2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
لیلا جونم من خوبم چند روز پیش اومدم خوندم باردار شدی خیلی خوشحال شدم برات ولی فهمیدم که باردار نبودی ایشاله همین ماه باردار شی
من ماه قبل دکتر بهم یاسمین داد به خاطر کیستم این ماه هم باز سونو کرد گفت داری ولی بهم کلومفین داده یکم نگرانم که کیستم بزرگتر بشه با این قرص حالا 10 روز دیگه باز بهم وقت داده برم پیشش ببینه چند تا فولی دارم ..
توکل به خدا ..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام گل دخترای عزیز
مریم گلی جون دیگه اینقدر طولانی غیبت نکن لطفا. میدونی که من ذهنم خلاقه و برای خودم قصه میبافم و غصه میخورم. بعدشم میخوام زود به زود از حال عروس گلم باخبر بشم
نه بابا خودم رو ناراحت نمی کنم. من کلا آدم زیاد حساسی هستم. برای همین اینقدر غرغر کردم. یه سری چیزها رو توقع ندارم بعد که پیش میاد هنگ میکنم. میخوام همه چی رو اصول باشه که اونم محاله.
بچه ها دیروز وقت اکو رو کنسل کردن برای ا مروز بعداز ظهر بهم وقت دادن. دعا کنید خوب باشه.

مراقب خودتون باشید.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام. کسی بوده از همون اول که تستش مثبت شده دکتر گفته روزی 3 تا شیاف بروزسترون استفاده کن؟ ایا جواب گرفتید و حاملگی موفق بود یا باز هم سقط شد؟

ممنون می شم راهنماییی کنید
آنها که خاک را به نظر کیمیا کنند ایا شود که گوشه چشمی به ما کنند
سلام مریم جون
خوبییی مادر شوور؟ یعنی نی نی من دخمله؟ من که دخمل دوسسست دارم هر چی خدا بخواد
هفته دیگه نوبت دارم واسه سرویکس میشه پونزده هفته و ،،، شاید بگه جنسیتو
خبر میدم بهت
این حساسیتها طبیعیه مخصوصا واسه ماها اما با تمام اینها باید سعی کنیم که اروم باشیم چون این بهترین چیزه واسه نی نی
مطمئن باش همه چی خوبه به امید خدا
من هم دیروز رفتم سونو گرافی که گفت همه چیز خوب و نرماله و نیاز به عمل سرکلاز نیست و نینیم پسرهههههههههههههههه.من خودم دختر میخواستم ولی خدا رو شکر فقط سالم باشه بعدشم رفتم پیش دکی که گفت همه چیز خوب و نرماله صدای قلب جنین و هم شنیدم فشار خونم هم خوب بود ازمایشهای غربالگری و سونوی ان تی رو هم دید گفت خوبه و واسه 20 روز دیگه دوباره نوبت داده که برم ازمایشهای غربالگری 3ماهه دوم برام بنویسه و چکابهای بعدی .خدا رو شکر هم گفت نیاز به سرکلاز نداری.فقط گفت سکس غدقن.ما الان 3 ماهه سکس نداریم همه اونایی که نینی دار شدن سکس غدقن کنن واسه خودشون .دیروز تو مطب یه دختری اومد که کیسه ابش پاره شده بود در اثر سکس.که دکتر هم باهاش یه عالمه دعوا کرد حواستون به خودتون باشه برای منم دعا کنیننننننننننننننننننن

خدایا دوستت دارم
شرایگین جونم مبارک باشه عزیزم . به سلامتی ایشاله. ولی بهت گفته باشم اول پسر من باید دید بزنه ببینه از کدوم دختر خوشش میاد بعد پسر تو. نوبت رو باید رعایت کنی
سلام
نه سارا بانو جان هیچ پیامی از شما برام نیومده عزیزم. اگر میشه دوباره برام بزن.

بچه ها اکو خوب بود خدا رو شکر...... برای اولین بار هم صدای قلبش رو برام گذاشت شنیدم. دکتر طبیب خیلی دکتر خوبی بود. هر چی در مورد توضیح ندادن دکترها عقده ای شده بودم این خودش از اول که کارش رو شروع کرد توضیح داد تا آخر. حتی میگفت الان نینی چجوری قرار گرفته یا پاهاش رو جم کرده نمی زاره کارم رو بکنم و از این حرفها.در مورد دقت اکو هم حسابی توضیح داد. خلاصه که الان من دیگه عقده ای نیستم و صدای قلب نینیم رو شنیدم. ایشاله قسمت همه منتظرها بشه بزودی.
میبوسمتون
مرسی انا جون ایشاله که سالم باشن من ترجیحا دختر دوست داشتم.حالت الان بهتره ؟مواظب خودتون باش الان 3 نفری ههههههههههههه.مرسی مریم جون چشم هرچی شما بگین البته پسر تو بزرگتره و دیگه حق تقدم با اونه خیلی خوشحال شدم پسرت سالمه ایشاله که با خوبی و خوشی به دنیا بیاد عزیزم.
خدایا دوستت دارم
مرسی لولیتا جون ایشاله برای تو گلم ایشاله که همه منتظرا دلشون شاد بشه برای همتون دعا میکنم بچه ها دوشنبه اربعینه امام حسینه بیاین همه برای هم دعا کنیم برای همه مریضها مشکل دارها و همه و همه اونایی که از خدا خواسته ای دارن به مرادشون برسن و خدا دل همه رو شاد کنه.مریم گلی در چه حالی؟
خدایا دوستت دارم
به به چه خبرهای خووووووووووووووووووووبی

سلام سلام

شرایگین جون از صمیم قلبم بهت تبریک میگم .... انشالله شاهزادت صحیح و سلامت 5 ماه دیگه میپره بغلت به سلامتی بووووووووووس

مریم جووووووووووووووووون از صمییم قلبم برات شاد شدمممممممممممممممممممم خدایا شکرررررررررت ..... انشالله این صدای نازنین تا 120 سال دیگه بزنه بوووووووووووووس ..... بسپارش به خدا امانتیتو خودش سالم پایان 9 ماه بهت میدش بووووس

لولیتا جونم خوبی ؟؟؟؟