2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم دارم ازت میپرسم؟من هم هیچ اطلاعی ندارم از همه میپرسم که مطمین شم مال من هم خوبه دکی بهم گفت همه چیزت عالیه مال من تقریبا 1.5 بود جواب ازمایش غربالگری هم خوب بود بقیه چیزهام همینطور الان فقط از سرویکس میترسم منم شیاف سیکلوزست استفاده میکنم شبی یکی.ولی باز هم میترسم به دکترم گفتم نیاز به عمل سرکلاز نیست گفت نه زیر 30 باید عمل شه
خدایا دوستت دارم
شیرایگین جون خیلی دنبال شما میگشتم خدا رو شکر که همه چی خوبه تو ازمایشا مشکلت چی بود؟الان تو بارداری هپارین یا سرم میزنی یا داروهای دیگه؟دکترت قبلا کی بود/خواهش میکنم جواب بده منم امیدوار شدو
سلام شرایگین و آنا جان خوبید
منم بیشتر وقتها درد دارم البته بیشتر کشاله رانم این دو سه روزه هم ساق پام میگیره -الان 21 هفته ام
مریم جون کجاییییییییییییییییی؟ خبری ازت نداریم
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام
شرایگین جون خدارو شکر خوبی. منم هستم عزیزم میام سر میزم اینجا. دیروز سونو بودم خوب بود خدارو شکر . ان تی باید زیر 2 باشه. از 3.5 هم خطرناک محسوب میشه.
مراقب خودت باش عزیزم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مهر حنا جون من تو ازمایشهام هیچ مشکلی نداشتم نه خودم نه شوشو .همه چیز خوب بود نه هیچ دارویی جز اسپرین و شیاف سیکلوزست و شربت کلسیم منیزیم و قرص پریناتال استفاده نمیکنم.بهم هپارین و چیز دیگه هم ندادن فعلا البته بگم من باید قبل بارداری ازمایش ایمنی رو میدادم که چون باردار شدم دکتر زرنانی متخصص ایمونولوزی گفت نیاز نیست بدی.منم دیگه ازمایش ندادم تو بارداری هم یه ازمایش کلی ازم گرفت که فقط کمبود ویتامین دی 3 داشتم که قرص ویتامین دی 3+کلسیم بهم داد تا کمبودش جبران بشه.من هم ابن سینا میرفتم واسه بارداری که دکتر زنان اونجا رزاقی و طاهری بودن که چند بار منو چکاب میکردن .دکتر اصلی منم دکتر شاهرخی هست خیلی کارش خوبه همیشه هم ایران نیست .
خدایا دوستت دارم
سلام مریم جون مرسی خدا رو شکر خوبی ایشالهبه سلامتی و تندرستی فارغ بشی گلم/عزیزم من زیر شکمم و کمرم درد دارم که دکتر میگه مشکلی نیست.بعضی وقتها هم توی وازنم درد دادم ازمایش ادراد هم دادم مشکلی نبود .فشارم هم خیلی کمه همیشه 10 روی 6 که باید 12 روی 8 باشه.این خیلی بده؟دکی که میگه همه چیز خوبه.الان هم 20 هفتمه تاریخ زایمانم 25خرداده ولی همه میگن زودتر میشه به نظر شماها کی میشه خیلی برام مهمه.
خدایا دوستت دارم