2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلاااااااااااااااااااام شانی جون مبارکههههههههههههههههههههههه به سلامتی .... بسپارش به خدا ... توی کلوپ هم فاطمه خانمی که ایتالیاست پسرش رو همینطوری داره چون دارو نمیدادن .... اگر خدا بخواد 8 ماه دیگه بغلته که انشالله نیخواد .... برات بهترین رو ارزو میکنم .... لذتت رو ببر اما وابستش نشو ... شاد باش و امید تو اون نینی رو هم امیدوار میکنه ... ادمی به امید زندست ... مبارکتون باشه گلم
توکل بر خدا جون مشکل اولت که ایمنی هست و بسیار موثر ... یا پردنی میدن و یا با سرم میدن ... من خودم قبول نکردم گفتم هر دو چون طاقت نداشتم پردنی بخودم و سقط کنم و دوباره سرم ... خیلی ها ه م فقط با پردنی نتیجه گرفتن ....اما کلا درمان داره .. منم مثل شما بودم ... تا هفته 11 هم با کلگزان اومد اما بازم مرد .... منم سی دی 15 +56 مشکل دارم و باید سرم بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیروز رفتم سونو .... بازم دکتر متعجب گفت فقط یه فولی 23 تو تخمدان راست ... گفت من فکر میکردم تو چندتا داشته باشی ... خلاصه دوباره وضعیت شوی و عکس رنگی و تیروییدم رو پرسید ... بعدشم گفت اگه باردار شدی که هیچ ... نشدی بعد از یکماه استراحت دوباره همین دوز دارو ... اگر نشد دیگه دارویی جواب ندادی میریم iui
توکل به خدا عزیز سی دی 56 اگه بالای 10 باشه باید سرم بزنی مال من 15 هست باید تا پایان ماه 7 سرم بزنم و اینکه فیبرونژن هم اگه مورد داشته باشه باعث لخته شدن خونت میشه که باید هپارین یا مشتقات اونو که با نام های تجاری مختلف هست استفاده کنی باز هم بستگی به میزان و شدت وضعیت لخته پذیری خونت امپول رقیق کننده خون (هپارین یا...)میدن اصلا ناراحت نباش شکر خدا کن علت معلوم شده منم اول پردنی خوردم بهم نساخت انتی بادی های ضد تیروییدم چند برابر شد دیگه اگه باردار بشم نباید بخورمش الان منم منتظرم که خدا یه نظری بهم بکنه و باردار بشم و به امید خدا درمانم رو شروع کنم من باید سرم بزنم و هر روز یه دونه سلکسان الان هم دارم روزی یه نصفه لوتیروکسین میخورم و همچنین اسپرین و ب6و فولیک5 موفق باشی
دوستان گلم ممنون از راهنماییتون دکتر من عارفى است هفته دیگه نوبت دارم برم ببینم چى میگه مى یام اینجا و مى گم بازم ممنون از کمکتون خدا به زودى زود صلاح هممون رو داشتن فرز ندى سالم و صالح در کنار همسر مون قرار بده امین
سلام بچه ها خوب هستید
ببخشید مریم جون میخاستم بپرسم دکتر معینی به شما آمپول بتامتازون داد؟؟
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام دوستان عزیز

نارین 1000 جون حنا جون رو شاید یشناسی توی کلوپ سقط مکرر هستش واونم با خوردن پردنیزولون انتی تی پی اوش بالاتر رفت وبعدش توی بارداری سرم ای وی ای جی زد که خدا رو شکر الان یه گل پسر ناز داره

البته منم فقط انتی تری گلوبولینم بالا بود و153 عددش بود ولی من هم پردنی میخوردم وهم سرم که نتیجه نداد
ولی دکترم میگفت که سرم لازم هم نیستی ولی به اصرار خودم زدم
البته لووتیروکسین هم بایید استفاده بشه حداقل 25 روز قبل از بارداری

لیلا جون فولی 23 که خیلی خوبه انشالله که به زودی زود خبر مامان شدنتو بشنویم
سخته ولی چه میکشه کرد باید گذروند انشالله که این همه تلاشی که میکنی نتیجه بده وخیلی زود نینی بیاد توی بغلت

راستی امروز دکتر عارفی توی برنامه زیتون برنامه داشت ودر مورد سقط مکرر حرف میزد میگفتش که استرس میتونه از عوامل سقط باشه
ما که همش از اول که بیبی مثبت میشه استرس داریم من که فکر نمیکنم این استرس هیچ وقت از بین بره
سارا جون من انجام دادم البته رزاقی میگفت حتما ولی عارفی یه بار که رفتم گفت لازم نیست فعلا تشخیص هم فیبرم تو عمق رحم بود بعد دیگه من رفتم رزاقی تا برام هیسترو کنه خیلی عمل راحتی بود اصلا ناراحتی هم نداشت بیهوشی کامل هم بود تو ابن سینا انجام دادم البته بعد عمل فیبرم موردنظر پلیپ از اب دراومد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!