2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
نارین جوووون و مریم جوووون بازم بی نهایت ممنونم از لطفتون . انشالله هر کس دوست داره خدا بهش فرسته ای بده که به سلامتی هم بارش رو زمین بزارههههههه . الهی امین . بووووووووووووووووووووس

سونیای عزیزم مرسییییییییییییییییییی . کار خیلی خوبی کردی عوضش کردی . انشالله خدا بهترین رو به پاس صبرت بهت هدیه کنه . دوستت دارم .

سلام شرایگین جون . خوبی ؟؟؟
عزییییزم مریم دیگه به نیمه راه رسیدی . انشالله نیمه باقی مونده هم به سلامتی طی بشه عزیییزم . زشتههههههههههههههه پسر تو با دخترای ما سرگرم بشه ؟؟؟؟ پسر نگار هست دنبال دختری ؟؟؟؟؟ هههههههههههههههه انشالله همشون زنده باشن بوووووووووووووس به همشون . فداشون شم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسر منم پسر آبادانیه. باباش آبادانیه دیگه............
نه دیگه نشد پسر من فقط با دخترا کار داره......از الان بخاین برای پسرم سوسه بیاین کلاهمون میره تو هم

مرسی گلم ایشاله تو هم چشم به هم بزاری می رسی به نیمه بارداری و بعدش هم به آخرش میرسی و فرشته ات رو صحیح و سالم دنیا میاری.امین

سونیا جون این امضات خیلی قشنگه واقعا هم هینطوره که نوشتی.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام
لیلا جون خییییییییییلی خوشحالمون کردی واقعا ازصمیم قلبم بهت تبریک می گم خدا جواب دل پاک و مهربونتو داده این دفعه انشالله تا اخرش همه چی خوب پیش بره دعای خیرمون بدرقه راهت
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

قررربووونتون . لولیتا و شباهنگ عزیز براتون ارزوی خوب دارم . لطف دارید

لولیتا جون انشاللله خدا جواب صبرت رو میده و یه فرشته بینظیری بهت میده بوووووووووووووس

شباهنگ جون مرسیییییییی شما گل و مهربونی و انشالله پایان 9 ماه به سلامت بپره بغلت بووووووووووس
دوستان عزیز سلام، من امروز نتیجه آزمایش‌ها رو دکترم دید آخه من پنج بار سقط داشتم و گفت همه چیز نرمال هست فقط کاردیو لیپین ام کم هست،،دوباره از من تست خون گرفت،،گرچه اعتقاد داشت این می‌تونه فقط بیست در صد دلیلِ سقط باشه..کسی‌ تجربه یا نزاری نداره که بتونه به من کمک کنه..بی‌ صبرانه منتظر هستم و تشکر می‌کنم
لیلا جون من یکبار رفتم داروخانه بخرم اروگوئه داشت ولی من نخریدم. عزیزم فرقی نداره فقط شکل سرنگش فرق میکنه. به نظرم این سری رو بزن برای سری بعد فرانسویش رو بخر.........
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سانی جون چه ازمایش هایی دادی منم 4 تا سقط داشتم همه ازمایش ها رو کامل دادی لیستشو بزار اینجا خیلی ها هستن بعد کلی ازمون و خطای دکتر های مختلف برا خودشون کلی استادن حتما میان و راهنماییت میکنن همه رو بنویس ببین چیزی کم وکسری نداشته باشه
دوستان عزیز سلام، ممنون که جواب دادید من ایران نیستم و این هست دلیلِ اصلی‌ که نمیتونم مشکلم رو بفهمم..با چه امیدی و چه انتظاری رفتم ولی‌ بی‌ نتیجه بود..حالا دکتر لیست تمامِ تست‌ها رو برای دکترِ خانواده‌ام می‌فرسته و من بد بهتون خبر میدم ولی‌ فقط می‌دونم اینجا خیلی‌ مثل ایران تست‌ها کامل نیست،،مثلا من پیشه پرفسور رفتم و بهترین مرکز سقط توی دنیا بود که از همه جای دنیا میان!!! می‌دونم ایراد از اونها نیست ایراد از من هست که از بد شانسی یک دلیلی‌ ندارم که خیلی‌ بارز باشه و بتونن بفهمن، چه میشه کرد فعلا که امیدم نه امید شد باز هم خدایا شکرت‌!!!
لیلا جونم من اروگویه استفاده نکردم اما اصلا بد به دلت راه نده و شک نکن استفادش کن عزیزم ایشالا به سلامتی باشه
سانی جون من نمیدونم این آزمایشی که گفتی چیه ایشالا زودی مشکل حل شه عزیزم