2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
مهر حنا جان آزمایش اسبرم همسرت خوب؟ حاملگی بوچ از اسبرم ضعیف هم هست. بعد کورتاز می شی یا طبیعی دفع می شه یا با قرص؟ منم 2 تا بوچ داشتم با کورتاز . آزمایشام خوب بودن اسبرم شوشو ضعیف است. حالا هم که معلوم نیست چی شده دیگه حامله نمی شم!!! اما من ازمایش سی دی مارکر ندادم بقیه را دادم. به نظرم باید انقدر حامله بشیم تا یکیش بمونه . البته من که ظاهرا دیگه حامله هم نمی شم
آنها که خاک را به نظر کیمیا کنند ایا شود که گوشه چشمی به ما کنند
ویکتور جان سلام ازمایش شوهرم کم تحرکی داره که دکترا میگن مهم نیست مال اون نیست ولی خودمم فکر میکنم یکیش این باشه فقط سقط دومم کورتاژشدم سه تای بعدی دردش از پریودم کمتر بود طبیعی و اسون دفع شدن شما دکترت کیه؟منم سر بارداری چهارم شش ماه طول کشید باردار شدم قبلا سریع بعداز سقط حامله میشدم خیلی روحم خسته س هفت ساله ازدواج کردم البته تا چهار سال ونیم خودمون نخواستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ایشاله که همه خوب و خوش و سلامت باشین.مهر حنا جون من 3بارداری پوچ داشتم که اخریش 16خرداد بود که بعد سقط دکترا بهم اجازه بارداری ندادن تا ازمایشهامو کامل انجام بدم جوابش بیاد بعت تحت درمان باردار شم.جلوگیری طبیعی میکردم که یهو 18مهر فهمیدم باردارم باز هم فکر میکردم بارداریم پوچ باشه و حسابی از شوهرم ناراحت بودم که چرا حواست نبود الان باید دوباره سقط کنم و باز 3ماه عقب میفتیم واسه بارداری که هفته 6رفتم سونو گفت این دفعه جنین زنده است و قلبش میتپه همه چیز مثل معجزه بود برام نه دارویی نه دکتری نه چیزی یهویی و دقیقا مثل معجزههههههههههههههههههههه.همین چیز دیگه ای ندارم 18 بهمن هم 5ماهم تموم میشه میرم تو 6ماه برام دعا کنین بچم سالم و بذون مشکل بیاد تو بغلم.ایشاله که مشکل همه برطرف میشه به امید خدا فقط به خدا توکل کنین.مریم مریم گلی نگار شباهنگ نینی دارا کجایین بیاین یه خبری از خودتون بدین.لیلا جون و سونیا و لولیتا و نارین و بقیه بجه ها شما ها هم دست بجنبونبن دیگه زودی باردار شین اههههههههههههههه
خدایا دوستت دارم
شباهنگ جون منم الان هفته 20 هستم و خیلی کمر و زیر شکم و ماهیچه پاهام درد میکنه از دکی پرسیدم گفت طبیعیه اگه از یه حدی بیشتر بشه غیر طبیعیه نگران نباش هفته چندی؟نینیت چیه؟اسم انتخاب کردی؟سیسمونی خریدی؟
خدایا دوستت دارم
سونوی ان تی و ازمایش غربالگری انجام دادی؟وای عزیزم الان باید چکار کنی که طول سرویکست خوب شه فکر کنم استراحت مطلقی مگه نه اخه من طول سرویکسم 32 ولی دکی بهم استراحت داد تازه تو از من دیرتر باردار شدی الان باید سرویکست بیشتر باشه.مواظب باش سکس هم تعطیل اصلا و ابدا
خدایا دوستت دارم
15هفته جنسیتشون معلوم نبود مال من از 13 هفته بهم گفتن پسره.اره خیلی دیر میگذرههههههههه بیا واسه هم دعا کنیم.خیلی میترسم.خدا رو شکر که خوبن داروی خاصی مصرف میکنی تو بارداری؟من اسپرین 80 و مولتی پریناتال و شربت کلسیم منیزیم استفاده میکنم تو چطور؟تاریخ زایمانت کیه؟مال من 25خرداده که همه میگن 1هفته زودتر زایمان میکنی که میشه 18 خرداد
خدایا دوستت دارم