2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
راسیتی انا شباهنگ مریم و نگار و مریم گلی و همه کسایی که نینی دارین اسم واسه نینی ها انتخاب کردین ؟میشه به من و گل پسرم هم کمک کنین؟میخوام اسمش اصیل ایرانی باشه ولی نمیدونم چی باشه که با معنی و زیبا و در خور شخصیتش باشه
خدایا دوستت دارم
مهر حنا جون و بقیه دوستان اصلا از هیچ چیزی نگرام نباشین خدایی که داریم خیلی بزرگه هرچی بخواد بهتون میده خودش یه جوری کارهاتونو درست میکنه که خودتون هم باورتون نمیشه .توکل کنین .
خدایا دوستت دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چی بگم تا از نگرانی بیارمتون بیرون .به اطرافتون نگاه کنین .به اونایی نگاه کنین که بیماری های سخت دارن و 100000000000000تا مشکل این ناراحتی های شما زود گذره.به خدا.یه روزی میشه که به همین دقایق که ناراحت هستین میخندین مثل من.امسال 2خاطره بدی داشتم .یکیش که تو خرداد بعد 3بار سقط کردم هنوز تو شک بودم همش گریه میکردم به خدا میگفتم چرا فقط منننننننننننن؟به 1ماه نشده خاله عزیزم که فقط 35 سال داشت 1سال و نیم از سرطان زجر میکشید عمرشو داد به شما .اون فقط خالم نبود مرهمم بود مرحمم بود عشقم بود امیدم بود دوستم بود خواهرم بود خلاصه در عرض 1ماه 2تا غم بزرگ.داشتم دیونه میشدم کارم شده بود جیغ و گریه و زاری .موهامو میکندم مثل دیونه ها به همه چیز و همه کس فحش میدادم شوهرم از من زده شده بود تا اینکه 18 مهر خدا بهم فهموند که شرایگین این پایان همه چیز نیست.خدایی هست که به هر چه بخواهد و حکم کند همان شود .که همونی شد که خدا میخواست 18 مهر خواب دیدم که همین خالم که مرده اومد دست کشید رو شکمم و بهم گفت نینی داری.از خواب پریدم به شوشو گفتم این خوابو دییدم .حالا این ماه ما هم 2بار فقط سکس داشتیم .و جلوگیری میکردیم.به شوشو گفتم بیبی چک بخر که بلهههههههههههههه زودی جفت خطهاش قرمز شد ازمایش هم رفتم که تیتر بتا 1362 بود یعنی سالگرد تولد خودم باورتون میشه؟خاله من که مرده از کجا میدونست که من حامله هستم ؟اینا همش معجزه است باور کنین .معجزه فقط این نیست موسی عصاشو بندازه مار بشه یا عیسی مرده ها رو زنده کنه اینا همش معجزه است باور کنین. دیگه نمیدونم چی بگم
خدایا دوستت دارم