2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست
بچه ها امیدتون رو از دست ندین خیلی از بچه ها اینجا و کلوبهای دیگه نتیجه گرفتن. توکلتون به خدا باشه. اگه بخواد همه چی درست می شه. مهدیاجون ان شاء الله که سری بعد نی نی راحت بیاد تو دلت و برات بمونه. من رفتم ابن سینا. اگه اونجا بری تقریبا تمام آزمایشها رو اعم از ایمنی و انعقادی و ژنتیک و عکس رنگی رحم و اسپرموگرام رو براتون می نویسند یعنی هرچیزی که ممکنه سقط به اون مربوط باشه. ویزیت زنان، ایمونولوژی، تغذیه، ژنتیک و شوهرت اورولوژی می شین. همه اینها در مدت حدود 4 ساعت انجام می شه. خوبیه مرکزش اینه که همه چی جمعه. البته عکس رنگی رو باید جای دیگه ای بری. هزینه آزمایشها با کاریوتایپ حدود یک و نیم میلیون می شه. ان شاء الله که خدا به همه مامانهای منتظر به راحتی نی نی های سالم و صالح بده.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
تـــــــرنم جان ممنون عزیزم.یه سوال در باره ابن سینا(منم اونجا میرم):من همیشه فکر میکردم که موقع تصمیم گیری و تجویز دارو برای موارد چند سقط یا مثلا نازایی های طولانی مدت حتما چند تا پزشک با هم صلاح مشورت میکنن و بعد برامون تصمیم میگیرن.ولی خیلی هول هولکی و ...یک نفر انجام میده...به نظرم باید در این مساله کمی بیشتر برای بیماران وقت بزارن.نظرت چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای عزیزم سارا جون من تو هفته 6 یا 7 رشدش متوقف میشه اولی خودش اومد دومی با قرص کوچلوی زیر زبونی داره سقط میشه دیروز چهار تا قرص تو ساعتهای معین خوردم دردها شروع شد ولی نمیدونم چرا مثل قبلی همه چیز میزای دلم سالم بیرون نمیومد همش تیکه تیکه بود نمیدونم شاید بخاطر قرصهاس سمیه جون اره سخت که هست ولی باید قوی باشم تو یه کتابی خوندم هر نطفهای که سقط میشه خدا میخواد چون هیچ سرنوشتی براش ترسیم نشده درناکه ولی حکمتی داره این قصییه ها مامانم میگه حتما میخوای یه نی نیه خوبی بیاری نگران نباش من یه خورده گل گاوزبانم خوردم با اویشن نمیدونستم که نباید بخورم یعنی ممکنه هنوز بمونه بقایا؟ یه چیزای ازم بیرون اومد دلم خیلی سوخت خود بخود گریه ام شروع شد از خدا خواستم دیگه بسکنه نمیدونم چه سرنوشتی ممکنه برام پیش بیاد من روحیم خیلی خوبه در حدی که همه ازاین که سقط کردم و به روی خودم نمیارم تعجب میکردن اینقدر مامانم یواشکی گریه میکنه من یه ذره هم ناراحتی نکردم میگم مامانی من برام مهم نیست اونوقت شما ناراحتی خب مادر دیگه... ترنم جونم یکملیون ازمایش دادی خوشبحالت چقدر جلوی ایشا.. همه چی خوب پیش بره از خودت مارو بیخبر نذار اگه میگفتی چند تا سقط داشتی؟ و تو چند هفتگی سقط؟ شدن از کنجکاوی در میومدم عزیز
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام مهدیا جون. ایشالا که با پیگیری های دقیق علت سقط مشخص بشه و دیگه این تجربه تلخ برات تکرار نشه. عزیزم همه این داروهایی که دوستان گفتن مکانیسمی داره و بدون دلیل تجویز نمیشن. منظور سارا جون این حیست که این داروها سر خود استفاده بشه. اینا داروهایی هستن که اکثر بچه های این تاپیک استفاده کردن. یعنی بنا بر تشخیص و تجویز پزشک استفاده کردن. اسپرین و هپارین داروهای ضد انعقادی هستن. و خونرسانی به جفت رو تسریع می بخشن. بعضی داروها برا مشکل ایمنی هستن.مثه ای وی ای جی و پردنیزولون. بر اساس ازمایشاتی که انجام میدن و نتایجشون این داوها تجویز میشن. اما در مورد خیلی از سقط هایی که علت براشون مشخص نشده هم اسپرین و هپارین بر اساس تجربه ای که دکترا دارن و اینکه در اکثر سقط ها جواب داده تجویز میشه. بچه های اینجا دیگه تقریبا همشون یه پا متخصص شدن....خخخخ سارا جون و مهدیا جون پییگیر باشین و قبل از اینکه دکتر اجازه نداده اقدام نکنین....ایشالا که این بار نتیجه میگیرین و نی نی میاد بغلتون..... برای ما هم دعا کنین
خدایا شکرت.....
مهدیا جان ینی تشخیص میدن که زمان تولید قلب متوقف میشه؟ینی صدای ضربان قلب شنیده نمیشه؟(برای من اینطوریه)اگر ذراتش موند برو دکتر بهت قرص بده .ایشالا با قرص میریزه و نیازی به کورتاژ نیست. هزینه رو نمیدونم عزیزم.شاید ازادش دوروبره یک و نیم باشه. همه مثل هم وقتی سقط میشه ناراحت میشیم.من که خودم تنهایی سسقط میکنم.به هیچ کس نمیگم اصلا بیان پیشم...دیگه سرنوشته...نمیدونم حکمتش چیه واقعا...ولی باید ساخت و ادامه داد...فقط همین: {
سلام به همه ببخشید دیر به دیر میام اخه ویارم یه کم شدید هست و منو از پا انداخته برا دوستایی که ازم سوال داشتن :من 4 تا سقط بعد زایمان اولم داشتم یعنی الان یه پسر 11 ساله دارم سقط اولم تو 24 هفته دومی تو 25 هفته و سومی تو 9 هفته و چهارمی تو 12 هفته بود به جز سومی که ضربان قلبش متوقف شد بقیه رو زایمان کردم تشخیص هم مشکل ایمنی و انعقادی یعنی هم خونم لخته میشه و هم سیستم ایمنی بدنم بچه رو دشمن فرض میکنه که یه سری ازمایش های گرون و تخصصی باید انجام بشه و فقط دکتر های مراکز سقط از این ها سر در میارن من هم پیش عارفی رفتم هم پیش رزاقی و تو این زمینه محسن معیینی و افسانه محمد زاده رو قبول دارم
ازمایش انتی بادی های ضد تیرویید و سی دی مارکر ها نشون دهنده سیستم ایمنی بدن هستن و ازمایش های فاکتور های انعقادی و یه سری پرو تیین سی و اس و انتی ترومبین 3 و.... چند تا ی دیگه نشون دهنده انعقاد خون بنابراین اگه کسی حتی یه مورد از فاکتور های خونی اش مورد داشته باشه بهش هپارین و مشتقات اون مثل سلکسان و...میدن و اگه سیستم ایمنی اش فعال باشه با دارو سرکوبش میکنن
و اما هیستروسکوپی یه عمل ساده تحت بیهوشی عمومیه که از طریق واژن یه دوربین وارد میکنن و اون تو رو بررسی میکنن اگه چسبندگی باشه ازاد میکنن اگه دیواره داشته باشه برمیدارن یا اگه فیبرم کوچیک یا پلیپ باشه هم برمیدارن که من انجام دادم و خیلی راحت بود همون روز هم مرخص شدم و پلیپ داشتم که برداشتن
دوستان الان من به محض بارداری سرم زدم و داروی پردنیزیلون رو شروع کردم همچنین سلکسان و شیاف و امپول پروژسترون و یه سری ویتامین برا جنین که اصلا خطری نداره فقط پدر استخون های ما در خواهد امد با این دارو ها البته مکمل کلسیم هم دارم میخورم اما به زحمتش می ارزه در ضمن این درمان ها طبق گفته دوستان اخرین متد کشف شده هست و فقط 85درصد جواب میده پس بیخود ذهن خودتون رو درگیر نکنید و به خدا هم اطمینان کنید اول و اخر کسی که فرمان میده به موندن یا نموندن خود خداست استرس رو از خودتون دور کنید و با ایمان به خدا قدم بردارید موفق باشید التماس دعا
سلام مهدیاجون من دو تا سقط داشتم. اولی 6 هفته که حاملگی پوچ بود و کورتاژ شدم دومی 8 هفته که سقط خود به خودی شد. یکی دیگه هم فقط بتا کمی بالا رفت و به اصطلاح حاملگی شیمیایی می گفتن و هفته 5 سقط شد. این آزمایشها ژنتیکش خیلی گرونه تقزیبا نصف هزینه مال ژنتیکه که هم از خودت و هم از شوهرت می گیرن. من ژن مربوط به انعقاد خونم مشکل داشت. برای همین چون چندتا آزمایش دیگه انعقادی هم مشکل داشتم کلگزان هر روز تو بارداری می زنم. چندتا از فاکتورهای ایمنی هم یه مقداری مشکل داشت برای همین دو ماه قبل از بارداری پردنیزولون خوردم. اما دیگه تو بارداری مصرف نکردم. فکر کنم اگر فرد مشکلش ناشناخته باشه یا اینکه با این داروها نتیجه نگیره بعد براش تیم تخصصی تشکیل می دن در غیر این صورت یک دکتر ویزیت می کنه. مهم آزمایشهاشونه که کاملتر از بقیه جاهاس و دائم نمی فرستن آزمایش. اگرچه هزینه اش واقعا زیاده. من ویزیت اول رو ابن سینا قبل بارداری شدم و فهمیدم چه دارویی باید بگیرم اما بقیه اش رو شهرستانم و نمی تونم بیام تهران. ان شاء الله که با روحیه خوب و پر امید نی نی گلت به زودی بیاد تو دلت و محکم به دلت بچسبه
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
بچه ها فقط باید بدونیم همه چیز دست خدا هست. این داروها فقط وسیله هستن. توکلتون و امیدتون به خودش باشه.