|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سانی جون استرس نداشته باش به علامتها خیلی نمی شه اطمینان کرد
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک
بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
من دو سری پیش که سقط کردم تا وقتی به لکه بینی افتادم علامتها بود تقریبا برای همین استرس نداشته باش.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک
بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انا جون دکتر اصفهانم خیلی ها بودن ولی اصلی ترینشون کلانتر وفشارکی بودن وطاهری حالا موندم پیش کی برم گرچه زیاد هم فرقی نمیکنه ممهمتر همین دکتر ایمونولوژیه
سانی جون انشالله که این سری بارداریت به سلامتی بگذره استرس نداشته باش وفقط فکرای خوب ومثبت بکن توکلت به خدا باشه وعلائم رو بی خیال شو هر کسی ویا هر بارداری امکان داره با هم فرق داشته باشن ولی منم بارداری دومم حسابی تهوع داشتم وهیچی نمیتونستم بخورم تا هفته 9 بعد یهو همه چی فروکش کرد وخودم همش فکرای بد میکردم تا اخرش هفته 12 رفتم قلب جنین توقف کرده بود
ولی خیلی ها هستن فقط یه مدت علائم دارن واز بین میره ولی مشگلی ندارن هفته پنج که خیلی زوده صبر کن شاید بازم تهوع یا سینه درد بیاد سراغت ولی ارامشتو حفظ کن
نیلی جون بستگی داره ازمایشت چی باشه یا گاهی احتیاج میشه دوباره تکرار بشه که برا من یک ماه و نیم طول کشید وقتی جویا شدم بهم گفتن خوب درنیومده بود مجبور شدیم دوباره تکرارش کنیم در مورد تخفیف یادم نیست دقیقا من بیمه تامین اجتماعی بودم دیگه نمیدونم مبلغی هم تخفیف داده یا نه
سلام توکل برخدای عزیزمنم مریض دکتر عارفی هستم من cd5,cd16,cd19,cd56,cd16+56را دادم تو فیش آزمایشهاتو نیگا کن شاید تخفیف داده باشن البته من خودمم بهشون گفتم تخفیف بدین
آرزوهایت را کنار نگذار ،دنیا بالاخره مجبور میشود با دلت کنار بیاید
Nasim جان دکتر عارفى براى من بیشتر نوشته علاوه بر مواردى که شما گفتید cd4 cd8 cd4/cd8 را دادم جوابش رو هفته دیگه مى گیرم دکتر گفته اخرین ازمایشاتى است که باید بدى همه ازمایشات رو هم خودم و هم همسرم دادیم اما هیچ چیزى مشخص و معلوم نشد همه ازمایشات خوب و نرمال بود فقط مونده این یکى نمى دونم چى میشه پس علت این ٣ سقط من چیه خیلى منتظر و مشتاق بچه هستیم بیشتر به خاطر همسرم ناراحتم چون مى دونم عاشق بچه است من خودم دلم براى بچه ضعف میره اما همسرم خیلى بیشتر از من بچه دوست است برامون دعا کنید ازمایشات ما هیچ چیزى رو نشون نداده ٢٥ هم نوبت دکتر دارم خیلى مشتاقم ببینم دکتر چى میگه
بچه هایه سوال دارم :من بعد سقط اخری ازمایش دادم که انتی تی پی او بوده101 و انتی تیروگولوبولین هم بوده 143 برام دو ماه پردنیزیلون دادن بعد که تموم شد گفتن حالا باردار بشو من دو ماه اقدام کردم ولی فایده نداشت از رو کنجکاوی دوباره رفتم سر خود ازمایش دادم انتی تی پی او شده 322!!و انتی تیروگولوبولین هم شده 1471 ؟؟!!!!!!!!!!!!!! به نظرتون این میتونه مانع بارداری باشه در ضمن تیرویید هم داره اهسته اهسته عددش میره بالا تو مهر بوده 1.42 بعد تو بهمن ماه دوباره شده1.70 الان که دادم شده 2.30 ایا برم غدد تا برام قرص بنویسه