2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
نیکا جان مهم اینه که بقایا نمونده باشه.
ضخامت آندومتر با طی زمان و پریودهای بعدی و یا با تجویز دارو حل میشه.
نگران نباش.
کورتاژ برای تنظیم ضخامت آندومتر استفاده نمیشه.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام نیکا جان منم مثل شما یک ماهی از سقط دومم میگدره متاسفانه بعد ار کلی درد و خونریزی و دفع جنین تو خونه اخر سر کورتاژ شدم جون دیواره رحمم 20 میل بود و متاسفانه مجبور به کورتاژ شدم چون دکتر گفت خیلی ضخیمه و ممکنه باعث چسبندگی دیواره رحم بشه کنار اومدن با این موضوع خیلی برام سخت بود اما شکر خدا که گذشت
در ضمن من خیلی از کورتاژمیترسیدم اما خیلی راحتتر از دردایی بود که تو خونه واسه سقط جنین داشتم نگران نباش عزیزم
بچه ها من 2 بار کورتاژ شدم به نظرم خیلی راحته و بهتر از درد کشیدنه وقتی قرص خوردم برای سقط زمینو چنگ میزدم از درد ولی وقتی کورتاژ شدم هیچی نفهمیدم خیلی راحت بود خونریزی هم نداشتم بعدش .

مریم جون میشه یه خواهش کنم ازت
میشه 5 شنبه که میری پیش دکتر معینی ازش سوال کنی که کسی با شرایط شما میتونه توی ماه 2-3 بارداریش مسافرت با هواپیما بره؟؟؟ آخه منم شرایطم مثل شماست واگه باردار شم دقیقا باید همون داروهای شما رو ستفاده کنم ولی یه سفر واجب دارم که مجبورم با هواپیما برم و اگه اقدام کنم و این ماه باردار شم میافته توی ما 2-3 بارداریم نمیدونم اقدام کنم و باردار شم میتونم برم با هواپیما یا نه ..ممنون میشم ازت
سلام به همه
مریم جون امروز چطوری بهتر شدی فکر کنم همه مردای ادارتون رو فرستادی مرخصی راستی برای ورم معده سعی کن غذاهای نفاخ کمتر بخوری انشالله که هرچه سریعتر اوضاع عمومیت هم خوب بشه -یادت هست 15 تا سلکسان رو چقدر برات حساب کرد با بیمه آخه من یه جا پرسیدم گفت آزادش دونه ای 19 هزار و با بیمه 14 هزار و تاکید کرد که سلکسان ما خارجیه. مگه ما سلکسان ایرانی هم داریم؟؟؟
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام به همه خوبین من کم میام اینجا اخه نه کاری کردم که بخوام بگم یعنی نه دکی رفتم نه کاری واسه اقدام انجام دادم که بخوام بیام و گزارش کار بدم فقط اومدم بگم خلاصه تصمیم گرفتم یکشنبه17 شهریور ابن سینا نوبت گرفتم اگه خدا بخواد این دفعه برم ببینم مشکلم چیه ایشاله مشکل همه و من هم حل بشه. دل هممون شاد بشه الهی امین .مریم جون از خودت بگو کی میری سونو واسه شنیدن صدای قلب نینیت؟لیلا جون این ماه اقدام داری یا نه منتظر نینی باشیم؟شباهنگ جون تو چطوری نادیا خبری ازت نیستو تمام بچه هایی که تازه باهاتون اشنا شدم پیروز و شادکام باشین
خدایا دوستت دارم
سلام بچه ها من اولین باره اومدم اینجا
وقت نکردم همه پستا رو بخونم 10-12 صفحه بیشتر نخوندم

کسی بوده بین شما که 2 بار زایمان زود رس داشته باشه توی هفته 26
به نظرتون برم پیش کدوم دکتر ؟

دکتر اولم پروین کاتب بود بیمارستان بهمن
دکتر دومم محسن معینی بود اونم بیمارستان بهمن

سر بچه دومم هم سرکلاژ شدم هم گلکزان زدم هم آسپیرین خوردم هم پرولوتون می زدم و استراحت بودم نه سرکار می رفتم نه دانشگاه همش خونه بود

الانم تازه از ابن سینا وقت گرفتم
فکر می کنید هزینه هاش چقدر میشه ؟
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد ، که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . ......منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان
سلام الهه جان.من مشکلم با شما فرق میکنه اما یه دختر خاله دارم که همین مشکل رو داشت..4 تا زایمان زودرس تو ماههای مختلف داشت و سرکلاژهم کرده بود..تا اینکه رفتن خارج..اونجا گفتن که باید قبل از بارداری سزکلاژ قوی بشه..اینکارو کردن واسش و الان هم دخترش دو سالشه..تو حاملگی هم فقط استراحت کرد و هیچ داروی خاصی هم نخورد.
مریم گلی جون منم دکترم گفته یه روش هست ایران نیست به اسم ترانس ابدومینال سرکلاژ
می خواستم ببینم کجا انجام داده و چقدر براش هزینه داشته
ببخشید می تونی اطلاعات بیشتری برام بگیری برای زایمان تهران بود ؟ یا باید می رفت دوباره همونجا ؟
سرکلاژشو کجا باز کردن ؟ سزارین شد ؟
9 ماه رو استراحت مطلق بود ؟
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد ، که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . ......منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان
اونا کلا از ایران رفتن استرالیا..مهاجرت.
روشش ( های سرکلاژ ) بوده
سزارین شده و الان هم هنوز سرکلاژ رو باز نکردن چون گفتن شاید دوباره بچه بخواد
استراحت مطلق نبوده اما کلا استراحت میکرده
اونجا سیستم درمانی خودشو داره پزشک خانواده دارن ..بیمه دارن.. و هزینه های درمان رو هم بیشترش رایگانه چون شهروند اونجا حساب میشن..
اگه سوال خاصی داری بگو ازش بپرسم.
سلام بچه ها من هم زایمان زود رس دارم هفته 24 25 12 من امروز هیستروگرافی کردم گفتن میوم ساب موکوزال داری و باعث سقط میشه من تو مدت 5سال همش سونو ساده گرفتم حتی عکس رنگی و سونو واژینال هم نوعش رو به این دقیقی نشون نداده بود