2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
دریا جون منم هیسترو کردم تو ابن سینا پیش رزاقی اول همه میگفتن یه فیبرم هست حتی من یه سونو هیسترو که هر جایی نداره انجام دادم که خیلی دقیقه بعد دکتره گفت هیسترو کنی بهتره چون تو حفره رحم هست وقتی هیسترو کردم معلوم شد پلیپ رحمیه و اصلا فیبرم نیست بعد هم اجازه بارداری دادن منم دو ماه پردنیزیلون خوردم تو بارداری باید سلکسان و ای وی ای جی بزنم من تیر ماه سقط کردم برا اقدام برا تو خیلی زود نیست بزار التهاب بدنت بخوابه و رحمت استراحت کنه و قوی بشه بعد دوباره با خیال راحت برو اقدام
مرسی نارین جان.به منم گفته چون احتمال پلیپ دارم باید هیسترو کنم اونم پیش رزاقی.به منم پردنی داده و گفته باید تو بارداری هپارین و ای وی ای جی بزنم.برای هیسترو بیهوش میکنن؟به خوب جواب ندادن.

سلام نیلوفر جان.امیدوارم خدا کمکت کنه سقط ضربه وحی سختی وارد میکنه.من صارم پیش سیدی مقدم میرفتم متاسفانه دکتر خوبی نبود و یک سال الکی منو معتل کردن.به نظر من برای پیگیری بیا ابن سینا بعد میتونی وقتی علتش مشخص شد مطب یکی از دکترا بری.ان شاءالله سری بعد بارداری موفقی داشته باشی.همینطور شما نارین جان و همه اونایی که منتظرن نی نیشونو بغل کنن
خدایا نا امیدم نکن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیسترو عمل خیلی راحتی هست بیهوشی عمومی میدن و منو ظهر عمل کرد عصر مرخص شدم اصلا درد و ناراحتی نداشتم البته یه دو روز خونریزی داشتم که اون هم برطرف شد و بعدش که دو بار پریود شدم اصلا لکه بینی نداشتم قبلش در صورتی که قبل عمل همیشه لکه بینی داشتم با بیمه تامین اجتماعی هم حدود یک و صد شد
سلام نیلی عزیز یه سر برو ابن سینا و اگه وقت زیاد نداری از دکتر های اونجا یکی رو انتخاب کن برو مطبش تا زودتر کارت راه بیفته باید بری یه سر دکتر غدد حتما البته دکتر غددی که با مراکز سقط همکاری میکنه منم تقریبا مثل تو هستم و باید سلکسان بزنم
سلام به همگی خوبین؟
دوستای جدید ایشالا هرچه زودتر نتیجه بگیرین
منتظرای نی نی هم ایشالا همین ماه مامان نی نیای سالم و صالح بشن
مامانام که ایشالا حالشون خوب باشه این چند ماهم براشون زود بگذره نی نیاروبغل بگیرن
یادم نیست کی ازم پرسیده بود اما من قرص کلسیم + دی میخورم از همون داروخونه فرد کنار ابن سینا میگیرم خارجیه اما نمیدونم چه مارکی ، دکتر گفت سلکسان میزنی باید کلسیم مصرف کنی، قرص آهن هم همینطور اسمش رو نمیدونم برام هر بار ٣٠ تارو تو پاکت میریزه اونم ایرانی خارجی داره که خارجیشه دیگه همین ، پرناتال و فولیک اسیدم مصرف میکنم