2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
یه دکتر باتجربه پیر هم به من همینو گفت. ولی ابن سینا و عارفی به من گفتن که با میکرو مشکلت حل میشه.
منم دارم تدارکات این کارو فراهم میکنم تا ببینم خدا چی میخواد.

شما چیزی که شنیدید موثقه؟ پزشک بهتون گفته؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام به دوستای خوبم
نادیا جون ممنونم ازت گلم.
بهار جونم دکتر پاکروش یه بار میگفت تخمک معیوب یه بار دیگه می گفت اسپرم معیوب. ما که آخرش هم نفهمیدیم قضیه چی بود. ولی می گفت که رحمت جنین رو پس می زنه و نگه نمی داره.
دوستان عزیز پیشنهاد منم اینه که اول برای آزمایشات و بررسی کامل برید ابن سینا و بعد اگر دوست داشتید با همونجا ادامه بدید و گرنه بعدش برید دکتر محسن معینی ...من عارفی رو نرفتم ولی بچه ها رو تعریفش میکنن

دکتر پاکروش فقط ادعا داره و همه چیزو به تخمک و اسپرم معیوب ربط میده
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام سلام
خوبید؟‌ من این چند روز خیلی گرفتار بودم. نشد بیام.
لیلا جون هنوز خبری نیست . تا فردا باید صبر میکنم و اگر نیومد پس فردا یه تست انجام میدم. ولی خودم همش احساس میکنم همین الانه که پریود شم. کاملا دردهاشو دارم. ولی دمای بدنم بالا نرفته برعکس همیشه که چه میخواستم پری بشم چه باردار بودم همش گر میگفتم. ببخشید ولی ترشحم خیلی کم از دیروز دارم. کلا سیستم بدنم با دفعه های پیش فرق داره. این دیگه چه مدلشه خدا میدونه.
بقیه دوستان امیدوارم خوب و خوش باشین.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستای عزیز
ممنون از راهنماییهای خوبتون . میخوام از دکتر عارفی وقت بگیرم . باید مطب برم یا بیمارستان بهمن ؟ تلفنی باید باشه یا حضوری ؟ ضمنا نادیا جون اون مطلبی که گفته بودم راجع به اینکه اینقدر حامله بشی که یکیش بمونه رو تو تاپیک بچه های همین سایت که تجربه ابن سینا و دکترهای مختلف رو داشتن خوندم و ضمنا یکی از اقوام همسرم هم دکترش همینو بهش گفته بود و بعد از 4 تا سقط الان بچه دار شده . اگه بازم تو این زمینه نظری دارین خوشحال میشم بگید . مرسی
سلام به همه
مامان محمد پارسا زنگ بزن کلینیک آی وی اف. من امروز زنگ زدم و واسه 19 بهم وقت داد.
کلینیک زنان تو مهرماه بود وقتش. بهم گفت بهتره اونجا بگیری اگر عجله داری.
چقدر این خانوم دارابی منشی کلینیک زنان ماهه.
قربونت همتون بشم که اینقدر نفوس خوب میزند.
نادیا جون طبق تاریخ باید دیروز یا امروز پری میامد. اگر تا فردا صبح نیاد مشکوک میشم بهش. اگر نیومد صبح تست میکنم ببینم چیزی نشون میده یا نه. اگرم پری شدم که دیگه فبها. خودم تازه ا ز امروز صبح یک کم رفتم تو فکرش. تا امروز کاملا بیخیال بودم. اینقدر که رفتن به بسته کیت تخمکگذاری هم خریدم برای ماه دیگه. ولی از صبح که شما ها هی پرسیدین همچین خودم هم فکری شدم. هر چی خدا بخواد. فقط اگر میده امیدوارم مانا باشه.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به همه دوستای خوبم
من امروز رفتم بخش تایید دارو تامین اجتماعی واسه تشکیل پرونده سرم..اما نشد!
میگن تا از مثبت بارداری نباشه نمیشه و واسه سری اول که باید به محض مثبت شدن از سرم رو بزنم باید سرم رو ازاد بخرم.
اینم از این!!

قرص ویتامین د3 قحطی اومده بود امروز بالاخره بعد از اینکه 8و9 داروخانه رو این مدت گشته بودم پیدا کردم.
انشاله که هست مریم جون
ما منتظر اولین نی نی گروه خودمون هستیم

مریم گلی من خیلی راحت خریدمش. عجیبه! همه چی کمیاب شده.
راستی دستت درد نکنه که یادآوری کردی بهم آخه من یکشنبه ها نوبت کپسول ویتامین د ام هست. بالاخره خدا وسیله سازه واسه آدمهای فراموشکار