2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
لیلا جونم خوبی پارسال دوست امسال اشنا

لیلاجون انشالله که همین ماه نتیجه میگیری ونینی میاد توی بغلت ودیگه نیازی به ای وی ا ف پیدا نمیکنی
لیلا جون شما سختت نیست این همه راهو میای تهران وبر میگردی
شوشوی من یک بار از اصفهان اومد تهران با اینکه خونه خواهرمم تهران هستش پیرمو در اورد همش به جونم غر میزد که این چه کاریه ......................
البته دکتر معینی هم گفت کاملا با نظر دکتر اصفهانت موافق هستم ومشگلی توی داروهات نمیبینم ولی میتونی به جای هپارین فرگمین استفاده کنی بازم نظر دکترته
یعنی میگفت که دکتر اصفهانت خوب بوده
فقط گفت روز 3وم پری بیا سونو که مثل شما خانمش منو پاس داد به اردیبهشت که هر چی گفتم بابا من روز سوم پری میشه ششم یا هفتم اسفند قبول نکرد وبا مهربونی هر چه تمام شوتیدم

راستی دکتر معینی منو سونو کرد وگفت یه کوچولو پی سی او هستی وبهش گفتم من همیشه سونو میدادم پی سی او نبودم
فرداش هم رفتم ابن سینا دکتر زنان اونجا سونو کرد و گفت همه چی عادیه ونرمال
بهش گفتم پی سی او نیستم دوباره نیگاه کرد وگفت اصلا

نمیدونم والا دیگه
من که قید تهران ومعینی وابن سینا رو دیگه زدم همین جا دکترامو میرم دیگه بقیشم میسپرم به خدا
چون نظرشون با اصفهان یکی بود

ازمایش کاریوتایپ هم جوابش نرمال بود که ژنتیک ابن سینا گفت مشگلی نیست

لیلا جون من هم اردیبهشت انشالله اقدام میکنم
ولی باورت میشه هیچ قرصی نمیخورم یعنی پردنیزولون واسپرین ولوتیروکسین رو
خودمم موندم چیکار کنم دیگه از قرص خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلی جون من ازمایشگاه نیلو دادم....

خوب بود ازمایشگاهش. البته هزینه اش زیاد شد.

یه ازمایشم رو هیچ جا انجام ندادن.
فقط نیلو انجام داد.

نیلو بالای صفحه نی نی سایت لینکش هست.
خیابون ولیعصر بالاتر از پارک ساعی فکر کنم.
خدایا شکرت.....
سونیا جون شما اصفهانی....
اصفهان خیلی دکترای خوبی داره.
و از نظر پزشکی و همه چی پیشرفته است.
تعریف دکتر طاهری رو هم خیلی شنیدم....وقتی اونجا همه چی خوبه و تشخیصشون با دکترای تهران فرقی نمی کنه چرا پاشی این همه راه بیای تهران و خودتو اذیت کنی.ایشالا همونجا به سلامتی باردار بشی و با موفقیت بارداری رو پشت سر بذاری.
برات بهترین ها رو ارزو می کنم.

من بندرعباسم واقعا اینجا دکتر خوب وجود نداره.
مجبورم این دفعه همون تهران تحت نظر بمونم....دیگه نه خودم می تونم ریسک کنم نه شوشو بهم اجازه میده....مجبورم نه ماه دوری از شوشو رو تحمل کنم....از همین الان غصه ام گرفته....

ولی فقط فکر کردن به روزهای خوب و اینکه اگه خدا بخواد بعد نه ماه نی نی امو بغل بگیرم می تونه بهم امیدواری بده....

سونیا جون ایشالا همین اردیبهشت نتیجه میگیری.......منم فروردین میرم اقدام.......لیلا جون شما هم ایشالا همین ماه بدون دارو و ای وی اف و ... باردار شی ....بوس
خدایا شکرت.....
راستی یه چی دیگه...من تو این مدتی که بعد از سقط استراحت کردم و رفتم دکتر و دارو مصرف کردم تا برا بارداری بعدی اماده شم ، دکتر طب سنتی هم رفتم....

به نظرم خیلی خیلی خوب بود.....رفتم کلینیک طب سنتی بیماریستان امام خمینی. اولش دو ماه دارو بهم داد و یه سری پرهیز غذایی تا مزاجم متعادل بشه. بعد رفت سراغ درمان برا مشکل سقطم. از وقتی مرحله دوم شروع شده تغییرات رو به شدت حس میکنم.
پریودهام کاملا منظم و خوب شده. درد های پریودی ام خوب شده....فکر می کنم تغییرات خوبی اون تو اتفاق افتاده....

خدایا شکرت.....
لیلا جون و نی نی طلا برات یه ایمیل خصوصی فرستادم. اگر تونستی نگاه کن عزیزم. ممنونم
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
منم امروز بالاخره با کمک دارو سقط شروع شد. دیگه تا بعد از عید که برم دوباره از ایمنی بدم. دیگه حالا بعد از ٣ سقط باور اینکه بتونم یه روز بچه داشته باشم سخته. اخه وقتی هیچ مشکلی نیست. ای خدا
سارا جونم....خدا روشکر که دفع شد و کار به کورتاژ نکشید.

نگران نباش و به خدا توکل کن...

ماهم برات دعا میکنیم....امیدوار باش و با انرژی بیشتری خودتو برا اقدام بعدی اماده کن....
خدایا شکرت.....
نیلی جان برا ازمایشاتت برو ازمایشگاه بهار تو خیابان کارگر شمالی عارفی همه رو میفرسته اونجا و خیلی معتبره من اول رفتم انتقال خون و پارسه تو صادقیه که عارفی گفت ازمایشاتت مشکوک میزنه فرستادم بهار خیلی دقیقه شکر خدا علت معلوم شد موفق باشی
نیلی جان مطمئنا تفاوت قیمت دارن همون طور که هر کدوم با بیمه خاصی قرارداد دارن. دکترت گفته کجا بری؟ مثلا دکتر من گفت ایمنی رو که حساسه رو برو انتقال خون یا بهار. Mthfr یه از ژنتیکه. اگه یه جایی انجام بشه نتیجه ش همه جا همونه. مثل گروه خونی که هر ازمایشگاهی بری همونه. به هر حال اگه دکترت عارفی یا رزاقی باشه بهارو قبول داره.
تو رو خدا زود جواب بدین ؟
؟؟؟؟ نارین بیا جواب بده اگه مثل آزمایش گرئه خونی هست دیگه نیام تتهران تورو خدا کمکم کنید
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی