2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158920 بازدید | 14067 پست
ببین به نظر من خودت ازاد برو یه سونو بده و اصلا هم نمیخواد به سونوگرافی بگی چند قلو . اتفاقات رو بگو ببین چی میگه ...الان دیگه ساک دیده میشه . هفته دیگه برای قلبش گفته بیا . میخوای صبر کن بچه های دیگه هم بیان . راستییییییییییییییییی الان اصلا لکبینی داری یا قطع شده ؟؟؟؟ اصلا درد هم داشتی ؟؟؟؟ من میگم احتمالا هماتومی چیزی بوده اخه اگه یکیشم سقط شده بود باید درد داشته باشی موقع دفع . اخه سقط بی درد نمیشه . انشالله که خوبه اوضاع

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خووووووووووووووووووب اصلا نگران نباش . میگم احتمالا هماتوم یا خونریزی بوده . وقتی اسم داروهاتو اوردی شک کردم باید معینی یا عارفی باشه . بهش اعتماد کن . تعریفشو خیلی شنیدم . ارزوی بهترین ها رو دارم . ما رو بیخبر نزار گلم
دوستان عزیز سلام.من جواب آز همسرم رو گرفتم و متاسفانه خیلی جالب نیست:
concentration: 30000000
sperm count: 150000000
abnormal morphology:87% normal:13%
Motility: rapid progression 3% slow progression 35% non progression motility 15% immotile 47%
کسی نظری نداره؟
تو رو خدا اینقدر باسینه هاتون ور نرید من تجربه یه بارداری موفق رو دارم اصلا ربطی به شلی وسفتی نداره هورمون های بدن بدن رو یواش یواش برا بارداری اماده میکنن بزارین کارشون رو بکنن خواهشا .احتمالا بعد ماه 5 از نوک سینه ها ممکنه شیر هم ترشح بشه انشاالله به اونجا هم میرسی فقط بازم دست نزن تا اغوز رو بیخودی هدر ندی همون شیر اولیه که خیلی برا بچه مفیده اینو از الان گفتم یادت باشه بعد چند هفته انشاالله غده های شیری تو سینه هات شروع به رشد میکنن خیالت راحت دوست خوبم سلامت باشی
انای عزیزم چه بهتر که تهوع نداری ادم دل و روده اش به هم پاپیون میشه و هیچ چی نمیتونه بخوره تازه اگه بخوره از خوردنش پشیمون میشه اینا احوالاتی هست که من پنج بار تجربه اش کردم البته با شدت های متفاوت البته بدن ها کاملا با هم فرق میکنه به بعضی ها ویار دست نمیده چون تغییرات هورمونی روی گوارش اونا اثری نداره مثل زن داداش من که فکر میکرد مشکلی هست و به خاطر ویار نداشتن دنیا رو ریخته بود به هم یه حاملگی خوب رو تجربه کرد الان دخترش یه ساله هست و دلش میخواد باز هم حامله بشه اما خواهر بیچاره من وقتی رفت زایمان کنه اول رفت دستشویی بالا اورد بعد زایید اصلا به این چیزها فکر نکن ایشاالله همه چی خوب پیش میره
سلام سارا جون جواب از شوهرت بد نیست خوبه ومیتونی راحت باردار بشی کجا ازمایش دادی؟
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....