2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه هه من یک سوال داشتم حاملگی من تو 6 هفته متوقف شد و جنین نداشت فقط فتال پل بود این یعنی حاملگی پوچ؟ یا ممکنه که پوچ نبوده و چون رشدش متوقف شده دیگه به تشکیل قلب نرسیده؟
آریا پسر عزیز مامان 3 تیر 94 زمینی شد ،بهترین هدیه خدا به زندگی ما خوش اومدی
مثل من شدی مامان صدف من میخوام بعد از از اسپرم شوهرم که میگن احتمالا بخاطر اسپرمه مطمین شدم میرم درمان دیگه پیش کدوم دکتر میری؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
من که میگم یه سری ازمایشای اولیه رو بده مخصوصا شوهرت متوقف شدن رشد یه خوده تو بارداری بعدی باید احتیاط کنی من میخواستم برا سقط قبلیم برم ولی همسری نذاشت دوباره این بلا سرم اومد الانم خیلی پشیمونه
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام دوستای مهربون من سبام ۲۴ سالمه دلم خیلی‌ گرفته سردرگمم نمیدونم چیکار‌ه کنم منم مس شما‌ها ۲ بر سقط داشتم اولی‌ مهر ۲ هم عید سقط شد هر ۲ تا با یه بر اقدام حامل شدم ولی‌ اولی‌ هفتهٔ ۶ سقط شد جنین رشد نکرده بود دومی‌ هم اولش قلبش زد ولی‌ هفته ۱۲ ایستاد اصلا دکتر خوب سراغ ندارم اورمیه و تبریز می‌تونم برم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخندیم و نگران نباشیم، بدونیم که : نخِ زندگیمون دستِ خـــــــداست . . .
سبا جان خیلی متاسفم عزیزم.همه ما تو این فورم مشکلمون سقطه. خیلی از دوستان با خوندن مطالب دوستان دیگه پیگیر درمان شدن و الان نینی دارن.به امید روزی که مشکل من و شما و همه نی نی دوستا حل بشه. من لیست آزمایشات مربوطه رو از یکی از همین فورمای نی نی سایت کپی کردم و اینجا میزارم که شما هم استفاده کنید.زحمت جمع آوری این آزا رو د وستی با اسم کاربری نی نی نگار کشیده: از بالای لیست اول آزمایشات مربوط به چکاپ های روتینه و تا آخر لیست به تدریج آزمایشات تخصصی تر می شن انجام پاپ اسمیر انجام معاینه سینه نزد پزشک زنان تزریق واکسن کزاز بررسی از نظر ایمنی به سرخجه و در صورت عدم ایمنی ، تزریق واکسن سرخجه آزمایشات و چکاپ روتین: CBC , BG , Rh ( غلظت خون ، گروه خون ) FBS ( قند ) Chol, LDL , HDL , TG ( چربی ) BUN, Cr ( وضعیت کلیه ) ALK, ALT , AST ( وضعیت کبد ) TSH , T3 , T4 ( تست تیروئید ) ESR , CRP ( آزمایشات التهابی ) U/A ( آزمایش ادرار ) آزمایشات ویروسی و عفونت ها : HBS Ag , HBS Ab ( ابتلا و یا ایمنی به هپاتیت بی ) HCV Ab ( هپاتیت سی ) HIV Ab ( ایدز ) Toxo Ab ( IgM , IgG) ( عفونت توکسو عامل سقط ) CMV Ab ( IgM , IgG) ( عفونت سایتومگال عامل سقط) HSV Ab ( IgM , IgG) ( عفونت هرپس عامل سقط) Rubella Ab (Ig G) ( عفونت سرخجه عامل سقط و ناهنجاری جنین ) Listeria Ab (IgM, IgG) ( عفونت لیستریا عامل سقط و ناهنجاری جنین ) RPR ( عفونت تناسلی سفلیس ) آزمایشات هورمونی و ذخیره تخمدان : FSH , LH , Estradiol ( هورمون استروژن و بررسی وضعیت تخمک گذاری ) PRL(LTH) ( پرولاکتین ) AMH , Inhibin B ( ذخیره تخمدان ) آزمایشات انعقادی ( مربوط به سقط مکرر یا عدم موفقیت در آی وی اف به صورت مکرر ) : PT , PTT , INR Pro C , Pro S Anti thrombin III , ACL (IgG , IgM) , APL ( IgG,IgM), Lopus Anti Cuagulant ( LAC) Anti TPO , Anti thyroglobulin PAI -1 (PCR ) Factor V leiden ( PCR) MTHFR (PCR ) APCA ( patial cell antibody) : این آزمایش اگه مختل باشه معمولا یه سرمی می دن به اسم IVIG که توی بیمارستان و در طی چند ساعت تزریق می شه و بهتره تزریقش هم چند هفته قبل از تخمک گیری باشه Factor II mutation: PG20210A (PCR) DNA Vit D 25 OH Insulin آزمایشات مربوط به سیستم ایمنی ( برای سقط مکرر و عدم موفقیت مکرر در آی وی اف ) : B-Lymphoid Myeloid cd 10 cd 45 cd 19 cd 13 cd 20 cd 14 cd 22 cd 33 cd 23 cd 117 cd 25 cMPO cd 79acyk cd 64 s.Kappa Tdt s.Lambda cd11 b HLA-DR cd15 TdT cd 16 cd 34 cd 34 cd 103 cd41 FMC7 cd 42b cd11c cd 44 cd 235a T-Cell cd 1a cd 2 cd 3 cCd3 cd 56 cd4 cd5 cd7 cd8 Plasma Cell dyscrasia cd138 cd38 K/L LGL Leukemia cd56 cd57 خصوصا این چند تا تست : ANA - APCA و این یکی ها : CD16 CD56 که مارکرهای اختصاصی سلولهایی به نام NKcell هستن(NKa( K562 target cell CD 57 ,CD19 هم مهم هستن. همسرت هم باید آزمایشات مربوطه مث آز اسپرم و هورمونی و معاینات مردان رو انجام بده.
مهیا جون آخه واسه من جنین نبود فقط فتال پل بوداونم خیلی کوچیک کیسه زرده فکر نکنم بود دکترم که هرچی اصرار کردم هیچی برام ننوشت شوهر منم علاقه ای به آزمایش دادن نداره و میگه ولش کن ولی من واقعا اون روزا انقد برام سخت بود که نمیتونم فکرشو بکنم که دوباره تکرار شه نمیدونم چیکار کنم برم یه دکتر دیگه برام بنویسه یا نه راستی من مشهدم تو سقط هات براچی بود؟الان آزمایش دادی؟
آریا پسر عزیز مامان 3 تیر 94 زمینی شد ،بهترین هدیه خدا به زندگی ما خوش اومدی