2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها. ایشاله همگی خوب باشین.
دیشب جواب کواد مارکر( غربالگری مرحله دوم ) رو گرفته بازم ریسکش پایین بود اونم خیلی پایین تر از دفع اول. بردم پیش معینی میگه آزمایش خوبه ولی باید تصمیم بگیری که امینو بشی یا نه بالاخره این آزمایشات فقط 80 درصد ریسک رو میگه. حال فکر کن من الان هفته 20 هستم!‌ ضمنا میگه هر طور خودت بخوای من هیچ توصیه ای بهت نمی کنم که انجام بدی یا نه. بالاخره قبلش هم دوتا سقط داشتی و اینم یک درصد خطر سقط داره .خلاصه که اعصابم رو حسابی بهم ریخت. البته من دیروز صبح زنگ زدم آزمایشگاه نیلوفر برای آزمایش nifty (‌آزمایش غیرتهاجمی هست که جای آمینو میگیرن با نمونه خون جواب میدن)اونم گفت شنبه و سه شبنه نمونه میفرستن خارج. ضمنا من تازه دیشب جواب کواد مارکرم رو گرفتم یعنی دیروز صبح نمی دونستم بلاخره خوبه یا نه. خلاصه که دل زدم به دریا و به جای آمینو رفتم این آزمایش رو دادم( آخه واقعا دیگه تو این هفته اگر هم خدای نکرده مشکلی باشه که دیگه از نظر قانونی کاری نمی تونم بکنم برای همین ریسک آمینو رو نکردم). خلاصه دیشب بهش گفتم میخوام nifty بدم به جای آمینو ( نگفتم که صبح آزمایش دادم). ولی حسابی زد تو پرم که اون اصلا معلوم نیست که کجا میفرستن و خودشون ادعا میکنن که 99 درصد جوابش خوبه و به قولی گفت دکون بازار واکردن. البته بگم من قبلش خیلی تحقیق کردم و مطمئن هستم که دقت آ‍زمایش به اندازه امینو هست . حتی از دکتر قبلیم (‌کرم نیا )‌هم مشورت گرفتم اونم تایید کردو گفت اگر هزینه اش رو میتونی بدی برو انجام بده.
ضمنا برام تو برگه سونو نوشته بود آزمایش مارکر و اکوی قلب جنین باید بدم. البته به من هیچی نگفته بود. باز دیروز گلی پرس و جو کردم ( از دکتر رئیسی یکی از بهترین دکترهای قلب و چند جای دیگه)گفتن چرا هفته 18 نرفتی اون موقع بهترین زمانه و که اگرمشکلی باشه زودتر متوجه بشی. دیشب به دکتر میگم شما نوشتی اکو کنم ولی به من چیزی نگفتین. گفت باید هفته 21 اکو بدی. گذاشته بودم دفعه بعد بهت بگم که انجام بدی. حالا دفعه بعد من کی هست که وقت داده؟ 20 دی! یعنی تو هفته 24 هستم! یعنی مثلا من الان آمینو بدم دو هفته بعد جواب بگیرم و اکو قلب بدم تو هفته 24 متوجه بشم دور از جون مشکلی هست و هی تو سر خودم بزم که حالاچکار کنم!

(‌میدونید تمام دکترها بایداین مراحل رو زیر هفته 19 انجام بدن که در صورت مشکل بتونن برای مریض مجوز قانونی بگیرن).اینو نوشتم که بقیه خودتون حواستون باشه به زمانهای انجام آزمایشات.
اینم از دکتر که حداقل در مورد من هر دفعه که میرم پیشش با دل لرزون و چشم گریون باید بیام بیرون. خدا میدونه از چهار شنبه تا حالا چی به من گذشته.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون کلی برات دعا کردم نذر کن ایشالا که نی نیت سالمه
معینی منم دیوانه کرد
نمیدونم والا اینقد به منم استرس داد خدا میدونه
دلتو بزن به دریا و از خدا بخاه شازده تو صحیح و سالم بهت بده
ما هم واست دعا میکنیم گلم
توکلت بخدا باشه
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم جون من مطمنم نینی سالمه داره از دست حرص میخوره
هفته پیش رفتم دکتر به خانم میگم ازمابش عربالگری دادی میگه نه ولش کن همش استرسه نه من دادم نه خواهرم نه جاریم
گفتم خوشبحالت ببین چه قدر بیخیالن اونوقت ما همش استرس
Lilypie Premature Baby tickers
سلام
مریم جون تو رو خدا اینقدر نگران نباش هر چند بهت حق میدم توی یه مقاله ای خوندم از هر 1000 نفر 50 نفر جواب ازمایش امینو شون مثبت میشه که فقط دو نفر واقعا مشکل دارند پس احتمال خیلییییییی پاییینه بیخودی حرص نخور گل پسرت گناه داره
هر چند ممکنه منم به یه همچین وضعی مبتلا بشم بنظر خودم ان تی یکم بالا بود ولی جواب ریسکم پایین بود که گفت مشکلی نداری برو برای اندازه گیری سرویکس بیا بعد که رفتم دوباره ازش پرسیدم بازم گفت مشکلی نیست من حواسم به مریضهای خودم خیلی هست و ... بعد میگم برای سونوی سلامت جنین کی بیام میگه دو سه هفته دیگه گفتم مگه نباید بین 18-22 باشه میگه من چکار کنم وقت نداریم گفتم حرص نخور قبلا وقت گرفتم -حالا ممکنه به منم که برای هفته تقریبا 19 وقت دارم همین حرفهای تو رو بگه چکار کنم؟؟
راستی طول سرویکست چند بود؟
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلاااام دوستان گلممم .... من بتام بالا نرفتههههههههههههههه ... شده 10 ..... هر چی خواستم بیام بگم نینی سایت باز نشد .... منم با شوشو رفتیم شام بیرون .... تازه اومدم ....قسمت نبود ماه های دیگهههههه ...... تو کل به خدا
مرسی سیمین جون عزیزم. باورت نمیشه ولی وقتی میگی برام دعا کردی خیلی آرامش می گیرم. توکلم به خداست ایشاله که اگر صلاح بدونه یه نینی سالم بهم بده.

آره آنا جون میبینی بعضی ها چقدر ریلکس و راحتتن.بهشون حسودیم میشه به خدا. کاش یه کم این راحتیشون رو به ما هم میدادن. دقت هم کنی میبینی همشون خدارو شکر بچه های سالم و سلامت نصیبشون میشه.

شباهنگ جون مال من فکر کنم 39 بود. به نظر من که خودت الان برو آزمایش کواد مارکرت رو بده. ا زهفته 14 تا 20 22 میشه داد ولی بهترین زمانش 15 تا 18 هستش. ایشاله اگر اون خوب باشه دیگه خیالت خیلی راحت میشه. الان هفته چندی؟ غربالگری اول رو کجا آزمایش دادی؟

مریم جووووون و شباهنگ جون ترا خدا نگران نباشییییییییییییییید خدا بزرگهههههههههههههه انشالله به سلامتی به دنیا میاااااااااااااااااان بووووووووووووووووووووس .... براتون از صمیم قلبم دعا میکنممممم و قبول دارم سخت و استرس زاست.... به خدا نمیدونم چی بگمممممممممممممممممم
مریم جون من الان 15 هفته ام و غربالگری اول رو سعید رفتم برای مارکر کجا باید برم ؟ هزینه اش چند شد؟
مرسی لیلا جون استرس و نگرانی که شده خوراک هر روزمونه- هر چی خدا بخاد انشالله که ماه دیگه با امادگی کامل میری به استقبال نی نی گلت
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

شبا هنگ جون منم اولی رو سعید دادم. این یکی رو معینی گفت برو نیلو. البته گفتم میشه سعید برم گفت آره. ولی ترافیک بود منصرف شدم رفتم همون نیلو. 137 هزار تومان شد. اسمش کواد مارکر هست که در واقع همون غربالگری مرحله دوم هستش.
فکر کنم دستور پزشک بخواد . اول زنگ بزن نیلو ببین اگر دستور پزشک نمی خواد که برو بده اگر نه باید یا بری معینی برات بنویسه یا یه دکتر زنان برو بگو برات بنوییسه تا انجام بدی. دیر نرو. میگم الان اگر هفته 15 هستی کی رفتی برای دیدن دهانه رحمت؟ من 16 هفته بودم رفتم.
لیلا جون خیلی ناراحت شدم ولی ایرادی نداره ایشاله ماه دیگه .خودتو ناراحت نکن جیگر حتما صلاحت این بوده فدات شم.مریم جون تو هم اصلا ناراحت نباش من خودم مثل تو هستم همش نگرانم من هفته 12 ان تی شد 1.5 که دکی گفت خوبه جواب غربالگریمو هم گرفتم که هنوز نشون ندادم سه شنبه برم سونو همون روز به دکتر زنانم نشون میدم هم سونو رو هم از غربالگری و.ولی سرویکسم تو 12 هفته 33 بود که برام دوباره دو هفته بعد که 2 روز دیگه میشه تکرار کرد که باید برم اگه از 30 پایین تر بیاد باید سرکلاز بشم خیلی میترسم برام دعا کنین.
خدایا دوستت دارم