|
مشاهده متن کامل بحث +
1158849 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
انا جون چرا من یه جایی خوندم یکی هست نینی هات .... عکسشونم یکی هست ..... بلا دوتا فرشته داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// زنده باشن الهی ..... ترا خدا مواظب باش .... دکترت کیه که دوقلویی رو با طول سرویکس 25 سرکلاژ نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی رعایت کن . باشه ؟؟؟ بازم شکر خدا .... به سلامتی هر دو رو در آغوش بکشی
لیلا جون ایشاله خدا صلاح میدونه شماها هم زودی باردار میشین و به زودی نینی هاتونو بغل میگیرین.نگران نبش توکل به خدا منو که یادته چقدر درگیر بودم و افسرده خود خدا بهترین موقع منو از اون وضعیت بیرون اورد با این هدیه اسمانی که بهم داد شما هم فقط به خدا امید داشته باشین.برای همه دعا میکنم مامانم اینا میخوان 19 بهمن برن مکه بهش میگم برای همه شما دعا کنه اون دعاش گیراست در حق همه .ایشاله این ماه میری پیش معینی و مشکلت برطرف میشه و ماه دیگه میای میگی نینی داری تو عید هم بارداری گلم.
سلام دوست جونا لیلا جونم چطوری؟/////// دلم برات تنگولیده بود حسابی. پس ایشاله آخر ماه میای پیش معینی. ایشاله که دستش برات سبک باشه و یه نینی گل مثل مامانش بیاد تو شمکت لونه کنه. شرایگین جون تو خوبی عزیزم؟ ایشاله همگی خوب و خوش باشین .
نارین جونم سلام عزیزمممم من رفتم رویان چون به خونه مادر شوهرم خیلی نزدیک بود از ساعت ٩ رفتیم اونجا از شوهرم از اسپرم گرفتن و پیش مشاور ژنتیک فرستادن که اون گفت معمولا سقط ماهای پایین ژنتیکیه ولی چون ٤ تا سقط داشتی ریسک نمیکنیم و ازمایش کاریوتایپ داد و از ایمنولوژی و عفونی و در زنان اونجا عکس رنگیم رو دید و گفت باید هیستروسکوپی کنی چون رحمم سپتوم داره گفت چرا اینقد دیر اقدام کردی بعد ٤ تا سقط ؟؟؟؟؟!!!!!!!خلاصه که گذاشتم بعد عید برم ازمایش بدم چون سقف بیمه تکمیلیمون پر شده و زیادم عجله ندارم چون تازه سقط داشتم فقط میخواستم ببینم هزینه کاریوتایپ و ایمنی چقدر میشه ؟؟؟
حالا نارین جون با توجه به اینکه این ازمایشها رو واسم نوشتن و تشخیص دادن هیسترو کنم نظرت چیه ابن سینام برم یا همینجا خوبه ؟؟؟؟میتونم با داشتن مدارک کامل بعد از انجام ازمایشام برم ابن سینا واسه هیسترو ؟؟؟اونا قبول میکنن یا دوباره باید تمام اون مراحل طی کنم
نمی دونم نارین جون چون من مستقیم رفتم پیش دکتر های ابن سینا مطبشون چون شوهرم مشکل نداشت و البته حوصله اومدن با من رو نداشت اما من ابن سینا عمل هیسترو کردم و راضی بودم باید بپرسی ازمایش های ژنتیک میدونم گرونه اما ایمنی نه اونقدر و همچنین ازمایش های انعقادی فاکتور های خونی هم گرونه باید بپرسی عزیزم امیدوارم موفق باشی خوبه یه سر بری ابن سینا و اونجا هم یه سوالی بکنی میتونی با مترو بری دقیقا روبروی ایستگاه قلهک هست
ممنون نارین جون ابن سینام نزدیکه چون منزلشون شریعتی هست ایشالا ازمایشو انجام بدم با ازمایشام میرم اونجا ببینم هیسترورو اونجا واسم انجام میدم فاکتورهای انعقادی چیه مخففش من ببینم واسم نوشتن یا نه؟؟؟
PAI-1,,,,MTHER,,,,LIDEN V,,,,PROTROMBIN,,,,FACTOR IIIV,,,که به اینها میگن فاکتور های موثر در سقط البته کلا 13 تا فاکتور داریم وفقط برا سقط اینها رو میدن
سلام من خانمم دو بار سقط داشته در ماههای 7 و 6 قلب تشکیل شد ولی سقط شد آز اسپرمم خوب بود چیکار کنیم خانمم روحیه نداره نمیتونم بهش بگم دوباره الان 8 ماه میگذره از دومی لطفا" کمک کنید
لیلا جون مرسی عزیزم منم بد نیستم >حسابی سرتو با کتاب و...گرم کردی انشالله که به زودی نینی میاد ووقت هیچ کاری و نداشته باشی
منم 19 بهمن نوبت دکتر معینی رو دارم و20 بهمن نوبت ابن سینا اگه ابن سینا خیلی بخواد وقت بگیره که شوهرم تهران نمیمونه فقط بهم گفته همین دو روز رو میمونیم ولی خوب فکر میکنم ازمایشهام تقریبا کامل باشه اگه قبول کنن