2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام لیلا جون خوبی عزیزم ایشاله با همین فولی ها باردار میشی تو اقدامتو داشته باش. مریم جون تو چطوری بهت تبریک میگم نینی دار شدی عزیزم برات ارزوی بهترین ها رو دارم من یکم حالم خوب نیست زیاد نمیام نت بچه ها فدای همتون بشم واسه همه دعا میکنم خدایا ما رو چشم انتظار بچه نذار. دوستون دارم
خدایا دوستت دارم
سلام دوستای گلم
خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه های جدید هم خوش اومدین.ایشاله این دفعه آخره که برای هم از داستانهای سقط مینویسیم. حتما پیگیر دلیلش باشین. خدا خودش راهگشاست.

ممنون بهار جون از تبریکت ایشاله به زوری قسمت تو و نادیا جونم بشه.

منم در کل خوبم . ولی اوضاع معدم داغونه. حالت تهوع و ورم معده و روده شدید دارم. به بو هم خیلی خیلی حساس شدم. امروز صبح اومدم شرکت نتونستم برم تو اتاقمون. یه ساعتی تو سالن چرخیدم و بعد رفتم پشت میز. از بوی مردها حالم بد میشه. منم اکثر همکارام آقان.امپول ها رو هم کم و بیش دارم خوب میزنم. تا الان 7 تا زدم که 3 تاش کبود شده. مخصوصا مال امروز افتضاح شده. دیکه چاره ای نیست باید تحمل کرد. پنجشنبه هم میرم پیش معینی برای دیدن ساک بارداری. ولی اصلا تو رحمم هیچ احساسی ندارم که مثلا داره توش اتفاقی می افته.... نه تیری میکشه نه دردی میکنه. دیشب تو خواب خل شده بودم همش میگفتم وای پس چرا سینه هام دیگه درد نمیکنه........ وای چرا .... خلاصه که تا صبح خل شده بودم. اینم جریان من......... فعلا دارم تحمل میکنم. هر سری همینطوری بودم. حالم خیلی زود بد میشه و حسابی بهم میریزم. همش روزها رو میشمردم که مثلا سه ماه تموم شه شاید یه کم بهتر شم که هیچ وقت هم اون روز رو نمی دیدم.امیدوارم ایندفعه اینهمه عذاب نتیچه داشته باشه.

شما ها جطورین خوبین؟
شرایگین جون خیلی مراقب خودت باش.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به همه دوستان
سلام به دوستان جدید

مریم جان نگران نباش. انشاله به راحتی سه ماه رو میگذرونی. منم از اون دسته آدمهایی هستم که فوری بارداریم رو میفهمم و علائم سختش میاد سراغم.
انشاله که روزی میاد که همه اینا رو از یاد میبری و شیرینی نی نی اتو حس میکنی.

نارنیا جان معمولا دکترها واسه یه بار سقط کار خاصی نمیکنن. انقدر که ماشاله به برکت این آب و هوایی سالمی که داریم سقط رخ میده!!!
در مورد جواب پاتولوژیت چیزی نمیدونم.
انشاله که دیگه تکرار نشه.
اگر فکر میکنی نیاز به بررسی داری، بد نیست یه سری به ابن سینا بزنی.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام دوستان عزیز

مریم جون خیلی خوبه که حالت تهوع داری واین نشونه خوبیه پس نگران سینه وتیر کشیدن نباش انشالله که پنج شنبه با خبرای خو بیای

نارنیا جون برای یه سقط بررسی نمیکنن ولی به نظر من پیگیری کن وحتما ازمایشهای مربوط به سقط رو بده انشالله که دلیل خاصی نداشته باشه وسری بعد بارداری بی خطری داشته باشی
سلام دوستان منم ۲ بار سقط داشتم
حالا یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین:
سقط دومم هفته پیش بود توی ۱۱ هفته متوجه شدم رشد جنین در حد ۸ هفته اس و با قرص سقطش کردم. ۶ روز بعد از سقط یعنی ۲ روز پیش خونریزیم کامل قطع شد و رفتم سونوگرافی که گفتن بقایای بارداری نداری و دفعت کامل بوده ولی ضخامت آندومتر ۱۰ میلیمتره و زیاده.احتمال داره کورتاژ لازم داشته باشی.اینارو سونوگرافیست گفت.دکترم هم تا شنبه آینده تشریف برده مسافرت.حالا من موندم که چه بلایی قراره سرم بیاد.اینهمه دردو خونریزی بعدشم کورتاژ؟!!!یعنی با پریود بعدی آندومتر نازکتر نمیشه؟

خواهشا اگه راجع به ضخامت طبیعی آندومتر بعد از سقط میدونین بگین. ممنون از لطفتون