2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بچه ها لیلا مامان شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نمی تونم عکسش رو باز کنم....... یکی جواب منو بده آخه؟
لیلا جون بیا بگو ببینم چی شده. مردم از فضولی.
اگه مامان شدی که الهی خدا بهت ببخشه. وای یعنی واقعا مامانی شدی؟؟؟؟؟؟؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به همه وایییییییییییییییییی لیلا مامان شده خدا رو شکر بهت تبریک میگم ایشاله به خیر و سلامتی تا اخرش خیر باشه و بارداریت خوب پیش بره خیلی خوشحال شدو ایشاله برای همهههههههههههه.مریم و مریم گلی و نگار جون مامانای خوشگل شماها چطورین از بارداریتون و نینیهاتون بگین دیگه نگار و مریم باید نینی تکون خورده باشه و حرکتشو احساس کنین؟مریم گلی ازمایش غربالگری و سونوی ان تی دادی؟من هر دو رو انجام دادم جواب ازمایش غربالگری و امروز گرفتم 3شنبه دیگه نوبت دکتر دارم که نشون دکتر بدم.تا الانش که 13 هفتم هست همه چیز شکر خدا خوب بود برام دعا کنین.لولیتا جونم خوبی گلم خیلی نگرانتم هم تو هم سونیا به خدا همش براتون دعا میکنم ایشاله این دفعه سالم به دنیا میاد نینی هاتون باشه گلای من دوستون دارم .لیلا کی میری ازمایش بدی الان که نینی داری کی میای تهران؟
خدایا دوستت دارم
نگاااار جووووونم ، انا جووووونم ، مریم جووووونم و شرایگین جووووونم ممنوننم الهی خدا جوجوهاتون رو براتون حفظ کنه مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی قربون همتون با نینیا . بوووووووووووووووووس

اره نگار به دکترم گفتم مهم نیست همش با یه فولی باردار شدم اما باورم نمیشد واقعا این بارم یکی کار خودش رو بکنهههههههههههه ههههههههههههههههه تای نازنینم تو ذهنم بودن

خدا به همه دلی شاد ، بیبی مثبت ، بارداری خوب و نینی تپلی به بغل بده انشالله .............. روزی همه باشه . یاد همتون تو مرحله ای هستید کردم . ... و بهین عزیز و لولیتای نازنینم تو ذهنم بودن