ژنتیکه که یکیش کایوتایپ هستش یا ممکنه خون به جنین نرسه و منجر به سقط بشه که همه اینا با امپول هپارین حل میشه و یا مشکل از اسپرمه مرد هستش که باید دارو مصرف کنه تبسم نمیدونم تو کجایی هستی ولی حتما ازماشگاه خوب برو تو اینترنت سرج کن ببین کجا بری بهتره جوجو شما هم بری ازمایشهای کامل رو بدی خیلی خوب میشه باید دکتری بری که این کاره با شه یعنی تو سقط مکرر تبهر داشته باشه نه اینکه بریم دکترای که زنان با مشکلات عادی میرن پیششون
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جون من دوساال مریصه پاکی بودم علاف شدم بعد رفتم عارفی میکرو کردم عزیرم اخه تو میکرو بهترین اسپرمو تخمکه و پل جنینی و جسم زردم تشکیل شد و بعد رشدش متوفق شد. تو میکرو همه داروها رو داشتم هپارین.... یعنی دیگه امیدی ندارم برم برا انتقال دوباره:(
سلام بچه ها من دیروز برای بار دوم توی 6 هفته سقط داشتم. خیلی داغونم.دفعهی اول ÷ارسال بود که تو 3 هفته سقط شد.یعنی به نظر شما چه علتی میتونه داشته باشه؟ممکنه به علت عفونت اینطوری بشم؟ممکنه هیچ وقت نتونم طبیعی باردار بشم؟باید چکار کنم؟خیلی داغونم....