|
مشاهده متن کامل بحث +
1158849 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
نادیا جون مال من با اینکه از اهواز ارسالی به تهران بود امروز کا آز دادم فردا ظهر گفت بیا جوابت فکس شده فکسش رو گرفتم و 1ماه بعد سر برج برگه اصلی اومد اما جوابم 1 روزه دستم بود اما بچه ها یادمه چند روزی طول کشید به آزمایشگاهی که میدی هم بستگی داره
سلام به دوستای خوبم مریم جون و بهار جونم ممنونم از راهنمایی تون. فقط یه سوال دیگه می شه شماره و آدرس عارفی و معینی رو برام بنویسید. یا حداقل اسم کاملشون رو تا خودم سرچ کنم و پیدا کنم. بعدش اینها خوب و راحت وقت می دن؟
خیلی ممنونم نادیا جون و لیلای عزیزم دعا می کنم که به زودی زود به خواسته های دلتون برسید. فقط یه سوال دیگه دکتر معینی همون دکتر محسن معینیه؟ دکتر عارفی هم سهیلا عارفیه؟ منظورت از کلینیک بهمن بیمارستان بهمنه؟
سلام خانوما من تازه با این سایت آشنا شدم . توی دو سال اخیر سه تا سقط داشتم که همشون بین هفتهای 6-7 بودن چون پوچ بودند. بعد از سقط دومم یه سری آزمایشات خون که در مورد بیماریهای عفونی و میزان پروتئین و فاکتورهای انعقادی بود رو دکترم برام تجویز کرد و خدارو شکر تو اون زمینه ها مشکلی نداشتم . توی بارداری سومم هم فولیک و آسپرین و سیکلوژیست و آمپول سلکسان هم استفاده میکردم ولی باز سقط شد. میخواستم دوستایی که در این زمینه تجربه دارند راهنماییم کنند که چه آزمایشات دیگه ای رو باید بدم . ضمنا من شهرستان هستم . ولی میخوام اینبار بیام تهران . یه دکتر خوب هم تو زمینه سقط بهم معرفی کنید. ممنون میشم کمکم کنید .
مامان محمد پارسا بنظرم یه سری برو کلینیک ابن سینا. اونجا خوب بررسی میکنن. میتونی هم بری پیش دکتر محسن معینی یا سهیلا عارفی. من ابن سینا و عارفی رو رفتم و راضی بودم. معینی رو نرفتم ولی بچه ها رفتن و راضی بودن.
ابن سینا برای بررسی خوبه و یکی از این دکترها برای ادامه درمان.
منم دقیقا شرایط شما رو داشتم. تشخیص همه دکترها این بود که اسپرم همسرم ضعیفه و مشکل داره. البته اینو فقط با تست اسپرم مراکز ناباروری تشخیص دادن. هر آزمایشگاه معمولی میرفتم خوب و طبیعی بود. ممکنه مشکل تو هم همین باشه عزیزم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مرسی نادیا جون شما نتیجه ای گرفتی ؟ آخه از بعضی ها شنیدم اگه اسپرم ضعیف باشه باید اینقدر باردار شی تا یکیش سالم در بیاد چون تو ایران در زمینه انتقال جنین سالم زیاد تخصص ندارن .