2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها چه تنبل شدین چرا کسی نیومده اینجا یه چیزی بگه؟مریم مریم گلی نگار سونیا لولیتا لیلا شما فعالهای اینجا بودین چی شد پس؟مشکی پوش غصه نخور گلم دلیل 3تا سقطت چی بوده خودتو نگران نکن اینجا همه ما مثل تو بودیم و هستیم الان خیلی هامون نینی تو شکممون داریم بعد چند سقط و خیلی ها هم در حال اقدامن تا نتیجه بگیرن اصلا به چیزهای منفی فکر نکن به خودت روحیه بده . خودتو تقویت کن بخاطر سقط بدنت ضعیف شده.بعد از پریود شدن برو یه دکتر خوب و تحت درمان باش تا به امید خدا مشکلتو بفهمن و درمان بشی گلم .تهران زندگی میکنی یا شهرستان؟
خدایا دوستت دارم
مریم انلاینی؟یا این الکی روشنه؟باشم یا برم؟بهتری؟تو تاپیک دیگه دیدم گفته بودی که از ازمایشگاه بهت زنگ زدن و خبر سلامتی نینیتو بهت دادن فدات شم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی خوشحال شدم برات .خدایا شکرت.دیدی الکی نگران بودی البته بهت حق میدم جیکر همه ما نگرانی داریم واسه نینیهامون چون سخت باردار شدیم و میخوایم با چنگ و دندون ازشون محافظت کنیم.براتون دعا میکنم برای همه شما هم منو یادتون نره.28صفر مادر شوشو نذر شله زرد داره واسه همتون دعا میکنم به امید روزی که تمام بنده های خدا شاد و پیروز و بدون هیچ مشکلی باشن
خدایا دوستت دارم
سلام شرایگین جونم
آره دوستم امروز زنگ زدن گفتن آزمایشم آمادست و جوابش خوبه خدارو شکر. این دو هفته خیلی سخت گذشت ولی خدا روشکر که به خیر گذشت. ایشاله نینی همه مامانای دنیا سالم باشن. تو خودت خوبی . جوجه خوبه؟‌راستی تو اسم انتخاب کردی یا نه؟
ایشاله نذر مادر شوهرت هم قبول باشه عزیزم. منم همیشه دعاگوت هستم. میبوسمت.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
اصلا اسم قشنگ واسه پسر انگاری نیست.من چون دختر دوس داشتم همش دنبال اسم دخترونه بودم ولی واسه گل پسرم که الان عاشقشم هیچی پیدا نکردم.مریم از چند هفتگی بجه تو شکم مادر تکون میخوره.من الان 15هفته و 3روزمه ولی خبری نیست ایراد نداره؟
خدایا دوستت دارم
خدا رو شکر که خوبین. منم هنوز انتخاب نکردم. عین تو من اسم دختر میدونستم چی بزارم ولی پسر نه. همسر جان اصلا همکاری نمیکنه میگه حال زوده بزار اون آخر یه اسمی انتخاب میکنیم. خودم یه لیست از اسمهایی که خوشم میاد و معانی قشنگی به نظرم دارن رو نوشتم با ببینم بلاخره چی میزاریم.
در مورد تکون خوردن من دقیقا تا هفته 16 تموم شد وارد 17 شدم دیگه تکونهاش رو حس کردم. یه چند روزی مثل نبض و حباب بود بعدش دیگه تکون خورد. خیلی باحاله خیلی. تو هم یه چند هفته دیگه حسش میکنی. میگن از هفته 16تا 20 معمولا تکون خوردنش رو حس میکنی.
سیسمونی به طور جدی نرفتم یه وقتایی که دیدم یه خریدهای جزئی کردم ولی هنوز نرفتم . هر وقت هوایه کم بهتر بشه که بشه برم بیرون. در کل هم خیلی نمی خوام خرید کنم یا مثلا اتاق بچینم براش. وسایل ضروری رو میگریم کلاسکه و اینها هم از یکی از دوستام میخوام امانت بگیرم. یه سری لباسهای بادی و یه چند تا اسباب بازی مخصوص نوزادی هم پارسال از دبی خریدم. یه تخت نوزادی و احتمالا کمد با وسایل بهداشتی و کیف و وان و این چیزا رو باید برم دنبالش.
سلام می شه به حرفم گوش بدید. من 2 تا سقط داشتم که سقط اول کورتاز شدم و بریودهای بعد کورتازم راحت و بی درد بود حاملگی دوم را هم کورتاز شدم که انقد اون دکتر بد بود که بقایای جنین 6 هفته به این کوچکی موند و 3 هفته بعد کارم به کورتاز دوباره کشید البته با دکتر خوب . بعد اون بریودام درد داره و توی دلم می سوزه قبلا فقط کمر درد می گرفتم موقع بریود بعدم فقط روز اول درد داشتم حالا تا 4 روز درد و سوزش دارم عکس رنگی و ... همه خوب بوده خدار وشکر. اما قبلا با همون اقدام ماه اول حامله می شدم الان این ماه اقدام کردم حامله نشدم!!! به نظرتون ممکن با این کورتاز بلایی سر رحمم اومده باشه؟ که حتی تو عکس رنگی معلوم نشه؟
آنها که خاک را به نظر کیمیا کنند ایا شود که گوشه چشمی به ما کنند
سلام ویکتور جان
ببین عزیزم برو یه دکتر خوب برای سونوی واژینال هم بکنه. بعیده مشکلی داشته باشی. من خودم بعد از کورتاژهام موقع پریود تمام رحمم و حتی تخمدانهام یه درد و سوزش خاصی داشت . که قبلا اصلا اینطور نبودم. یعنی میتونستم از روی شکم کامل شکل رحمم رو بکشم اینقدر که درد و سوزش داشتم و همچنین در تخمدان. ماه آخر قبل از اینکه باردار بشم رفتم پیش معینی برام سونوی واژینال کرد و گفت من هیچ عفونت یا مشکلی نمی بینم ولی چون میگی درد داری محض احتیاط یه هفته بهم آنتی بیوتیک داد که مصرف کردم. به نظرم رحم یه مقدار ملتهب میشه که آدم کاملا حسش میکنه و درد و سوزش پیدا میکنه. بارداری هم ربطی به کورتاژ نداره هرماه 25 درصد شانس بارداری داری. حال دفعه های قبل زودتر شده قرار نیست این دفعه هم ماه اول بشه تا شش ماه اصلا جای نگرانی نداره. من بار اول با یه بار رابطه باردار شدم. بار دوم تو ماه 4 اقدام و اینبار تو ماه دوم اقدام. یه سونوی واژینال دقیق هم بکن و اصلا نگران نباش. کورتاژهای الان که کسی بلایی سرش نمیاید مگر انیکه دکتر خیلی ناشی باشه که اونم تو میگی سری آخر دکترت خوب بوده . اگر مشکلی پیش اومده بود حتما بهت میگفت.
سلام دوستا
مریم جون خدا رو شکر که نگرانیهات کم شدن خوشحال شدم برات راستی تو هم آزمایشگاه سعید آزمایش داده بودی ؟ آه من توی این ماه 2 بار رفتم مطب هر دوبار هم کلی آدم توی آزمایشگاه سعید جواب آزمایششون مشکوک بود و باید میومدن برای آمینو یکم برام عجیب بود !
ویکتور جان من هم دقیقا شرایطم همینطوریه که مریم گفت کلی درد دارم بی علت کلی سونو و عکس رنگی همه چی خوبه ولی درد دست بردار نیست فکر کنم اینم از عوارض کورتاژه دیگه منم 2 بار کورتای شدم .. استرسو بزار کنار با ارامش انشاله زود باردار میشی
سلام دوستان.خانومایی که C677T Homozygous هستند باید از فرم متیل شده اسید فولیک یا متیل تترا هیدروفولات استفاده کنند چون بدنشون قادر به جذب فولیک اسید نیست.این نتیجه تحقیق منه تو این چند روز و گفتم که با شما هم در میون بذارم.از دکترتون در این مورد بپرسین حتما.