2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ممنون نارین جونم. حتما دعا میکنم دوستم. مگه میشه ماها همدیگه رو یادمون بره. شما هم برای من دعا کن. میبوسمت.

سارا جون خواهش میکنم. ممنون ازت عزیزم . تو اقدام بکن ایشاله که همه چی خوب پیش میره. آمپولها رو که از دونه اول خودم زدم. هر روز صبح ساعت 7:30 میزنم. تا امروز شده 9 تا. کم و بیش یه جایی ازشون میمونه ولی مال پریروز اندازه یه تخم مرغ سیاه شده. امروز معینی دیده میگه این چیه ؟؟؟؟؟؟؟ درد که اندازه آمپولهای دیگه بعد از تزریق هم یه چند دقیقه ای میسوزه. بیشتر فکرش آزار دهندست تا خودش.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جون 100 درصد که نیست. قبلا که آزمایشهام رو بردم پیشش و در این مورد باهاش صحبت کردم گفت فعلا با این داروها شروع میکنیم ایشاله جواب میده . اگر خدای نکرده نداد اونوقت دوز آمپول رو تغییر میدیم و یا سرم هم اضافه میکنیم. گفت طبق آزمایشات سرم نمی خوای ولی تصمیم گیری در این موارد در صورت اتقاق مجدد میمونه برای بعد. فعلا چون تا به حال آمپول نزده بودم گفت باید اول این رو استفاده کنی تا ببینیم نتیجه چی میشه. گفت تمام این داروها و سرم ها عوارض داره و ما اصلا نمی یایم برای محکم کاری از اون اول همه رو به بیمار تجویز کنیم مجبوریم پله پله پیش بریم.
من دور ناف میزنم. اونم 90 درجه. آخه تو بروشورش گفته به هیچ عنوان نه ماساژ بدین نه کمپرس کنید. کبودیش به این بستگی داره که سرنگ کجا خورده ویکی هم مهارت تو زدن. خیلی به موارد دیگه ربط نداره
منم از ش در مورد سرم پرسیدم بهم گفت استفادش کاملا منسوخ هست ولی چاره ای نیست بزای مریضهایی مثل شما ..ولی طبق آزمایشهای من هم بهم گفت نیازی به سرم نداری ..من و شما کاملا شرایطمون مثل همه .. کاریوتایپ اوکی بود ولی گفت مشکل انعقاد خونه
راستی امروز به معینی گفتم دوباره برام 15 تای دیگه نوشت تو دفترچم ولی رفتم داروخانه زد تو سایت تا تایید کنه سایت تایید نکرد گفت باید 4 روز دیگه بیای . خود سایت یه قوانینی گذاشته که بیشتر نتونی بخری
خدا کنه هممون نتیجه بگیریم. به خدا خیلی سخته با این سختی و گرونی اینهمه دوندگی کنی و دنبال دارو بری،‌ویار بد هم تحمل کنی بعدش هیچی به هیچی. همش به خدا التماس میکنم اگر قراره بهم بچه بده همین بچه باشه که تو شکمم دارم. بیچاره بچه هایی که میگن تو ماهای بالاتر زایمان زودرس داشتن. خیلی سخته به خدا. خدا به ههممون قدرت و انرژی تحمل این مشکلات رو بده.
آره با بیمه 15 تا میشه خرید. فکر کنم تا 7 ماه بشه دور ناف زد. بعدش به خاطر اینکه شکم بزرگ و سفت میشه دیگه باید جاش رو عوض کرد. به من گفت دارو از جفت عبور نمی کنه. نمی دونم والا.
آره واقعا خیلی خیلی سخته من توی ماههای اول بارداری سقط کردم اینهمه داغون شدم بیچاره ااونایی که توی ماههای بالاتر با کلی امید نی نی شون سقط شده خیلی سخته ..
برات دعا میکنم از صمیم قلبممم الهی که خداوند بزرگی کنه و برای آدمایی با شرایط ما هم بخواد که نی نی سالم و بدون دردسر دنیا بیاریم
معینی به من گفت به محض اینکه بی بی چکت مثبت شد زود بیا .من دارم در حال حاضر آسپرین و ویتامین دی هفته ای یکی میخورم و هرروز متفورمین و فولیک اسید 5 ازش که در مورد داروهای بعد بارداری سوال کردم دقیقا همونایی رو گفت بهم که به تو داده