2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مریم و نگااار از راهنماییتون ممنونم . مرسیییییییییییی چشم این ماه رو رد میکنم اما دیگه فرانسوی میخرم . بوووووووس

سارا جوووونم یک دنیا ممنون . انشالله سالم و موندگارش نصیبت بشه و تو هر مرحله ای هستی موفق باشییییی

سانی جون اینا انتی بادی هایی هست که مربوط به بیماری های روماتوئید و لوپوس هست که تاثیر بسیار زیادی تو سقط مکرر داره . اولین سقطم بعدش این ازمایشات رو دادم . احتمالا باید تکرار کنن در کنار یه سری ازمایش دیگه که مشخص بشه . انشالله هر چیزی که خیره برات پیش بیلد
لیلا جون تبریک میگم گلم ایشالا به سلامتی
منم رفتم دکتر غدد
آز رو دید گفت مشگلی نیس
اما معاینه کرد گفت نودول داری کلی هم عکسو اسکن داد
از ترس دارم میمیرم
هنوز جوابارو بهش نشون ندادم
اقدام هم نکردم:(((((((((((((((((
دعام کنین خطرناک نباشه
خدایااااااااااااااااااااااااااااا
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
سلااااااااااااااااام بیاین بخندیییییییییییییییییییین . بتام شده 12 . هاهاهاهاهاهاهاها

البته من سابقه دارم ، یه تاپیک دارم تو نینی سایت بیبی هام مثبت بود و بتام 3 ..... یوهو بعد از 4-5 روز شد 1115 هههههههه

هیچ چیزم مثل ادم نبیییییییییییییییییییییییید .... دو روز دیگه تکرار زدن با هزینه خود ازمایشگاه
سلام دوستان.منم امروز دکتر گفت ۲ ماه پردنی مصرف کن و بعد از ۲ ماه برو اقدام.
منم به جمع هپارینی ها پیوستم :( گفت با جواب مثبت باید هپارین بزنی.
دوستان قرص آ اس آ رو از الان باید مصرف کنم؟
چرا ب۱۲ رو گفته باید آمپولشو بزنم؟ قرص نمیشه خورد؟
لیلا جون ایشالا بزودی میره بالا توکل به خدا کن عزیزم
شاید آزمایشگاه اشتباه کرده
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
اره نگار جون . زود رفتمممممممممم . به خاطر سرم هست که سریع بزنم . روز 28 بود . من کلا بیبی زودتر ازمایش نشون میده . میگم پارسالم اینطور بودم . الانم همون مارکای بیبی دو روز پیش رو زدم + و پر رنگتر شدن ... من خودم مطمئنم اما شوشوم استرس داشت که دیگه خیالش راحت شد امروز ظهر . .. منم دارم دارو استفاده میکنم ، انشالله شنبه بالا رفت یکشنبه میرم سرم میزنم ....

فدات شم نگار پس مثل همیم ارههههههههههههه بوووووووووووووس . راستی نینیت تکون مکون میخوره چطوذه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
لیلا جون ایشاله که خیره. از خدا میخوام اگر بهم نینی داده ایشاله سالم و موندگار باشه عزیزم

از دیروز که رفتم سونو اعصابم داغونه...... همه چی سونو خوب بود . همه اجزای بدنش رو دید و گفت خوبه ولی آخرش گفت عدد ان تی قبلیت بالاست ایندفعه هم nf ( که همون ان تی هست که تو هفته های بالاتر بهش میگن ان اف)‌یه کم از رنج بالاتره. برام آزمایش کواد مارکر که همون غربالگری مرحله دوم هست رو نوشت رفتم آزمایشگاه نیلو دادم. بعدش میگه البته فقط تا80 درصد جوابش درسته. فقط آمینو سنتز جوابش دقیقه. بهش میگم یعنی من آمینو کنم میگه من نمی دونم خودت میدونی. گفتم آخه الان من تو هفته 20 رفتم اگر هم خدای نکرده جواب آمینو بد باشه دیگه بهم جایی مجوز زبونم لال سقط نمیدن که. اونم میگه آره دیگه الان هفته ات بالاست مجوز نمی دن. میخواستم مطب رو روی سرش خراب کنم. خیلی جالبه بهم که گفت بود هفته 16 برم چند بار گفتم اگر بخوام آمینو کنم همون هفته انجام میدین دیگه. گفت حالا برو تا هفته 16. هفته 16 که رفتم سونوی دهانه رحم کردم و جواب آزمایش غربالگری که ریسکش هم پایین بود رو دیده . میگم یعنی دیگه لازم نیست آمینو کنم میگه نه برو برای سلامت جنین بیا همون موقع بهت آزمایش کواد مارکر میدم. در صورتیکه آزمایش کواد مارکر رو میشه از هفته 15 داد. خوب اگر بخواد تو غربالگری دوم مشکلی نشون داده بشه و آدم مجبور بشه آمینو بشه خوب بهتره همه چی زیر 19 هفته مشخص بشه که زبونم لال اگر بچه مشکلی داشته باشه مجوز سقط بدن. در آخر هم میگه تا یه هفته دیگه بیاین بگین میخواین آمینو کنید یا نه. جواب آزمایشم هم شنبه ساعت 7 آماده میشه. حالا جوابش ریسک پایین هم باشه بازم دیگه خیالم راحت نیست باید آمینو کنم و دو هفته استرس بکشم که ببینم جوابش چیه. فکر کن خدای نکرده تو هفته 22 یا 23 تازه بفهمم مشکلی هست . اونوقت باید چه خاکی به سرم بریزم........به خدا سرم داره میترکه. از دیشب اینقدر غصه خوردم و فکر خیال کردم که دارم دق میکنم. خیلی دلم رو خالی کرد. نمی دونید با چه حالی از مطبش اومدم بیرون داشتم بیهوش میشدم. اشکم بند نمی یاد. من که مجبورم آمینو رو بدم ولی اگر به لطف خدا مشکلی هم نبود وبچه ام سالم باشه از این کار دکتر نمی گذرم. مثلا من خیر سرم همه اینها رو میدونستم و همش میگفتم اگر آمینو لازمه زود بیام ولی بازم اینطوری باهام کرد. من اگر یه درصد هم احتمال مشکلی میدادم سماجت میکردم زودتر آمینو بشم. از هفته 16 میشد اینکار رو بکنم ولی دکتر اصلا نگفت بهتره آمینو بشی. حالا که زمان رو ازدست دادم میگه خودت میدونی به نظر من ممکنه مشکلی باشه برو تصمیم بگیر خبرم کن. شوهرم میگه هر چی شما بگید همون کار رو میکنیم برگشته میکه بالاخره آمینو هم خطر سقط داده خانم شما هم دوتا سقط داشته و اینهمه دارو داره مصرف میکنه خودتون باید تصمیم بگیرید ولی بگم غربالگری هم دقتش 80 درصده! تازه اومدم خونه تو گزارش سونو قسمت کامنتش دیدم نوشته کواد مارکر و اکوی قلب جنین هم انجام بشه. ولی خودش هیچی نگفت.

اینم از بارداری من که هر روزش یه برنامه دارم که اشکم رو دربیاره. برام دعا کنید خدا راه درست رو پیش روم بزاره.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین