2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست
مرسی دوستای گلم دکتره خودش آزمایش می نویسه من بگم که قبول نمی کنه فقط تو تبریز دکتر خوب می شناسین خواهشا کمکم کنید
بخندیم و نگران نباشیم، بدونیم که : نخِ زندگیمون دستِ خـــــــداست . . .
سلام زهرا 5 من نصف تایپیک سقط مکرر خوندم اگه همونی باشی که عضو قدیمی این سایته خیلی خوشحال شدم برامون پست گذاشتی ....با دیدن شما که با 5 بار سقط بازم حاملگی موفقی داشتی به ما خیلی امید میده که نا امید نباشیم ساره جون خب نتیجه ازمایش منو نمیدونی چیه توکسو دارم یا نه؟ مامان صدف من دوتا سقط داشتم یکیش تو هفته 7 سقط خود بخودی شد و قلب تشکیل نشد ولی کیسه زرده بود و دومی چند روز پیشا با قرص سقطش کردم رشدش متوقف شد و حتی به قلب نرسید خودش نیومد دارم بزور سقطش میکنم الانم دارم درد و فشار تحمل میکنم من جاهای خیلی رفتم البته تو تایپیکای دیگه و حتی این تایپیکو از اول خوندم کسانی که مثل من شدن یا مشکل برا اسپرم مرد یا برا غلظت خون یا مشکل جهش ژنتیک داشتن که همه با امپول هیارین یا قوی تر از اون بسختی حاملگیشونو به سر بردن بنابراین عاقلانه ترین کار اینه اول همسرامون برم از اسپرم بدن بعد از اون رو خودمون ایراد بزاریم البته خیلی بارها شده که هم اسپرم مشکل داشته هم مشکل از طرف زن بوده خلاصه من نمیخوام به کسی استرس وارد کنم چون خیلی از بعد از اولین سقط به سلامت باردار شدن هیچ مشکلی نداشتن ولی من که میگم احتیاط شرط عقله مخصوصا کسانی که تو خونواده هاشو این مشکل سقط یا اسپرم رو دارن دیگه ریسک نکنن حامله بشن خود سقط از زایمان هم بدتره خودتون که میدونید دیگه..برن دنبال درمان صبا جون واقعا سقط ادمو سردرگم میکنه ما بیچاره ها به جای اینکه از جواب مثبت تست حاملگی خوشحال بشم تازه اول نگرانیامونه ولی بچه ها غم غصه این چیزا فایده نداره مصلحت خدا هر چی باشه همونه خدا مارو داره بیشتر امتحان میکنه باید صبور باشیم و دکترای لازمو بریم به امید خدا همه چی درست میشه خیلی حرف زدم ببخشدی خداکنه این خوریزی های منم تموم شه خیلی سخته
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره مهدیا جون واقعا سقط خیلی وحشتناکه این دکترا اصلا نمیفهمن آدم چی بهش میگذره میگن نمیخواد برو اقدام کن انگار نه انگار آره خودمم فکر میکنم بریم آزمایش بدیم بهتره
آریا پسر عزیز مامان 3 تیر 94 زمینی شد ،بهترین هدیه خدا به زندگی ما خوش اومدی
جوجو سلا ناراحت نباش عزیزم ازمایشهای لازمو دادی؟ سقطهایت چطوری بوده چند هفته ای بودن ؟ قلبش تشکیل میشده؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
دومی شهریور باردار شدم بتا 30 بود رفتم مسافرت با نظر دکتر چند روز بعد از مسافرت سقط شد اون روز انقدر ناراحت بود احساس شرمندگی می کردمبعد ازمایشهای مربوط به سقط را انجام دادم دکتر گفت مشکلی نیست فقط امپول به کمپلکس داد که می زدم در اسفند بار دار شدم و بعد از 3 روز که فهمیدم باردارم سقط شدارزو بر دلم مانده چون همی سقط ها را بعد از 4 5 روز که می فهمم باردارم سقط می شه
انتخاب با توست هر صبح می توانی بگویی خدا بخیر کند یا صبح بخیر خدا جون
دومی شهریور باردار شدم بتا 30 بود رفتم مسافرت با نظر دکتر چند روز بعد از مسافرت سقط شد اون روز انقدر ناراحت بود احساس شرمندگی می کردمبعد ازمایشهای مربوط به سقط را انجام دادم دکتر گفت مشکلی نیست فقط امپول به کمپلکس داد که می زدم در اسفند بار دار شدم و بعد از 3 روز که فهمیدم باردارم سقط شدارزو بر دلم مانده چون همی سقط ها را بعد از 4 5 روز که می فهمم باردارم سقط می شه
انتخاب با توست هر صبح می توانی بگویی خدا بخیر کند یا صبح بخیر خدا جون
سلام جوجو جووووووووون مال من یکی از سقطهام این جوری بود بهش می گفتن حاملگی شیمیایی یا chemical peregnancy . تقریبا یک هفته بعد از بالا رفتن بتا سقط شد. بتا هم بیشتر از 45 نشد. دکتر گفت نطفه ضعیفه. اما دکترها این رو اصلا سقط حساب نمی کنند.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
شاید مشکل اسپرم یا تخمک که نطفه ضعیف می شه. شوهرت تا حالا آزمایش اسپرموگرام داده؟
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم