2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
نارین جون یعنی میوم باعث زایمان زودرست شده ؟ میشه منو در جریان درمانت بزاری
یعنی ابن سینا هم این سونویی که می گی رو نداره ؟
پیش اشکری رفتم قبلا زیادی از خودش تعریف می کنه واقعا یعنی فقط این دستگاه رو اون داره ؟
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد ، که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . ......منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان
مریم گلی جون ممنونم بابت اطلاعاتی که دادی
من اگه بخوام این کارو کنم باید برم و برگردم ایران
اددت کردم اگه سوالی داشتم ازت می پرسم عزیزم
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد ، که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . ......منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهه جان من رفتم ابن سینا عکس رنگی رحم انداختم ولی متاسفانه کیفیت لازم رو نداشت اونجا سونو هیسترو نداشت من هم چند جا تماس گرفتم دکتر رفته بود مسافرت و نبود یا اینکه نداشتن من هم رفتم شاکری البته قبول دارم یه کمی زیادی از خودش تعریف میکنه ولی ادم واردیه
من قبلا هر دکتری که میرفتم میگفت این فیبرم بی اهمیت هست ولی اینبار شاکری با قاطعیت گفت کار همین فیبرم هست حالا مدارکم رو باید دوتا دکتر ببینن و نظرشون رو بدن برام دعا کنین اخه یاد پسرهام که میافتم دلم میسوزه
مریم گلی عزیزم من وقت گرفتم از رزاقی 18 شهریور دوشنبه تو مطبش خیابون نیاوران واز عارفی 26 شهریور تا حالا پیش هیچ کدوم نرفتم اول نظرشون رو میپرسم بعد هم هر کدوم به دلم نشست توکل به خدا زدم به سیم اخر امیدوارم همتون موفق بشید هر چه زودتر
سلام دوستان
من امروز رفتم سونو و ساک بارداری رو دیدم. حالا باید صبر کنم تا نینی هم بیاد توش . برای 2 هفته دیگه یعنی 28 ام بهم وقت داد برای سونوی قلب.
حالم هم اصلا خوب نیست و هی دارم بدتر میشم. امیدوارم این سختی ها نتیجه هم داشته باشه. سرکار برام خیلی سخته. دعا کنید برام.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سارا بانو جان معمولا سفر برای ماها تا پایان ماه سه نباید انجام بشه. ولی بزار حامله شدی اگر مشکل نداشتی مثل خونریزی و اینها و اینکه طول پروازت زیاد نباشه میتونی با احتیاط بری سفر. تو سفرهای هوایی به خاطر اینکه الان فشار هواپیما کنترل شده است مشکلی ایجاد نمی کنه. از معینی پرسیدم سر بسته گفت طولانی نباشه نه.. ولی نرید بهتره.
در کل اگر روند بارداریت نرمال باشه مشکلی پیش نمی یاد. یه سری توصیه هم هست برای سفرهای هوایی خانمهای باردار که بخون و رعایت کن.
نارین جون من تعریف دکتر رزاقی رو شنیدم. دکتر خوبیه. دکتر عارفی هم خوبه. ایشاله ایندفعه نتیجه میگیری.
تو همین کلوپ یه خانمی مثل شما بود که بعد از سه تا با همین سونو متوجه مشکلش شد و بعدش هم باردار شد و نینی سالم دنیا آورد. ایشاله تو هم به زودی نتیجه میگیری. راستی دکتر حنطوش زاده هم تو این موردهای فیبرم خیلی مهارت داره .

لیلا کجایی؟؟؟؟
سلام دوستان
مریم جون خدا رو شکر که ساک باردرای تشکیل شده انشالله سونوی بعد قلب جنین هم تشکیل شده
همین که حالت تهوع داری نشونه خوبیه
فقط فکرای +بکن انشالله این سری نینی سفت بهت میچسبه توکلت به خدا باشه سوره ذاریات رو حتما بخون
مریم جون خیلی ممنون ازت که از دکتر سوالمو پرسیدی
ایشاله نی نی گلت رو صحیح و سالم دو هفته دیگه توی ساک میبینیش و صدای قلبشم میشنوی
خیلی واجبه این سفر حتما باید برم برای همین نمیشه بندازم عقب حالا ببینم اصلا توی این چند ماه پیش رو باردار میشم یا نه
راستی آمپولارو خودت میزنی ؟ درد نداره ؟
لیلا جون چطوری ؟ چ خبرا /؟ خوش میگذره خانومی ؟