2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مهر حنا جون توصیه میکنم یه سری ازمایش های ایمنی رو تو شهر خودتون بدی معروف هست به ازمایش های سی دی مارکر از دکترت بپرس حتما میدونه اگه گفت لازم نیست اصرار کن تا برات بنویسه و حتما انتی تی پی او و انتی تروگولوبین که اونو دادی وتیرویید اگه در اغاز بارداری یا حین بارداری تیرویید بره بالای 2.5 باید تیرولوکسین بخوری اگه انتی تی پی او و انتی تیروگولوبین بالا باشه در ضمن یکی از سی دی هات بالا باشه پردنیزیلون باید قبل بارداری بخوری همچنین تو بارداری به خاطر سی دی بالا باید سرم بزنی اگه انتی ترومبین 3 و یا پروتیئن اس وسی پایین باشه باید هپارین بزنی در مورد فاکتور های 1و 2 و 3و 5 و 13 هم هر کدوم ژن معیوب داشته باشی باید همون هپارین رو بزنی تا اینجا رو داشته باش اگه باز خدای نکرده مشکل دیگه باشه شرمنده من تا اینجا اطلاعات دارم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همتون ممنونم بچه ها مخصوصا شما سارا بانو ونارین1000واقعا که با معرفتید نارین1000جون من انتی تی پی او نرماله تیروئید هم مشکلی نداره همینطور انتی ترومبین البته 3نداشت پروتئین سی واس هم نرماله ویتامین د پایینه وهمینطور سی ریکتیو پروتیین0 البته پروتئین سی نه ها )مثبته که توازمایش نوشته نرمالش باید منفی باشه اما سی دی هاسی دی سه70/سیدی چهار40/هشت23/سیدی چهار سیدی هشت1.7/شانزده18/سیدیپنجاه وشش3.5/سیدی شانزده وپنجاه وشش 0.6بودالبته فاکتورها رو هم نمیدونم کدوم ازمایش میشه راهنمایی کنی شاید بدونم خانوم دکتر این اطلاعات لطف راهنماییم کن بینهایت ممنونتم عزیزم
مهر حنا خانم : به نظر من پیش یه دکتر خوب برى مثل معینى پاکروش یا عارفى خیلى بهتر است تا مراکز درمانى مثل رویان و ابن سینا
من سه سقط در هفت هفتگى پس از مشاهده ضربان قلب داشتم و رفتم زیر نظر رویان و هم زمان با اون تحت نظر ابن سینا قرار گرفتم و اما اى کاش از اول زیر نظر دکتر مشخصى مى رفتم من نمى گم کار رویان و یا ابن سینا بد است نه ، اتفاقا بسیار مراکز مجهز و کادر مجربى داره اما متاسفانه اصلا به بیمار اهمیت نمیدن وقت کافى نمى زارن و زود از سر باز مى کنن و یه لیست ازمایش دارند که همه باید از روى اون لیست ازمایشات رو بدن الان پیش عارفى مى رم خیلى بهتر از رویان و ابن سینا است به نظر من حتما برو پیش یه دکتر خوب
اما PGD رویان به من پیشنهاد PGD داد اما چون من مطمىن به این کار نبود انجام ندادم من و همسرم تمام ازمایشات لازم رو انجام داده بودیم جز ایمنى رویان گفت با توجه به اینکه ازمایشات تون سالم است PGD لازم است من گفتم ازمایش ایمنى انجام ندادم اما دکتر رویان گفت لازم نیست همون راهى رو که گفتم برو PGD فقط ٣٠ در صد نتیجه میده و هزینه اش بالا است حدودا با داروها و تخمک کشى اى وى اف یا میکرو و ... خیلى چیزهاى دیگه اش حدود ٨ میلیون در میاد تازه ایا جواب بده یا نه
PGD چند جنین در محیط ازمایشگاهى به وجود مى اورند ( البته با تخمک خود زن و اسپرم همسرش ) از بین این جنین ها هر کدام که سالم بود رو به بدن مادر انتقال میدن البته اگه جنین سالم داشته باشه حالا ایا بدن مادر جنین رو بپذیره و حامله بشه یا خیر این یک راه تشخیصى هم هست که ببینند ایا اصلا زن و مرد جنین سالم مى تونن درست کنن یا همه جنین ها شون نا سالم است که اگه همه جنین ها ناسالم باشه پس هر چند بار که مادر باردار شه سقط میشه دکتر رویان گفت این اخرین راه است ولى نگفت اگه این راه جواب نداد چى کنم خودم پرسیدم نگفت دوباره خودم گفتم یعنى باید اهدایى قبول کنم سرش رو به علامت تأیید تکون داد بچه ها من خیلى مى ترسم اخه شوشو خیلى بچه دوست داره و از طرف خانواده اش خیلى تحت فشارم باور کنید شبا با فکر بچه دکتر درمان ازمایش و ... مى خوابم و صبح ها هم با همین فکر از خواب بیدار میشم
ابن سینا ازمایشاتم رو که دید گفت همه رو دادى جز یه تعداد کمى اونم ایمنى است لازم است که انجام بدى همین جا بگم که دکتر عارفى هم همین حرف رو زد گفت باید ازمایشات سى دى مارکر رو بدى و با توجه به جواب این ازمایش هست که مى گیم چى کن من هنوز ندادم چون شهرستانم و به گفته دکتر عارفى حتما باید ازمایشگاه بهار در تهران بدم اگه جواب ازمایشات ایمنى خوب بود که شاید دکتر بگه همون PGD اما اگه خوب نباشه که احتمالا قرص پردونیزول و سرم اى وى اى جى میدن
انشأ الله همه به زودى مامان بشیم ببخشید من زیاد حرف زدم گفتم شاید کمکى بشه و یا کسى بتونه بهم کمک کنه
من توى باردارى سومم هم سلکسان اسپرین و پروژسترون استفاده کردم نتیجه نداد
اصلا دوستان گلم کسى بوده سلکسان بهش نتیجه نداده باشه اما با سرم بچه دار شده باشه نکته اى هم که توى تمام سقط هام جالب توجه است اینه که همشون یک شکل بودند همه در هفت هفتگى بعد دیدن ضربان قلب سقط شدن در یک هفته و تقریبا در یک روز مشخص سقط شدن یعنى این میتو نه نشونه اى از ژنتیک معیوب جنین باشه اخه تنها ترین راه حل ژنتیک معیوب جنین همون PGD است
بازم ببخشید زیاد حرف زدم
ببین مهر حنا جون اگه نظر منو بخوای یا از معینی یا از عارفی یه وقت بگیر عارفی بیمارستان بهمن زودتر وقت میده هر وقت داد نه نگو بهشون بگو از شهرستان میایی تمام مدارمت رو دسته کن بیار نشون بده بلکه فرجی بشه انشاالله ببینم شوهرت از نظر اسپرم در چه وضعیتی هست خودت از نظر تخمک اینها هم مهم هستن ظاهرا سی دی هات خوبن مال من بالا بود
مهر حنا جون خواهش میکنم من کاری نکردم
عزیزم من مشخص نیست کی برم پیش دکتر چون ماه قبل کلومفین خوردم و دکتر گفت داروها توی بدنت هست تا 2 ماه و به خاطر همین فعلا پیش دکتر نمیرم مطمئنم اگه سوال تو رو بپرسم از دکتر میگه باید خودش بیاد تا با توجه به سوابقش جواب بدم ..بنظرم سریع وقت بگیر ازش برو توی کلوب اقای دکتر ببین کسی وقت نزدیک نداره بده بهت .. انشاله که زود زود نی نی دار میشی