2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158920 بازدید | 14067 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام دوستان
لولیتا جون الهی بمیرم برات که بازم داری این درد رو تجربه میکنی.به خدا خیلی ناراحت شدم. خدا خودش کمک کنه . نمی دونم چی بگم.
تو رو خدا خودت رو خیلی اذیت نکن. نمی دونم از حکمت خدا ما مخلوق سر در نمیاریم. خیلی ها رو دیدم که دوباره با همون داروها بچه هاشون مونده و مادر شدن. امیدت رو از دست نده عزیزم. دکتر معینی به منم همین رو گفت . گفت باید اینقدر رو داروها مانور بدیم و آزمون خطا کنیم تا ببینیم کدوم دفعه نتیجه میده. ایشاله این دفعه همون باری باشه که نتیجه زحماتت رو ببینی. برات از ته قلبم دعا میکنم که آرامش پیدا کنی و خدا به زودی دلت رو شاد کنه. به خدا همه ما شرایطمون مثل همه و کاملا درکت میکنم. همش نگرانی . ولی خدای ما هم بزرگه دوستم. الان مریم گلی هم داره سرم میزنه و تا الان خدا رو شکر خوب بوده. ایشاله دفعه بعد هم تو هم سونیا و هم کسای دیگه که شرایط مشابه دارن نتیجه میگیرین. فقط خدا باید بخواد . مراقب خودت باش دوستم.

بقیه دوستان ایشاله که خوب باشین و نینی دارها هم نینی هاشون سالم و سلامت باشه. منم شکر خدا خوبم. نینی یه تکونهای کوچیکی میخوره.... برای 20 آذر سونوی سلامت جنین دارم . برای من و جوجه هم دعا کنید . خیلی محتاجم به دعاهاتون.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
واااااااااااااااااای مریم جون خواستم بهت اس بدمممممممممممم. شکر خدا . الهی شکرررررررررررر. عزیزم حرکتش . از این به بعد دیگه حرکتش میشه مایه ارامشت . ناااااااااااااااازی . برای ما دعا کن .انشالله 20 اذر هم خوش خبریییییییییییییییی
سلام دوستای گلم
لولیتا جون عزیزم از دیروز خیلی به فکرت بودم ولی چه میشه کرد خدا بهت صبر بده که بتونی با شرایط کنار بیای منم روزای اول خیلی ناراحت بودم ولی با دعاهای اطرافیان ودوستای عزیزم خدا بهم کمک کرد تا خودمو با شرایط وفق بدم

خیلی خوشحالم که خبرای خوبو از مامانای گلمون میشنوم خدایا شکرت وقتی شنیدم سونوی شرایگین جون خوب بوده وحالا هم تکونای نینی مریم جون وایییییییییییییییی عزیزم خدایا شکرت

مامان گلیا انشاالله تا اخر بارداریتون به خوبی پیش بره

ودوستای منتظرمون انشالله به زودی خبر بارداریتو بشنویم

لیلا جونم مرسی عزیزم انشالله به زودی تکونای نینی خودت بووووووووووس
لولیتا جون واقعا متاسفم. سخت واقعا همه برنامه زندگی آدم به هم می خوره حالا چه درس چه کار چه رابطه. من که عصبی شدم .امیدوارم خدا خودش بهت کمک کنه به همه ادمها و ناامیدشون نکنه.

کسی می دونه چطوری می شه تابیک زد؟
آنها که خاک را به نظر کیمیا کنند ایا شود که گوشه چشمی به ما کنند
سلام
لولیتا جونم این چه حرفیه ناراحتی تو ناراحتی ما هم هست. هر وقت دلت گرفته بود یا نیاز به صحبت داشتی حتما بیا همین جا. آخه این ناراحتی ها رو نمیشه به همه کسی گفت. البته امیدوارم که کاملا با امید به آینده غم به دلت راه ندی. باور کن این دنیایی که ما داریم توش خودمون رو از غصه و ناراحتی هلاک میکنیم ارزش نداره و بالاخره میگذره و تموم میشه. ایشاله که کارت به کورتاژ هم نکشه. البته بگم من اصلا نظر بدی نسبت به کورتاژ ندارم اگر که زیر نظر یه متخصص خوب انجام بشه هیچ مشکلی نداره .خودم هم دوبار انجام دادم . از خدا میخوام به راحترین روش ممکن این مسئله حل بشه. سعی کن زود خودت رو جمع و جور کنی و سخت نگیری. سال دیگه اینموقع ایشاله به این روزها بخندی و دلت برای تکونهای نینی تو دلت غش بره الهی.... می بوسمت

سونیا جونم خدا رو شکر که بهتر شدی. همه ما آدمها به امید زنده ایم. ایشاله خدا جواب این صبوری رو هر چه زودتر بهت بده گلم. همیشه دعاگوتون هستم. راستی امضات خیلی قشنگه ولی دلگیره. به نظرم الان دیگه عوضش کنی بد نباشه.

همگیتون رو میبوسم و براتون بهترینها رو آرزو دارم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام خانوما میشه منو راهنمایی کنین نگرانم. من 4 تا سقط داشتم آی وی اف کردم 3 تا انتقال دادن 7 آذر ازم 6000 بود دیروز کمی خون دیدم به دکترم زنگ زدم گفت ا اس ا رو نخور و علاوه بر 2 تا امپول پروژسترون یه شیاف شب بذار هپارینم هر 8 ساعت میزدم گفت هر 12 بزن امروز خیلی کم لک بود و دیشب و صبح یدونه لخته سیاه افتاد دکترم میگه چون بتات بالاست احتمال داره چند قلوییه و یکیش مثلا داره به این شکل جذب میشه نمیدونم چیکار کنم نگرانم. نظر شما چیه؟ سینه هام هنوز سنگینه ممکنه همه شون دارن سقط میشن من سرم ای وی ای جی هم زدم.
سلام بهین جان عزیزم به سلامتی انشالله . مبارکه . امیدوارم برات نتیجه داشته باشه . ببین چرادکترت سونو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دکترت کیه /؟؟؟ یعنی نمیخواد ببینه شما چندقلو حامله اید ؟؟؟ لااقل ساک بارداری رو چک کنه بهتر میشه فهمید چه خبره . یا خونریزی موندست که لخته شده دفع شده و چیزی نبوده یا شاید یکیش مثلا از بین رفته . اما خوب نظر رو باید دکترت از روی سونوت بده . ولی کارایی که انجام داده قاعدتا درست بوده . ممکنه خونریزی داشتی که الان دفع شده دیگه کم کم خوب میشی . انشالله بارداری بی دردسری داشته باشی عزیزم