2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام

هسچی مریم جون یه مشت ادم خرافی بیکار که فکر میکنن بلانسبت شماها خودم رو میگم گوشمون درازه نمیدونیم تبلسغ فالگیر و رمال هست . اینطوری میان مینویسن که کاروکاسبیشدن راه ییفته حالا تو همه تاپیکا نوشته این پست رو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اللهم صل علی محمد و ال محمد
اللهم صل علی محمدو ال محمد
اللهم صل علی محمد و ال محمد
دینگ دینگ دینگ !!!!!!!!

مژدههههههههههههههههههههههه کجاییییییید دوستاااااااان
عجب صبحی رو شروع کردم من با خبر + شدن تست مریم
آرهههههههههههههههه تست مریم + شده ، رفته آز بده تراخدا دعاش کنید الهی که روزی تک تکتون باشهههههه. 3تا صلوات بفرسته هر کس اینجا رو میخوووووونه به سلامتیش

به سلامتی و خبر خوش بیای مریم جووون
پس مطمئن باش که با خبر خوب میاد.
مطمئن باش.

وااااااااااااای چقدر خوشحال شدم. الهی که نی نی اش تا آخرش روند خوبی رو طی کنه.
خدایا کمکش کن.

الهی شکر اولین نی نی این گروه قدم تو دل مامانش گذاشته

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا جون اره مثبت شده انشالله که با دست پر بیادش خدا به همراهش

عزیز دلم انشالله به زودی زود روند درمان رو شروع کنی و خودت با خبر ورود نینیت اینجا رو غرق شادی کنی نادیا جوووون
انشالله برای تک تک بچه ها به زودی ای خدااااااای مهربووووونممممممم

خدا کنه لیلا جون. انشاله برای تو هم باشه.

من منتظرررررررررررررررررم مریم جون بدو بیا.
خدا کنه رفته باشه بیمارستانی جایی که زود جواب رو بدن بهش.
اای خدا لطفت رو شامل حال ما کن و از اینجا به بعد اگر صلاح میدونی بچه ها رو زیر بال و پر اساسیت بگیر و بزار تا 120 سال طعم خوشبختی رو با پدر و مادر صبورشون بچشون. ای خدا اتفاق بد سقط رو نصیب دشمنمونم نکن ، دل تک تک دوستام رو شاد کن

نگااااااار جون شما هم رفتی سونو بیا بگووووو عزیزم

نادیا نینی نگارو یادت نبووووودا
اای خدا لطفت رو شامل حال ما کن و از اینجا به بعد اگر صلاح میدونی بچه ها رو زیر بال و پر اساسیت بگیر و بزار تا 120 سال طعم خوشبختی رو با پدر و مادر صبورشون بچشون. ای خدا اتفاق بد سقط رو نصیب دشمنمونم نکن ، دل تک تک دوستام رو شاد کن

نگااااااار جون شما هم رفتی سونو بیا بگووووو عزیزم

نادیا نینی نگارو یادت نبووووودا

راستش نه! ببخشید
ولی نگار خیلی نمیومد. شاید از وقتی من اومدم.
نی نی مریم اولین نی نی هست که من کاملا در جریانش هستم.

خوب عیب نداره نی نی دومی !!!

سلام
فقط خدا رو شاکرم که به من لطف کرده که دوستای گلی مثل شماها دارم. صبح به لیلا جون هم گفتم فقط شما از تمام کسایی که دارم میدونید تستم مثبت شده. این یعنی حرف دلم رو خوشحالیم رو ناراحتیم رو فقط با شما میتونم به راحتی بگم. واقعا خدا رو به خاطر وجود تک تک شماها شکر میکنم.
از خدا میخوام دل تک تک مون رو شاد کنه. ایشاله به هممون یه فرزند سالم و صالح بده. اون روز برسه که چشممون به صورت زیبا و معصوم بچه خودمون بیافته و سجده شکر بجا بیاریم. امین
مرسی لیلا جون که خبر دادی به بچه ها. محتاج دعای همتون هستم.
منم صبح با هزار دل دل یه بیبی چک از قبل داشتم رفتم تست کنم. دستام مثل چی میلرزید. خلاصه که تست رو انجام دادم به فاصله 5 ثانیه دوتا خط پررنگ افتاد. دیگه اشکم بند نمی یومد. یه حس عجیبی داشتم. خوشحالی ، ترس،‌ تردید،‌بغض .... اصلا خیلی برام حس غریبه......... بعدش اومدم تو تخت دوباره دراز بکشم که تا شوهرم چشماشو باز کرد بغضم ترکید. اون بیچاره میگه چی شده؟؟؟؟؟؟؟ گفتم تستم مثبت شد. میگه مگه خودمون اقدام نکردیم خوب چرا گریه میکنی خوشحال باش....... خلاصه که مثبت شدن تستمون هم با بقیه آدمها فرق میکنه......فقط از خدا میخوام ایندفعه پیش همسرم شرمنده نشم. بعدش هم سریع به لیلا جون اس ام اس دادم.
رفتم آزمایش تیتر بتا دادم گفت جوابش بعد از ظهر آماده میشه. اس ام اس زدم به شماره دکتر معینی گفتم. خانمش جواب داد فردا صبح با جواب آزمایشت بیا مطب. امیدوارم جواب آزمایش و مقدار بتا هم خوب باشه.
راستی یکی از دوستام بود که یادم نیست براتون تعریف کردم یا نه . تا حالا دوبار بچه اش رو از دست داده بود. یکی 4 ماه ونیم و اون یکی رو 7ماه و نیم. سری دوم که جفت رفته بود به دیواره رحم چشبیده بود میخواستن رحمش رو در بیارن. خدا خیلی بهش رحم کرده بود. خلاصه داستان اینکه جفتمون تو دیماه باردار شدیم. مال من که سقط شد ولی دوستم همین امروز صبح بهم خبر داد که دختر گلش صحیح و سالم بدنیا اومد. نمی دونید چقدر خوشحالم کرد. ایشاله خبر زایمانتون رو مثل دوستم بشنوم و اینجا با هم جشن بگیریم. امین

محتاجم به دعاهاتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سایت کفشدوزک فروشگاه آنلاین لباس و لوازم کودک

http://www.kafshdozak.com/

قیمتهای عجیب و باورنکردنی به مناسبت حراج آخر فصل تابستان ( فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید )

http://www.kafshdozak.com/?product_cat=auctioneer

آدرس تاپیک

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=446015&PageNumber=195&msg=ok