2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
بچه ها سلام
می شه بگید کلگزان چه مارکی می زنید و کجایی هست؟ کسی البرز دارو که هندی هست زده؟
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیلوفر عزیز باید هم از لحاظ تیرویید هم از لحاظ ایمنی بررسی بشی من خودم در اثر ندونم کاری دکترها 4 تا سقط تو ماه بالا داشتم اما با توکل به خدا باز هم از رو نرفتم و دارم ادامه میدم الان هم تو اقدام هستم امیدموبه خداست اگه بخوای میتونم یه چند تا دکتری که بهشون اعتماد دارم رو بهت معرفی کنم البته اگه تهران هستی
سلام میشه سواله منم جواب بدین؟؟؟؟؟؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=725626
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
نیلی جون همینجا مینویسم

می خواستم بهت دکتر خوب معرفی کنم
دکتر حمیدرضا طاهری و خواهرشون مینو طاهری

البته من خودم مرض آقای دکتر هستم، آقای دکتر قدرت تشخیص بیماریشون عااااااالیه. دقیقا متوجه میشه مشکل مریض چیه و برای خود بیمار هم کامل توضیح میده.
فوق تخصص نازایی دارند و من خودم تو مطبشون دیدم شخصی رو که بعد از 13 سال تحت نظر ایشون باردار شده. یکی از دوستان هم که خودشون برای نازایی به مطب دکتر مراجعه کردند میگفتند یکی از دوستان خانوادگیشون بعد از پنج سال نازایی پیش دکتر باردار شده.
موارد متعددی هم که قبلا سقط داشته اند، پیش دکتر حاملگیهای خودشون رو به سلامت پشت سر گذاشته اند. حداقل سه مورد رو که خودم دیدم و دو تاشون از دوستان خودم بودند. دکتر طاهری بسیار دقیق شرایط بیمار رو کنترل میکنند و دقت بالایی دارند و در بررسی بیمار چیزی رو از قلم نمی اندازند وباسواد و به روز هم هستند.

مهمترین ویژگیهای دکتر تشخیص فوق العاده، صحبت با مریض و توضیح بیماری، درمان مناسب و اخلاق و رفتار بسیار بسیار عالیه ایشونه.

من خودم مریض بودم که به ایشون مراجعه کردم. البته بعد از اینکه یه دور به دکترهای مختلف مراجعه کردم و نهایتا هم دکتر طاهری رو انتخاب کردم. به نظرم با بقیه خیلی فرق میکنه.

مطب شلوغی دارند و معطلی داخل مطب معمولا زیاده که به نظر من دونستن نظر پزشکی ایشون، ارزش انتظار کشیدن رو داره. ولی زود نوبت میدهند. مثلا یک هفته ای به شما نوبت ویزیت میدهند.

این هم آدرس تاپیک ایشونه که یکی از مریضهاشون که قبلا سقط هم داشته، در دوران بارداری خودش درست کرده:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=491216&PageNumber=179&msg=ok
نیلی عزیزم همون عارفی رو که انتخاب کردی کارش درسته نه حواس پرت نیست سرش شلوغه اما تشخیصش فوق العاده هست دکتر غدد هم دکتر سید حسین صمدانی فرد هست متخصص خون هم دکتر توگه و دکتر پروین شاهنده هست که مورد تایید عارفی هست البته دکتر های دیگه هم هستن اما باید به دکتر هایی مراجعه کنی که با مراکز سقط در ارتباط هستن
سلاااام به همه خوبین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرایگین جون عزیزم خوبی ؟؟؟ نینیت خوبه ؟؟؟ من زیر سایتم ، ممنون یادمی ، خوبم اما کار خاصی نمیکنم بیام بگم .... اقدامم نخواهم داشت این ماه تا بیام معینی اخر ماه

برم بخونم و بیام این چند روز رو