2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سارا جان همه میگفتن فیبرمه حتی من هیسترو سونو گرافی کردم که یه سونو گرافی پیشرفته هست اون جا هم گفتن فیبرمه اما نمیدونم چرا پلیپ از اب دراومد خوب شد که برداشتن چون فیبرم همون عضله رحم هست که رشد میکنه و بعضی وقت ها هم خود به خود از بین میره اما پلیپ یه زائده هست که باید برداشته بشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستای خوبم فردا عازم مکه هستم و مطمئن باشید چه یاداوری کنید چه نکنید من همه شماها رو در خانه خدا یاد خواهم کرد و برای همه دوستان باردار سلامتی خودشون و بچه شون و برا همه منتظر ها خواهان فرزندان سالم هستم
من سى دى مارکر ٥٦ شده ١٤/٩ سى دى مارکر ٨ شده ٤٠/٥ که از رنج نرمال خیلى بالا تر است ( رنج نرمال سى دى مارکر ٨ بین ٣٦-١٢ است ) cd4/cd8 من هم شده ٠.٧٧ که رنج نرمالش بین ٣-١ باید باشه که مال من کمتر است بقیه سى دى مارکر هام خوبه توى رنج نرمال است همینا مشکل داره جمع بین سى دى ١٦ + سى دى ٥٦ هم شده ٧/٦ که نمى دونم خوبه یا نه چون رنج نرمالش رو نمى دونم
این هفته میرم پیش دکتر سهیلا عارفى نظرش رو بده میام اینجا میگم شاید کمکى به بقیه باشه همین طور که دوستان گلم اینجا منو راهنمایى کردند تمام ترسم از اینه که سرم هم بزنم قرص هم بخورم هپارین هم تزریق کنم اما نتیجه نده سر باردارى سوم بهم گفته بودند هپارین به خیلى ها جواب میده تو هم نتیجه مى گیرى من انقدر امید داشتم که نگو اما بازم سقط شد فکر شو بکنید ادمى که وقتى مى خواست یه امپول بزنه زمین و زمان رو به هم مى دوخت و حاضر بود مدت زیادى مریض باشه اما امپول نزنه خودش به خودش بدون هیچ تجربه اى امپول مى زد اما خوشحال بود که نى نى اش بمونه اما خواست خدا جور دیگه اى بود راضى ام به راضى خدا اما الان تمام ترسم اینه که همه این کارا رو بکنم اما بازم نتیجه نگیرم ( همه باردارى هاى من یه جور سقط شدن بعد ضربان قلب همشون توى ٧ هفتگى رشد نمى کردند و خون ریزى و کورتاژ ) اما چاره چیه باید برم جلو و توکل کنم به خدا
نارین جون اگه اشتباه نکنم شما قبلا سرم هم زده بودى جواب نگرفتى الان روند درمان تون چیه عزیزم
توکل جون همون اسم کاربریت کافیه تا خدا بهت نگاه کنه....
وقتی از همه جا بریدی و فقط امیدت به خدا بود دیگه ایشالا همه چی حله.....
برات دعا میکنم......بوووس...

استرس نداشته باش...ایمانت به خدا قوی باشه مطمئن باش خدش بهترین ها رو بهت میده...

شرایط همه تقریبا همینجوریه....
منم بارداری سوم دیگه سک نداشتم همه چی خوبه...همه چی هم خوب بود....هپارین هم می زدم و کلی داروی دیگه ولی هفته 20 زمانی که دیگه کلی ذوق داشتم و می گفتم نصف راه رو رفتم...نی نی ام پر کشید....ایشالا این دفعه همهمون نتیجه بگیریم...نارین جون سونیا جون و سارا جون و بقیه....
خدایا شکرت.....
سلام من امروز رفتم پیش خانم دکتر عارفى نظر شون سرم اى وى اى جى و امپول هپارین و اسپرین و قرص پردونیزول بود خدا به داد من برسه دوستانى که اطلاعاتى راجع به این سرم دارند لطفا به من بگن هزینه اش چقدر است روى شما تأثیر داشته یا نه و هر چیزى که مى دونید ممنون
توکل به خدای عزیزم قصه نخور خدا بزرگه تقریبا این داروها راه اخرههههههههههه واسه سرم هم اگه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی میزان زیادی از هزینه رو میده نگران نباششششششششش و به این فکر کن با اینها به امید خدا نتیجه بگیریییی
خدایا شکرت