2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها خوبید تا به حال کسی مثل من بوده من سقط سوم چهل روز پیش داشتم که کورتاژ کردم ولی این دفعه تا چهل روزه خونریزی کم و لخته گاهی از من خارج می شه به نظرتان طبیعی است خیلی خسته شدم و نگرانم
هلیاجون برو سونوگرافی اگه بقایا باشه دیده می شه.
سارین جون آزمایشهایی که ساراجون گفت را کاملش رو ابن سینا انجام می ده. هزینه هاش یه کم بالاست اما اگه می تونی برو اونجا. ضمنا ویزیت ایمونولوژی و زنان و ژنتیک و تغذیه برای خودت و اورولوژِی هم برای همسرت می شین.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

البته برای آزمایشها می گن 2 ماه باید از سقط بگذره. باز هم تماس بگیر و از خودشون بپرس. هرچی مدارک هم داری با خودت ببر
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
ممنون ترنم جان و سارا جان

من تهران نیستم.
دکترا تا 3 سقط نشه آزمایش نمینویسن. من چون نگران سنم هستم دکتر گفت برات مینویسم.
فقط میخواستم بدونم چه آزمایشاتی هست که دکترم چیزی از قلم نندازه.

من میخواستم بعد از 2 ماه باز اقدام کنم. اینجوری زمان زیادی از دست میدم. برای جواب آزمایشات هم زمان زیادی لازمه؟

هزینه هم تقریبی بهم میگین؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم
هرگز تسلیم نشو هر روز معجزه تازه ای اتفاق می افتد.
عزیزم اگه بری این سینا کلی زمان ازت میگیره......
ولی ارزششو داره با خیال راحت اقدام می کنی....

معولا هم میگن ازمایش ها بلافاصاله بعد سقط اطمینانی ندارن....نمیشه روشون حساب کرد...حداقل باید دو ما بگذره
خدایا شکرت.....
سارین عزیز این ازمایش ها تخصصی هست و شما همین جوری نمی تونید راه بیافتید برید ازمایشگاه و همه شو انجام بدید هزینه هاش هم بالاست و نتیجه هاش هم معمولا دکتر های که تو زمینه سقط تبحر دارن ازش سر در میارن بهت توصیه میکنم تا زمانیکه تکلیفت روشن نشده اقدام رو بزاری کنار و با یه دکتر وارد تو زمینه سقط مشورت کنی راستی کدوم شهر زندگی میکنی بگو شاید یه گشایشی تو کارت ایجاد بشه
ممنون دوستان که به سوالام جواب میدین.

نارین جان من استان فارس هستم. شیراز میخواستم برم برای آزمایشات.

هر دو سقط من خیلی زود بوده و بتا هم بالا نمیرفته. دکترا هم اولش فوری گفتن خارج رحمی البته توی سونو چیزی دیده نمیشد. اما خودم حس میکنم خارج رحم نبوده. در ضمن مادرم هم سقط مکرر داشته و بعد از 7 سال با یه عکس رنگی مشکلش حل شده خودش میگه دکتر گفته رحمت کوچیک بوده که الان حل شده. حدس میزنم مشکلش چسبندگی بوده و با عکس برطرف شده. بعد از اون دیگه سقط نداشته.
بیمه دارم ولی هزینه هاش هر چقدر باشه مجبورم بدم.
شاید آزمایشات رو انجام بدم اگر مشکل مشخص نشد بیام تهران.

چند روز وقت میبره اگه بیام تهران؟ شوهرم نمیتونه هر وقت خواست مرخصی بگیره.
سارین عزیزم به نظرم یه دکتر تو تهران انتخاب کن بیا بیشش ازمایشات رو برات بنویسهههه یا بگردی ببینی تو شیراز کدوم دکتر متخصص سقط مکرر هست تمام ازها رو برات بنویسه و انجام بدییی
میدونم سخته ولی باید ایندفعه تحت نظر یه دکتر خوب قدم برداری تا به سرنوشت من دچار نشیی من بعد از 5 تا سقط تازه تحت نظر دکتر معینی هستممم
خدایا شکرت
سارین جان آزمایشایی که من دادم:
flowcytometery: cd4/cd8, cd19, cd56, cd16-56, cd5, cd3
MTHFR
PAI 1
KARYOTYPE
TSH, LH, FSH, Prolactin, Estradiol
Lupus Anticoagulant, FBS, ANA, Phospholipid Ab-IgG, Phospholipid Ab-IgM, Cardiolipin Ab-IgG, Cardiolipin AbIgM,Thyroglobulin Antibody, TPO,
AntiB2Glycoprotein IgG, AntiB2Glycoprotein IgM, Insulin
سارین جون شیراز هم شنیدم دکترهای بسیار خوبی داره.....

بگردی پیداش می کنی.تهران هم خوبه ولی باید پیه رفت و امد وسختی هاشو به تنت بمالی.

ولی اگه همون شیراز یه دکتر خوب پیدا کنی و از اونجا پیگیر باشی به نفعته....دکترت هیشه در دسترس خواهد بود و در دوران بارداری هم می تونی تحت نطر اون باشی.البته این نظر من بود
خدایا شکرت.....
سارین عزیز کلا تو فاکتور های خونی 5 تا عامل در سقط دخیل هستن :PAI 1/RROTROMBIN/METHER/FACTOR VIII /FACTOR LIDEN V/////////PROTEIN C.PROTEIN S///ANTI THROMBIN III بعد یه سری انتی بادی ها و انتی ژن ها که خیلی مهم هستن و یه اسید امینه که اونم مهم هست :ANTI das dan // HOMOSISTEIN///ANTI TPO,ANTI TG Ab ///TSH///INSULIN///البته باز هم ازمایش هست اما همهم ترین اونها یه سری ازمایش هست به اسم سی دی مارکر که اگه سی دی 56 از 10 بالا تر باشه بهت سرم میدن چون اگه بالا بمونه نمی زاره لا نه گزینی انجام بشه یا قلب بچه از کار میافته خواهشا برو پیش یه ادم وارد برات اینا رو بنویسه و یه جای معتبر انجام بده تا هزینه هات هدر نشه برات ارزوی موفقیت میکنم
دوستان....منم تو ازمیشام MTHFR ام مشکل داشت....و انتی تریگلوبولین....الان هم اسپرین و پردنیزولون و دوفاستون و ب کمپلکس و اسید فولیک مصرف میکنم....

به نظرتون تو بارداری بعدی سرم ای وی ای جی هم میده بهم؟
خدایا شکرت.....