2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
توکل جون منو تو کلوپ دعوت نکردیا ...... من اولی رو تو هفته 7 سقط کردم و دومی رو تو هفته 6 یعنی ساک 6 هفته بود ولی جنین 5 هفته بیشتر رشد نکرد و هردو قلب تشکیل نشد و ضربان نداشتن
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
من لنفو تراپی هم کردم که فایده نداشت الان خیلی دلم می خواد در مورد ivig بدونم خیلی امید دارم با این درمان جدید درست بشه
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهربانی جون باورت میشه من تازه اول کارم تازه رفتم دکتر پاکروش تو تهران و کلی ازمایش نوشته یکماه دیگه اماده میشه و مشکلمو میفهمم درمورد ivig من همش جیزای امیدوارکننده ای شنیدم ایشا.. جواب میده
فقط از این خوشحالم که امسال دکترا فهمیدن مشکلم چیه.همین خیلی برام مهمه ........ امید وارم تو هم موفق بشی الان 1 هفتس دارم می رم ورزش تا وزنم را 10 کیلو کم کنم که بهانه ای برا سقط دیگه نباشه
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
من اولی که توی هفته 5 و دومی توی هفتی ای که می خواستم واسه قلب برم خارج رحم شد به این چیزا نرسید 3 تا بعدی هم که ivf کردم و باز به سونو و قلب نرسیدن و دکتر گفت ایمنی بدنت بالاست و از بین میرن
اره خوب کاری میکنی دکتر پاکروش هرکی وزنش بالا باشه اول بهش رژیم میده بعد به درو درمان میرسه یعنی تو این چن سال مشکلتو نفهمیدن اصفهان که خیلی معروفه برا نازایی و..؟ شوهرت هم از داده اون مشکلی نداشته؟
من از مایش apca =5 بود بعد از لنفو تراپی شد 10 و دکتر گفت دیگه انجام نده
نه اون مشکلی نداشته. آخه من تنبلی تخمدان هم دارم فکر می کردن به خاطر این موضوعه و برا همین که ivf ها هم منفی شد گفتن چون تخمدانات تنبله کیفیت تخمکات خوب نیست. بعد رفتم پیش دکتر شرکت آز ها را واسم نوشت و گفت ایمنی بدنت مشکل داره واسه همین این جوری شدی
یعنی جه طوری مهربانی کیفیت تخمکاهت خوب نبوده اگه کیفیت نداشته باشه که باروری صورت نمیگیره از کجا فهمیدی تنبلی داری پری نا منظم بود؟ من 24 سالمه شما چی ؟
بله نامنظم بود از همون اول.بعد توی عکس رنگی هم مشخص شد که چسبندگی لوله و تخمدان دارم ولی لوله ها باز بودن . و رحمم هم گنجایش خوبی داره ولی شکل نرمالی نداره ول یدکتر گفت م یتونه جنین را نگه داره فقط در طول بارداری انقباض زایاد داری کلا من خیلی مشکل دارم
این سری که تخمک گیری داشتم دارو هام را عوض کردن و کیفیت و تعداد جنین هام عالی شد. 2 تا هم بلاستو سیت دارم که خیلی بهشون امید وارم