2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سانی جون منم 3 تا سقط داشتم که خیلی ازمایشهای متفاوت توی این مدت دادم واین ازمایشهایی که شما الان نوشتی رو منم داده بودم وای دکتر زنان برام تجویز کرده بود که همش میگفتن هیچ مشگلی نداری برو باردار شو بیا فقط همین حرفشون بود
تا اینکه ازمایش (apca) رو دادم که تشخیص دادن من مشگلم از سیستم ایمنی هستش که دکتر زنان به من گفت لنفوتراپی کن که من اینکار رو اتجام دادم ولی ...........بازم راضی نشدم ورفتم دکتر ایمونولوژی که برام یه سری ازمایش تخصصی سقط رو نوشت از جمله سی د ی مارکرها وازمایش انتی تری گلوبولین وانتی تی پی او وازمایشهای
ژنتیک ...................
ودرمانم هم قبل بارداری پردنیزولون ولووتیروکسین واسپرین وفولیک اسید 5 وبه محض بارداری هپارین روزی 2 تا سرم ای وی جی ای 28 روز یک بار وموارد بالا اینا رو همشونو دکتر ایمونو برام تجویز کرد

سانی عزیز الان ازمایشهام دم دست نیست وگرنه بارت لیستشون رو مینوشتم ولی ازمایشایی که شما دادی هم خوبه ولی تخصصی تر هم باید بدی
امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم
سلام
سونیا جون مرسی گلم.تو چکار کردی این ماه اقدام داشتی دیگه.کی وقت پریت هست؟
منم تا الان 3تا آمپول زدم ولی خودمو آش و لاش کردم. جای هر سه کبود شده.دیروز و امروز که سرنگ و به سختی تو پوستم کردم رسما درد داره.ناحیه شکم کلا دیگه دردناک میشه. معدم ورم کرده بد. از اون طرف هم به خاطر شیافها روده هام داره از درد میترکه.کلا سیستم گوارشم حساسه.اوضام بهم ریخته. منم بد زخمم می ترسم این کبودیها زود نره و جا نداشته باشم برای آمپول زدن.
راستی بچه ها که این آمپول رو زدین سوال داشتم.
میگم تو این آمپولا چندتاش حباب سر سرنگ نیست . هر کاری هم میکنم جابه جا نمی شه. چکار کنم؟
بعدم تا سر سرنگ رو برمیدارم که تزریق کنم با این حال که اصلا فشار به سرنگ نمی آرم و سربالامیگیرم ولی معمولا 2 قطره ازش میریزه بیرون؟ چکار کنم؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونیا جان خیلی‌ ماهی‌،،ممنون از جوابت،،مشکل من اینه که ایران نیستم وگرنه من هم بهترین مرکز توی ایران میرفتم،،باید ببینم اگه پروفسور‌ام نفهمید میشه ازش خواهش کرد این تست‌ها رو انجام داد،،بازم ممنون
سلام به همگی
سانی جان منم این آزمایشات رو دارم منتها همونجور که سونیا جون گفت اینا کمه
آزمایشات مریوط به ایمونولوژی و سی دی مارکر ها هم هستند اگر میخوای بگو برم از روی برگه هام لیست آزمایشاتم رو بنویسم برات
سلام دوستای عزیزم

اخی مریم جون عادت میکنی ولی اینجوریام که میگی درد نداره ها ................
مریم جون من بارداری دومم هپارین میزدم ولی هیچ وقت کبود نشد الی یک بار که سرنگ امریکایی گیرم نیومد
ببین سرنگ امریکایی فقط بگیر از اونا که جلدش نارنجیه وروش نوشته usa مطمئن باش اصلا کبود نمیشی من هم دور نافم میزدم هم توی رون هم بازو فرقی نمیکرد ولی میگن دور ناف بهتره
برای حباب هم نترس مشگلی نداره ولی سعی کن از موادش چیزی بیرون نریزه
ببین >اگه بتونی یک بار بری پیش یک تزریقاتی برات بزنه ازش یاد بگیر که دیگه مشگلی نداشته باشی وبا خیال راحت از این به بعد بزنی

مریم جون من این ماه رو کلومیفن وتاموکسیفن خوردم روز 12 رفتم سونو وگفت فولیکول 16 و12 داری چند تا وروز بعدش هم امپول hcgزدم
ولی من همیشه راحت باردار میشم دکتر اینار و داد که زودتر باردار بشم چون نزدیک 5 ماهه دارم پردنیزولون میخورم وخیلی مضره 18 نوبت پریمه ببینم پری خانوم تشریف میارن یا نه هر چی که مصلحته التماس دعای فراوان