2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
برای من هم دعا کنید بقیه این ایام هم به خیر بگذره
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
مهدیاجون اگر آزمایشی از قبل داشته باشی قبول می کنن. من هیچی تقریبا نداشتم. برای همین خیلی آزمایشهام زیاد شد
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت ترنم گل من میخوام برم افلاطونیان اره یه سری از جدید دارم تا ببینم چی میشه الان ترنم کی میری اقدام ؟ اجلزه بارداری بهت دادن من دیر هم حامله میشم اخری چهارماه طول کشید اره ترنم جونم باید به خدا توکل کنیم وگرنه هرکاری کنیم بازم باید خدا بخواد تا کاری بشه ایشا.. خدا برا همه منتظرای نی نی سالم زودی نی نی سالمی بده الهی امین
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جون من سقط قبلیم شهریور 91 بود. 6 ماه طول کشید تا بعد از اجازه بارداری دوباره باردار شدم . اما الان شکر خدا باردارم. برام دعا کن ان شاء الله تا آخرش به خیر و عافیت سپری بشه.
ضمنا امضای کاربریت خیلی قشنگه و آرامش بخش عزیزم.
ترنم جونم ممنون خیلی خوشحال شدم بارداری اخه هر کی اینجا بارداری سالمی رو طی میکنه برا بقیه یه چراغ امیده من دعا میکنم برات اگه لایق باشم که این نه ماه بارداریت راحت باشه و اسون .... الهی امین من الان دکتر افلاطونیان نوبت گرفتم 26 اردیبهشت نوبت دارم میگن که خیلی خوبه ... فعلا میخوام شوهرم بره از اسپرم از هر کی میپرسم میگن اگه به تشکیل قلب نمیرسه اول از اسپرم میگیرن از همسر خلاصه دوست ندارم سر سری دکتر ازمون بگذره تو برای من دعا کن که مشکلم چیز خاصی نباشه حداقل ناشناخته نباشه و حل شه نمیدونم چرا دوست ندارم برم ابن سینا ... خداکنه اونم ازمایشای کاملی برام بده
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
دکتر افلاطونیان هم خیلی خوبه. ان شاء الله که نتیجه می گیری. خیالت راحت این دکترهای معروف همشون شبیه هم تجویزهاشون هست. ان شاء الله به خیر و عافیت این سری باردار بشی و نی نی رو بعد 9 ماه تو بغل بگیری. ابن سینا فقط مزیتش این بود که برای من که از شهرستان می اومدم همه کارها رو تو نصف روز انجام می داد. و الا با جاهای دیگه فرقی نداره گلم. برات بهترینها رو از خدای بزرگ و مهربون خواستارم
سلام بچه ها من یکبار سقط داشتم به دکتر گفتم برام آزمایشهای لازم رو بنویسه ولی اون گفت نمیخواد حتی با اصرار من ننوشت گفت یک سقط طبیعیه و لازم نیست استرست رو بیشتر میکنه نظر شما چیه برم پیش یه دکتر دیگه یا توکل به خدا اقدام کنم؟
آریا پسر عزیز مامان 3 تیر 94 زمینی شد ،بهترین هدیه خدا به زندگی ما خوش اومدی
سلام علیک به همگی مامان صدف من جواب بدم؟البته این نظر منه. من سه تا سقط داشتم.ببین یدونه طبیعیه.راست میگن.چون تا سقط دوم اتفاق نیافته متوجه نمیشن که ایراد از چیه.مثلا مال من اولیش که افتاد باید دومی هم میافتاد تا نتیجه میگرفتن که مثلا به دلیل اینکه هر دو دقیقا در هفته 8 قبل از تشکیل قلب بوده ایراد کجاست.ولی انشالله که برای شما فقط همین یکی باشه.بازم اگر خیلی حساسی با دکتر مشورت کن بگو میشه برای من همه داروهای احتمالی رو یا ازمایشات رو بنویسین.ولی احتمال زیاد قبول نمیکنن.چون داروی اضافی خوردن هم ضررش کمتر از سقط نیست
سلام سارا جان....خودتو ناراخت نکن....یه سقط لحتمالش خیلی زیاده که دیگه تکرار نشه.... ما تو فامیلمون هم سه چهار نفر بودن که بارداری اولشون به سقط انجامید....مخصوصا اگه حاملگی پوچ بوده باشه. به خودت استرس نده ایشالا تو زمان معین که بهت گفتن اقدام کن....ایشالا که هیچ مشکلی پیش نمیاد...
خدایا شکرت.....