2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان عزیز خوبین همگی

دوستان جدید خوش اومدید من نمیدونم چرا اینقدر سقط زیاد شده به هر حال انشالله که دیگه برای هیچ کدوممون پیش نیاد
مامان گلیا چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sarahجون من به خاطر انتی تری گلوبولین سرم ای وی ای جی زدم ولی انتی تی پی لوم نرمال بود
که همین انتی تری گلوبولین خود ایمنیه که درمانش لووتیروکسین وای وی ای جی و پردنیزولون بود البته خوب خیلی ها هم بدون این درمانها نتیجه گرفتن که متاسفانه برای من نتیجه نداد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام به همه
امیدوارم همگی خوب باشید و روزهای خوبی رو بگذرونید حتما حسابی مشغول هستید که کمتر میایید سایت
و اما از خودم بگم که این یک ماه خیلی کشاله ران پام درد میکنه به نظر شما طبیعیه یا غیر طبیعی؟؟؟؟
نگار جان خوبی میشه بپرسم اسم قرص کلسیم که میخوری چیه و اینکه به غیر فولیک اسید قرص آهن چی می خوری؟ من فقط فولیک و پریناتال می خورم به نظر قرص آهن (فیفول) هم باید بخورم؟؟
اخه مفاصلم خیلی درد میکنه و توی زمینم خیلی نمیتونم بشینم
خواهشا راهنمایی کنید دوستاننننننننننن
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام
من روزی یدونه اسپرین و فولیک اسید 5 و متفورمین میخورم و هفته ای یکی هم ویتامین دی
کلومفین رو ماه قبل خورد م و امپول اچ سی جی زدم این ماه چیزی نخوردم
از روز 5 پری تا 10 خوردم دکتر میخواست بهم داروی دیگه ای بده ولی خودم اصرار کردم که کلومفین بده
سلام دوستان گلم من هم دو تا سقط داشتم اما الان شکر خدا باردارم. می شه بگید برای اینکه جای کلگزان کمتر کبود و سفت و دردناک بشه چی کار می کنید؟
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم
مهر حنا جون ازمایش های انعقادی که شامل فاکتور های خونی هست گرونه البته بستگی به بیمه ات داره بیمه من تامین اجتماعی بود یک سومش رو داد کلا ازمایش های انعقادی و ایمنی و برا من شد یک ملیون و پانصد بعد ازمایش های عفونی رو پارسال دادم شد 200 تومن بیبن این مسئله ایمنی یه کم پیچیده هست کلا اگه میخوای توجیه بشی و خیلی کنجکاو هستی یه ویزیت برو پیش متخصص رو ماتولوژی تا کاملا از این مسئله سر دربیاری بیشتر این ازمایش های بچه های سقط مکرر تو مراکز سقط مکرر مثل ابن سینا رو دکتر روماتولوژی مینویسه و دستور دارویی رو به دکتر زنان ارجاع میده منتها چون این دکتر های زنان که تو این مراکز هستن دیگه از بس این موارد رو دیدن دیگه وارد شدن
تاپیک های قبل رو به خوبی نخوندی اگه تیرویید بالای 2.5 باشه لوتیروکسین میدن البته رنج نرمال تیروییید برا غیر حامله تا 5 هست اما حامله ها باید زیر 2.5 باشه که معمولا بالا رفتن انتی تیروگولوبین و انتی تی پی او باعث بالا رفتن TSH یا همون تیرویید میشه و احتمال سقط رو بالا میبره
معمولا اونایی که مشکل ایمنی دارن قبل بارداری حداقل دو ماه باید پردنیزیلون مصرف کنه دوزش هم بسته به احوال مریض داره برا من روزی دو تا به مدت دو ماه و همراه با اون قرص کلسیم و ویتامین ب 12و ب6و اسید فولیک 5و سلنیم دادند تا عوارض پردنی رو بپوشونه و همچنین برا مشکل انعقادی روزی یه اسپیرین بعد که اینا تموم شد بهم اجازه بارداری دادند حالا اگه باردار بشم باید به محض تست مثبت بتا روزی یه سلکسان و سری اول سرم تزریق بشه البته اونایی که جنین انتقال میدن هم قبل انتقال سرم میزنن بعد که به سلامتی تست بتا مثبت شد باز هم سرم میزنن حالا این وسط اگه به سرم حساسیت داشتی از همون قرص پردنی با دوز مشخص استفاده میشه و البته شیاف سلیکوژست هم برا محکم شدن جای بچه استفاده میشه