2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلاااااااااااااام مریمم خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تراخدا غصه نخور بسپار به خدا اگه ازمایش خوب باشه چرا شک کنی . بیخیال بابا .تااااازه اگرم زبونم لال چیزیش باشه هم بااااید خودش واست کاری کنهههههههههههههههه . وظیفشههههههه چون اون سهل انگاری کرده ... توکللل به خدا خوبه انشالله ..... والله من بچ مرده بود ..... توی 40 دقیقه 2بار CVS انجام دادم .... حتی یک لکم نیومد تازه فرداش 12 ساعتم امپول فشار و شیاف و قرص گرفتم تا بلاخره افتادم به خونریزی و سقط شد ..... خدا باید بخواد یا نخواد . خطرشم 1 درصد هست
به خدا لیلا جون دیگه مغزم کار نمیکنه. دلم از این میسوزه که خودم همش به خودش و خانمش میگفتم که دیر نشه . آخه این درسته یه دفعه دل آدم رو اینطوری خالی کنن و بگن خودتون میدونید. خوب این که میدید ان تی اول من عددش بالاتر از نرماله باید آزمایش کوادمارکر رو زودتر میداد یا همون موقع میگفت تصمیمی بگیرید آمینو کنید یا نه. نه حالا که 20 هفته شده.
وقتی ازمایش اولم رو دید گفت این که خوبه و برو برای سونوی سلامت بیا. حالا دیروز رفتم آزمایشگاه نیلو میبینم همه هفته 15 هستن اومدن آزمایش کواد مارکر میدن!
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همگی
نادیا جونم آره مثل هم با این تفاوت که من بی بی چک هام هم مثبت نمیشد هههههه دلیلش همون زود رفتن بوده عزیزم ایشالا مثبته کلی رفته بالا، نی نیم هم آره تکون میخوره من که اقریبا از ١٤،١٥ هفتگی یه نبض زدنایی رو حس میکردم الان دیگه خیلی واضحه بعضی وقتام دستم رو میزارم رو شکمم حس میشه به همسری نشون دادم ایشالا خدا به همه ی منتظراش سالمو صالح بدون استرسشو بده الهی آمین، اسم هم احتمال خیلی زیاد محمد مهدی بشه ، یکشنبه بعد از ١٥ روزی از خونه مامانم اینا اومدم استراحت آدم کسل و بی حوصله میکنه اما باهاش باید کنار اومد دیگه بلکه نی نی هوس نکنه یه موقع زود بیاد هههه، مراقب خودت باش لیلا جونم، کار سنگین نکن از همین حالام یکم استراحتت رو بیشتر کن بوس
مریم جان همین که آزمایش غربالگری سه ماهه دوم رو دادی خوبه ٨٠ درصد هم کم نیست عزیزم مطمین باش جوابش خوبه نمیخواد فکرای بد کنی ، دکترا که فقط بلدن استرس وارد کنن
شرایگین جان دکتر نرفتی؟ جواب سونو رو نشون دادی؟
بقیه دوستان هم ایشالا خوب و خوش باشن
التماس دعا
سلام دوستیا خوبین همگی

مریم جون نگران نباش عزیزم انشاالله که پسمل گلت سالم وصالح بدنیا میاد اصلا به دلت بد راه نده واسترس نداشته باش 80 درصد یعنی حلههههههههههه دیگه
یکی از دوستان نینی سایتمون هم کلی استرس داشت برای همین موضوع اخرشم به سلامتی نینیش بدنیا اومد بازم با یه دکتر خوب مشورت کن ببین چی بهت میگه ؟
ولی انشاالله که همه چی خوبه مطمئن باش وامیدت به خدا باشه
سلام عزیزای دل آز اسبرم شوشو اومد . تعداد طبیعی50% که ظاهرا باید بالای 60 باشه اما تحرکش بهتر شده. کسی می دونه راهنمایی کنه؟ ممنون
آنها که خاک را به نظر کیمیا کنند ایا شود که گوشه چشمی به ما کنند
سلام مریم جون نترس این دکترا همینن
منم دو هفته ای درگیر این دکترا بودم بیخودی
معینی آزمو دید گفت برو غدد
دکتر غدد هم بیخودی فرستاد عکس و اسکن و سونوی تیروویید
آخرشم گفت هیچی نیست من مردم و زنده شدم
توکل بخدا کن ایشالا به خوبی تموم میشه خدارو شکر به نیمه راه رسیدی گلم
لیلا جون ایشالا با خبرای خوب بر میگردی
:)
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
سلام به همه مریم جون خودتو ناراحت نکن همه چیز به خدا بسپار ایشاله که اتفاق بدی نمیفته برات قران بخون همه برای مریم و سلامتی بچش دعا کنیم .لیلا جون یعنی چی 12 شده از بتا یعنی حامله نیستی؟پس بیبی چکها چی؟کی میری دوباره از بدی زودی برو و جوابشو بگیر وبیا ایشاله که میره بالا.بیا خبر بده.مریم گلی کجایی خبری از خودت بده.نینی چطوره؟نگار جون خوش به حالت نینی احساس میکنی.من سه شنبه میرم تو 14هفته .برام دعا کنین بچم سالم باشهههههههههههههههههههه.منم برای همه دعا میکنم.بجه ها خواهر شوشو 10 میلیون تومن سیسمونی خرید به نظرتون راست میگه 2ماه نینیش به دنیا اومده.به نظر شما من به مامانم بگم 8میلیون بهم بده بسه یا کمه؟نمیخوام ازش کم بیارم هرچی حساب میکنم بیشتر از 8تومن نمیشه یه سیسمونی خوب و خوشگل تو مایه هایی که خواهر شوشو خرید.
خدایا دوستت دارم