2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم راستش شاید کم کم میخوان آزمایشات رى کامل کنن اما اگر فقط این آزمایشات باشه خوب کمه ازشون بپرسی بد نیست
اون سی دی هارو دکتر ایمونولوژی مینویسه اینجا
موفق باشی عزیزم
سلام دوستای عزیزی که تازه اومدید هر سوالی دارید بپرسید باشیم جواب میدیم نباشیمم به محض دیدن واب میدیم امیدوارم هیچ کس مشکلی نداشته باشه

سانی جون شرمنده من نبودم اما نگار جون زحمت کشید و همشونو نوشت برات خدا نینیشو حفظ کنه و یه دونشم به شما بده
مروارید جون الهی که خدا کمکت کنه . مارال که قدیم بودش من ندیدم بیاد. اما دوستاش گفتن الان دوتا پسر گل داره که طبیعی هم باردار شده شکر خدا براش حفظشون کنه انشالله روزی شما باشهههههه. هوراد هم تو کلوپ سقط مکرر میتونی ببینی اونجا میادش کلوپااااا اینجا تاپیکه
بچه ها کجایین ؟؟؟؟؟ خوبین ؟؟؟؟ من نت ندارم خونه ندارم آوارم شما کجایین؟؟؟؟

منم که دکترم گفت فولی هام به درد نمیخورن و از روز 13 درد و ترشح داشتم اقدامم کردم اگه خوب بود و ازاد شده که خوووب اگه نه یک ماه دیگه عشق و حال ههههههه ولی از درد زیر دل مردم دیگه زده بود بع کلیم درد و نمیتونستم درست ادرار کنم یعنی این دردا الکیه یا سونو دکی معتمدم هههههههه ابادانم زنگ زدم میگم سونو واژینال میگه خانم دکتر رفته و آقا سونو میکنه منم دیگه نرفتم چک کم که ببینم چه خبره !!!!! بیخیالی طی میکنم