2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
توکل بر خدای عزیز امیدوارم که مشکلتون حل بشه و خدا بهت یه نی نی ناز بده منم همه این آزمایشا رو دادم که دلیل دوبار سقطم معلوم بشه دکتر به من گفت باید سه ماه اول بارداری سرم بزنی و دوتا از ژن هام هتروزیگوتن که هپارین میده وبتامین d3هم پایین بود کم کاری تیرویید هم دارم والان دارم دارو مصرف میکنم
آرزوهایت را کنار نگذار ،دنیا بالاخره مجبور میشود با دلت کنار بیاید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نارین عزیز سلام تا جایی که من میدونم anti tpoبالا هم باعث سقط میشه و هم ممکنه باعث نازایی بشه به نظر من پیش یه دکتر غدد برو بعد اقدام کن دکتر صمدانی دکتر خیلی خوبیه که هم عارفی قبولش داره هم معینی ،مطبش هم تو ستارخانه،دکترمعینی میگفت anti tpo بالا باعث میشه سیستم دفاعی بدن جنینو دفع کنه
سلااااااااااااااااااام خوبین ؟

ترنم جون من پیغامی دریافت نکردم

نیلی جون ازمایشگاه کریمی نزاد کوچه بعدی معینی هست .... میشه شهرک غرب- میدان صنعت - خیابان شهید حسن سیف-کوچه 4 - ته کوچست .... از خود میدون صنعتم توی پارک سر میدون راه داره دقیقا تو خود ازمایشگاه .... مال من ژنتیکم 1 ماهه و ترومبوفیلیم 20 روزه اماده شد
قیمتم که ژنتیک هر دومون تقریبا 300 و ترومبوفیلی من 670 هزار تومان
سونیا عزیزم چرا نمیخوری ... منم خستم شدهههههههههههههه خیلی. فوق العاده عصبی . منفی نگر و زودرنج شدم اما مجبوریم .... اینقدر دوست دارم راحت و بی دغدغه زندگی کنم اما بازم که نگاه میکنم میبینم دغدغه خودم از همه بهتره ...ششکر خدا
سونیا تو حسنت اینه اصفهان همون داروها رو میده و قبول داره اما من خودم رو کشتم تا دکتر اهواز با اکراه تا 3 ماه سرم نوشته .... تجویزاشون خیلی فرق داره .... فوق العاده ریلکسن .... مجبورم .... شوهرم خسته نمیشه تلاششم میکنه و هر جا بگم میبرم چون اونم میگه دیگه اعصاب سقط و بدبختی هاش رو ندارم پس هر کار لازم هست بکنیم ...ای وی افم خودم میگم معینی گفت بعد سونو میگم کجای کاری هههههههههههههههه

سونیا زنش با منم همین کارو کرد .... ولقعا که .... اما مجبورم برم پیششون
ویکتور عزیز و دوستانِ خوبم،،من امروز سونو رفتم دقیقا شیش هفته هستم و قلبش خیلی‌ تند داشت میزد..سونوی بعدی گفت هفتهٔ دوازده،،یعنی‌ میشه تا بعدی بمونه؟؟من پنج تا سقطم بین شیش و یازده اتفاق افتاد،،در حینِ اینکه قلبش رو دیدم ولی‌ خیلی‌ نگرانم و راستش خیلی‌ شاد نیستم نمی‌خوام این دفعه هم به خودم وعده بدم و بعد همه چیز خراب بشه و داغون بشم..شما دوستان چی‌ فکر می‌کنید؟ بد از پنج بار دیگه حقم نیست؟؟ای خدا کمکم کن..دوستان برام دعا کنید
سانی جان میفهمم چه حسی داری. داروهاتو به موقع مصرف کن و مراقب خودت باش حسابی. سعی کن از کارای استرس زا مث رانندگی و ... پرهیز کنی. برات دعا میکنم عزیزم. راستی چه دارویی استفاده میکنی الان؟

Sunny جان اول به خداوند توکل کن که بدون اذن خدا برگ از درخت نمى افته و همیشه از حال ما با خبره در ضمن استرس و نگرانى به خودت راه نده که براى نى نى ات ضرر داره ٩ ماه دیگه که نى نى خوشگلت به دنیا امد خستگى و ناراحتى ٥ تا سقطت از بین میره
دوستان گلم ازتون سؤال داشتم امروز جواب ازمایشاتم رو گرفتم اما دو مورد توش خوب نبود اگه میشه راهنماییم کنید :
اول ازمایش سى دى مارکر ها بود من کلى از این سى دى ها رو ازمایش دادم همشون نرمال بودند جز سى دى 8 و سى دى 56 مى دونم مربوط به ایمنى بدن هستند اما اگه کسى اطلاعات دقیق ترى صرفا راجع به سى دى 8 و سى دى 56 داره راهنماییم کنه اخه من و همسرم تمام ازمایشات مربوط به سقط رو انجام دادیم و این اخرین ازمایشم بود متاسفانه ازمایشات قبلى همش نرمال و خوب بود و علت سقط مشخص نشد ایا این سى دى ها به تنهایى علت ٣ سقط من میشه من توى باردارى اخرم هپارین هم زدم که نتیجه نداد
دوم ازمایش Fibrinogen هست که اصلا نمى دونم چى هست و مربوط به چى میشه که نرمال نیست بقیه ازمایشاتم همشون خوب بوده حالا به توجه به تجربه شما عزیزان منو راهنمایى کنید من تمام سقط هام پس از شنیدن ضربان قلب دقیقا در ٧ هفتگى است همشون کاملا شبیه هم بودند و هیچ فرقى بینشون نبود
مى ترسم از این هم نباشه واقعا تحمل شو ندارم مخصوصا که از دست خانواده همسرم هم در فشارم خداوند مهربان هممون رو کمک کنه
ممنون از همه دوستانى که جواب منو دادند
توکل بر خدای عزیز دکتر عارفی تو تلویزیون برنامه داشت میگفت بیشترین دلیل سقطهای مکرر مربوط به مشکلات ایمنی است cd56خیلی مهمه اونای دیگه رو نمیدونم برای من 12/7بود گفت باید سه ماه اول سرم بزنی با این که تو رنج نرمال آزمایشگاه بود