2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مرسی مریم جون و سارا بانو عزیز. امیدوارم مریم جون نی نی شما سالم بیاد بغلت و سارا بانو عزیز شما هم زود زود باردار شی یکم از نگرانیم کم شد ممنون موفق باشید
آنها که خاک را به نظر کیمیا کنند ایا شود که گوشه چشمی به ما کنند

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

امروز 4 روزه که سقط کردم
روز اول که جنین سقط شد روز بعش جفتم دفع شد جفت بزرگ تر بود
دیروزم یه تیکه ای شبیه گوشت ازم دفع شد

اون 2 بار قبل اینطور نبود ..

خیلی غمگینم.
http://pegah.avablog.ir/ فالله خیر حافظ و هو ارحم الراحمین
مشکی پوش خیلی متاثر شدم همه ما این روزا رو گذروندیم وبلاگمو بخون میبینی منم این روزا رو کشیدم ولی حالا امیدوارم به یک بارداری موفق انشاله بزودی ...
اگه ازمایش ندادی حتما حتما برو بده تا دیگه این اتفاق بد برات نیفته . مراقب خودت باش
مشکی پوش جان ایشالا این اخرین دفعه ای باشه که این تجربه رو پشت سر میذارین.

منم مثه شما سه تا سقط داشتم....
والان دوباره پر از امید منتظرم تا دکترم اجازه بده و دوباره برم اقدام....

امیدوار باش به اینده ای بهتر
خدایا شکرت.....
سلام دوست گلیا خوبین همگی

سارا بانو جون انشالله که همین ماه نتیجه بگیری ومامان گلی بشی وبارداری بی خطر

واییییییییی مریم جون خیلی خوشحال شدم به خدا دلم روشن بود که همه چی خوبه خدایا شکرتتتتتتتتت بوووووووووس

شرایگین جون جون چقدر خوشحال میشم که باردرای شما وبقیه دوستان به سلامتی داره میگذره الهی به حق امام حسین تا اخر به خوبی پیش بره ونینی خای گلتون به سلامتی بیان توی بغلتون
مشکی پوش جون خدا بهت صبرشم میده خیلی ناراحت شدم ولی دیگه مصلحت در این بوده
چه میشه کرد

منم 4 تا سقط داشتم ومیدونم الان داری چی میکشی ولی توکلت به خدا باشه انشالله دیگه برات پیش نیاد
ولی الان تا میتونی مراقب خودت باش ومواظب حال روحیت باش
بازم خدا رو شکر کن کارت به کورتاز نکشیده
من که دارم قرصهای اعصاب میخورم چون واقعا حالم بعد از سقط بد شده بود واصلا نمیتونستم بخوابم
ولی الان بازم یکم بهتر شدم
شما هم خیلی مواظب خودت باش
Sarah
1392/10/5 7:43 ب.ظ

سلام دوستان.خانومایی که C677T Homozygous هستند باید از فرم متیل شده اسید فولیک یا متیل تترا هیدروفولات استفاده کنند چون بدنشون قادر به جذب فولیک اسید نیست.این نتیجه تحقیق منه تو این چند روز و گفتم که با شما هم در میون بذارم.از دکترتون در این مورد بپرسین حتما.

سارا بانو جون منظورم این بود
من از یکماه قبل دارم روزی یکی میخورم
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "