2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلاااااااااااااااااااااام مرسی مریم عزیز .... انشالله خدا پسر ناااازت رو برات حفظ کنهههههههههههه .... ممنونم ... التماس دعا

فاطمه 66 عزیز ممنونم ازت مهربونم ... لطف داری .... امیدوارم درد و بلا از شماها دور باشه و خدا به همتون کمک کنه دیگه تجربه ی تلخی نداشته باشین ....من همیشه سعی کردم پر انرژی باشم و ارزو دارم هیچوقت این انرژی نه برای من و نه برای دوستام تموم نشه تا موفق موفق شیم .....بووووووس

نه فاطمه 66 .... فعلا این سری دارو رو اهواز انجام میدم .... برای سقطم و دوران بارداریم که حتما معینی میام .... اما چون ممکنه واسه بارداری نیاز به ivf ... iui باشه روم نمیشه با مرد ادامه بدم هههههههه .... اگه کارم خدای ناکرده به اونجا کشید حتما میرم عارفی
وااااااااااااااااااااااااااااای آنا جوووووووووووونم مبارکه و به سلامتی انشالله .......... چقدر خدا دوستت داشته هااااااااااا .... اسمای خوشگلی هم هستن درسا و مهرسا ..... امیدوارم به سلامتی تا اخرش پیش بری طلا خاااانمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هلنا -ملیسا جون امیدوارم دیگه برات تکرار نشه سختههههههههههههه خدا بهت صبر بدهههههههههه .... به نظر منم ازمایش های کامل تری بده .... اینایی که اشرف معینی نوشته هورمونی هست . مربوط به زنان و تیرویید
سلام لیلاجون چرا کم پیدایی
من به یادت هستما
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
سلام سمین جون خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرفی برای گفتن ندارم جز گهگاهی خبر داذن اما همیشه به یادتونم .......کلا کمتر میام نت .... حس کردم اینطوری روزگارم بهتر میگذره ....حداقل بعضی روزا یادم میره که اینجا بودم و مشکلاتی داشتم ....گاهی برامون خوبه فراموش کنیم چه گذشته
مرسی لیلا جون منونم که جوابمو دادی میشه آدرس آزمایشگاههو بدی من میخام از مشهد بیام میشه بگی هزینش چقدر شد و چقدر طول کشید تا جوابش بیا
معینی لاپراسکوپی هم میکنه ؟

از وقت گرفتن سخته ؟

"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
لیلا اگه از عارفی میخایی وقت بگیری از مطبش 15 اسفند به بعد زنگ بزن

بیمارستان بهمن هم میره و عرفان هم میره تو کلوپش هست
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
دوستان میشه منو راهنمایی کنید

منو به خاطر ترمبز برای آزمایشهای انعقادی نوشتن تهران کجا خوبه ومعتبره آخه هزینهاش زیاده میخام یه جایه معتبر باشه مجبور به دوباره کاری نشن

به نظر شما بعد عید بدم آخه عید آزمایشگاها بستن تو آزمایشها اشتباهی به وجود نمیاد