2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158841 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نارین1000 عزیز ممنون از رراهنماییت من ابن سینا دکتر ایمنولوژی ژنتیک زنان ومردان همه رو رفتیم یعنی هرچی ازمایش لازم بوده وگفتن انجام دادیم وبه قول خودشون هیچ ازمایشی نمونده که نداده باشیم وبا توجه به همه اینا نظرشون رو گفتن
من خونه دارم اما باشه حتما ازت یه سوالاتی میکنم البته من تا اونجایی که اطلاعات داشتم بهت گفتم اما بالاخره باید یه جایی یه گیری باشه که همش این اتفاق ها میافته در ضمن این برنامه سرم یه مدت کوتاهی هست که مرتب میدن قبلا این هم سرم نمیدادن الان هم بعضی دکتر های روماتولوژی نظری به این سرم ندارن و میگن تو مرحله تحقیقه و ثابت شده نیست به هر حال تا خدا چی بخواد شدیم موش ازمایشگاهی ببینم اصلا سرم زدی یا نه پردنیزیلون خوردی یانه
منالان میخوام این ماه که پردنیزولون رو شروع کنم وهمزمان اقدام کنم به علاوه داروهایی که شما وسارا بانو میخورید چون مشکل من ترکیبی از مشکلای شماست این بار خودم دکتر خودم بش بعد بارداریهمد سرم وسلکسان البته با نسخهدکتر
نارین1000جون دکتر من انصاری پوره رزاقی ماه پیش رفتم پیشش خیلی تو ذوقم خورد من دوسال پیش عکس رنگی گرفتم هیچ مشکلی ندارم تازه بهم میگه حالا دواره برو یه عکس بنداز فقط دوست داره از همه هیسترو بگیره