2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158920 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریسا جون خدا رو شکر که نی نی سالم دنیا اومده به قول soli واقعا وجود شما ها به ما نیرو میده
یکم از شرایط بارداریت میگی ؟
سلکسانو روی شکم میزدی ؟
جای کبودیهاش رفته؟
توی آزمایش خون که دادی مشکل خود ایمنی مشخص شده بود ؟
دیگه اینکه آدمایی با شرایط ما توی بارداری همه چیز خوب پیش میره یا هر آن باید منتظر یه اتفاق بد باشیم ؟
کلا توی بارداری مجبور بودی زیاد بری پیش دکتر برای چکاپ؟
ببخش عزیزم خیلی سوال کردم ممنون میشم جوابشو بدی
سلاااااام خووووبین ؟؟؟؟؟

میترا حون خوبید ؟؟؟ نه کسی ازش خبر نداره اگا شما خبری ازش داشتید بیاید به ما هم بگید همه نگرانش هستن

پریسااااا جونم مبااااااااارکهههههههههه به سلامتی انشالله . قدمش خیر . انشالله 120 سال دیگه هخ کنار هم خوش و سلامت باشید میبوسمتوووووون . میگم اون روز قرارمون 16 مرداد ، تو همون چشم رنگی نازه بودی که شوهرتم بلند بود ؟؟؟ منشک کردم اما خجالت کشیدم بیام دنبالت اگر همووونی خیلی ناااااازی گلم . بوووووووووووووووووووووس عکس پسملتم بزار برامون خانمی
سارا بانو جون عزیییییزم میفهمم چی میگی اما باور کن قابل دلرست شدن هست این احساسات ما رو له میکنه . منم اینطور بودم اما الان بیصبرانه منتظر پسرخواهرم هستم که 2 هفته دیگه دنیا میادش شاید یه زمانی فکر میکردم دیدنش دیوونم میکنه قرار بود همبازی پسر من بشه در آینده اما الان باید تنها به نظارش بشینم اما عاشقشممممممممم . اصلا دپرس و ناراحت نیستم حتی زمانی که پری زودتر اومدم خوشحال بودم چون نمیخوام نا امید باشم اما التماس خدا هم نمیکنم هر وقت داد شکررررررررررررررررر میخوام از لحظات زندگیم لذذت ببرم شاید مردم و مادر نشدم اما من خواهرم ، فرزندم ، از همه مهمتر همسرم . دین زیادی گردنم هست باید تو هر چیزی بهترین باشم نه فقط مادر شدن . پس دیدت رو به زندگیت عوض کن . گذشته فراوش نخواااااهد شد حتی برای منم اما میتونیم کمرنگش کنیم که سایش رو زندگی الانمون نباشه . گاهی وقتی گریه میکردم و شوهرم ازم ناراحت میشد و بحثمون میشد میگفتم اگه الان مردم چی !! اونجا فهمیدم که باید قدر ائنایی که هستن رو بدونیم نه دنبال چیزی که نداریم همه زندگی رو وقف کنیم . امیدوارم موفق باشی و آرزو دارم به زودی روزی خودت باشه . مثیت نگاه کن ببین زندگیت چقدر خوشرنگ میشههههه برات بهترین ها رو ارزو دارم برای همه شما دوستای گلمممممممممممممممممممم
سلام به دوستای خوبم
اول از همه پریسا جون مبارک باشه..ایشالا که 100ساله بشه..

حنا جون چزیز نمونده..من هم منتظرم..ایشالا به سلامتی..

مریم جونننننننننننننننننن....ما همه منتظریم...زودی بیا و بگو که نی نی نازت همه چیش خوبه خوبه..ایشالا.

لیلا جونم چطوری؟تو همیشه واسه همه روحیه هستی..ایشالا که این ماه مامانی عزیزم.

سارا بانو جون خوبی؟

سلام آبجی ها خوب هستید؟
پریسا جون قدم نو رسیده مبارک انشاالله در پناه آقا امام زمان سلامت باشه.
مریم گلی - سارابانو و لیلا و مریم جون شما چه طورید عزیزان؟

مریم جون خیلی بی قرارم برات آبجی زود بیا خبرای خوب خوب بده که همه منتظریم عزیزم.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
ممنون دوستان
آره لیلا جون همون بودم....چشات قشنگ میبینه گلم...حیف شد من نفهمیدم کدومی....

سارا بانو
1392/6/27 9:03 ب.ظ

لیلا جون زمان بهترین درمانه
****************************BIG LIKE

Lilypie First Birthday tickers
سلام دوستان
من یه ساعتی میشه از دکتر برگشتم. خدا رو شکر نینی خوب بود و کل هیکلش 1 سانت بود که مثل تلمبه بالا پایین میپرید. اومدم بهتون خبر بدم و بابت دعاهاتون یه دنیا تشکر کنم. ایشاله به زودی همتون این روزها رو به ببینین.
ویارم خیلی زیاده. دیروز نتونستم بیام شرکت اینقدر که حالم خراب بود. دکتر گفت 3 هفته دیگه بیا که من گفتم تا 3 هفته من دق میکنم گفت 2 هفته دیگه بیا. خلاصه که هم خیلی خوشحالم هم خیلی نگران. خدایا شکرت.

پریسا جون مبارک باشه عزیزم . به سلامتی ایشاله. اگر وقت کردی بیا از زایمانت و بیمارستان و کار دکتر برامون بگو.

همتون رو میبوسم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم جون
خدا رو شکر..بوس عزیزم
هزار بار اومدم چک کردم ببینم اومدی یا نه
خدا رو شکر که همه چی خوب بوده و ایشالا تا اخر هم خوب خوب پیش میره
عزیزم ویار خوب نیست اما نشونه اینه که هورمونهات سرجاشه..میگذره..
مواظب خودت و نی نی باش.