2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سارا جونم میدونم الان خیلی ناراحتی و همش ارزوی این رو داری که معجزه بشه و همه چی خوب باشه منم بارها این حس و حال تو رو داشتم ولی چاره چیهه توکل کن به خدا و داروهات رو قطع کن تا زودتر دفع بشه تا بتونی ماه بعد اقدام کنیییییی نیاز به سه ماه استراحت هم نیستتتت
ببخش که اینقدر رک میگم ولی هرچه زودتر خودت رو از این برزخ نجات بده و امیدوار باش به لطف خدا تا یه بارداری خوب بهت عطا کنه
خدایا شکرت
سارا جان امیدت بخدا باشه
خدا ماهارم دوس داره
دلم گرفت
خدایا منو دوستام ببین لطفننننننننننننننننننن
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
سارا جون توکلت به خدا باشه.....
خیلی ناراحت شدم.......

هر چی خدا بخواد.....

برات دعا میکنم دوستم....

راست میگی سوولی جون......منم یاد خودم افتادم.....وقتی التماس خدا میکردم.....که یه معجزه ای بشه...

خدایا شکرت.....
فاطمه 66 جون من بلد نیستم دعوت نامه برات بفرستم ولی به مهسا مدیر کلوب میگم دعوتت کنههههه

سارا این چون خیلی کوچیک بوده به کورتاز نمی رسهههه فقط داروهاتو قطع کن بگذار بدنت اماده دفع باشههههه خواهر گلممم البته من اینجور مواقع چایی زعفرون غلیظ میخورممم
خدایا شکرت
سلام سارا جون
ناراحت نباش عزیزم خدا بزرگه
منم سه تا سقط داشتم
سقط اولم تو 8 هفتگی ناشی بودم کورتاژ کردم
ولی دوتای بعد با قرص زیرزبونی دفع شد
برا تو هم با دارو دفع میشه نگران نباش
سلام دوستان.

من امروز آزمایش بتا دادم و متوجه شدم برای بار دوم سقط کردم. سقط اولم روز 40 و دومی روز 50

خیلی نگرانم. میشه اگه تجربه ای دارید به منم بگید. میخوام بدونم چه آزمایشاتی باید انجام بدم برای دونستن دلیلش.

من تخمدان پلی کیستیک هم دارم و هر دو بار با دارو باردار شدم که خیلی زود سقط شد. هیچکدوم هم توی سونو دیده نشد چون بتا به هزار نمیرسه اصلا
هرگز تسلیم نشو هر روز معجزه تازه ای اتفاق می افتد.
سارا جان امیدوارم به زودی مامان بشی. نمیتونم دلداری بدم چون خودمم الان خیلی خوب نیستم. برای دفعش نگران نباش اونقدر بزرگ نیست که اذیت بشی. برای من دفعه قبل مثل درد پریودی بود و توی چند مرحله دفع شد.

من آخرین پری روز 7 دی بود و روز 40 بتای من 85 بود روز 43 رسید به 140 و روز 49 شده بود 195. بعد از یه هفته امروز 47 بود. از شنبه هم خونریزی داشتم. دکتر منم چون چیزی دیده نمیشد هیچ تلاشی برای قطع خونریزیم نکرد.
هرگز تسلیم نشو هر روز معجزه تازه ای اتفاق می افتد.