2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هستی نیلو مواظب خودت باش نگران هم نباش نه هیچ دعای خاصی بلد نیستم فقط سوره یس 40 بار بخون یعنی ختو 40 روزه.دعای زیارت عاشورا و دعای علقمه و ضلوات و ایت الکرسی من این کارا رو میکردم
خدایا دوستت دارم
نیلوفر جان کتاب ریحانه بهشتی را بخر دستورالعملهای مذهبی قبل از بارداری و ایام بارداری را نوشته. ان شاء الله به زودی نی نی سالم و صالح بیاد تو بغلت.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
سلام دوستان عزیز

شرایگین جون عزیزم چقدر خوشحالم که داری برای پسمل گلت اسم انتخاب میکنی خدایا شکرت

عزیزم خدا خاله گلت رو بیامرزه یادمه چقدر اون روزا ناراحت بودی وقتی خوندم خالت به خوابت اومده اشکهام سرازیر شد اخی عزیزم

خدا رو شکر همه مامانای گل بارداریشون به سلامتی داره میگذره خدارو شکر
سلام شرایگین جون
این دردها که میگی در حد نرمالش طبیعیه و مشکلی نداره برای اینکه رحم داره بزرگ میشه. برای زایمان هم 40 هفته معمولا مال طبیعیه ولی معمولا سزارین رو 10 روز زودتر از تاریخ طبیعی انجام میدن.

دوستای عزیز که تازه سقط کردین میدونم الان براتون سخته که ناراحتی نکنید ولی سعی کنید زود خودتون رو جمع و جور کنید و با امید با آینده برید دنبال درمان . ایشاله به زودی خدا به جای همه این سختیها یه نینی ناز بهتون میده.امین
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام شرایگین جون
این دردها که میگی در حد نرمالش طبیعیه و مشکلی نداره برای اینکه رحم داره بزرگ میشه. برای زایمان هم 40 هفته معمولا مال طبیعیه ولی معمولا سزارین رو 10 روز زودتر از تاریخ طبیعی انجام میدن.

دوستای عزیز که تازه سقط کردین میدونم الان براتون سخته که ناراحتی نکنید ولی سعی کنید زود خودتون رو جمع و جور کنید و با امید با آینده برید دنبال درمان . ایشاله به زودی خدا به جای همه این سختیها یه نینی ناز بهتون میده.امین
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مهر حنا جون
من 6 ماه قبل بارداری پردنیزولون خوردم که مقصر دکترم شد ورفت خارج از کشور منم مجبور بودم جلوگیری کنم ولی کلا دکترم گفت باید 45 روز قبل از بارداری پردنیزولون بخوری

ولی تیروئید من نرمال بودش یعنی عددش 9/1 وهر سری هم تا حالا ازمایش تیروئید هم توی رنجه ومشگلی ندارم
ولی انتی تری گلوبولین توی رنج نبود وبه خاطر همین لووتیروکسین میخوردم

لووتیروکسین 25 روز قبل از بارداری که ناشتا روزی نصفی وپردنیزولون هم بعد از صبحانه نصف 5 میلی

ولی سرم ای وی ای جی رو وقتی بتام رو ازمایش دادم 5 تا زدم
و28 روز بعد از زدن سرم ها دوباره 5 تا سرم زدم
هههههههههههه ولی همش بی فایده بود