2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

بچه ها منم یه مقداری هپارین و یه مقداری شیاف دارم تو در یخچال نگه داری میکنم.
جاش خوبه؟
گاهی سر میزنم که ببینم نکنه یه موقع یخ بزنه؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه رفتین که منم برم کم کم
من یکشنبه گفته برم سونو اما تاره 6 هفته میشه استرسشو گرفتم از الان که زوده برم اونجا چیزی نبینه همش باید فکرو خیال کنم
برام دعا کنید دوست جونیا
ایشالا همگی خوب باشین با خبرای خوب بیاین بای
سلام
من از بحث جا موندم.
نگار جون ایشاله میری و برامون خبرهای خوب میاری. میگم اسم این داروخانه نزدیک ابن سینا چی بود؟ منم شاید برم بگیر. ولی فکر کنم اگر بخوام بیمه تکمیلی پولش رو بده باید بهش مدرک پزشکی بدم. یعنی باید باردار بشم بعد بخرم.

لیلا جون من سری پیش که باردار شدم یه دکتری بهم سلکسان ده هزار داده بود؟ اصلا ده هزار داریم؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
من الان موهام رو میکشم از دست این شوشووووووووو میگه به دکتزه نگفتم که گرون دادی بهم که واسم سرم بیارهههههههه میگع این همه پول باید بدیم تو گیر 20-30 تا هستییییییی؟؟؟؟؟ فکر کنم لارزژه و من بی خبرمممم اعصابم داغون شد اما سرم همون دونه ای 525 من از خود اسناد پزشکی که برای تایید رفتمم دپرسیدم
سلام مامان نگااااااار جون خوبی؟ شکر خدا آرهههههه خووووبم ممنونم ازت بلاخره خوب شدم پشتشم پری شدم

اره نگار رفتم بروشور خوندم خواستم به مریم بگم که 20،40،60،80،100 داره

نگار کجایین مالا تو . مال من مال فرانسست.چه. خوب جا هم کم میگیره اینجا که فقط دوتایی داشتن تا حالا

بچه اها تو بروشورش نوشتن به وزن هست

نگار مال من فقطو فقط نوشته زیر 25 درجه. ننوشته تو یخچالم نباشه
سلام لیلا جون خوبی
مرسی که جوابمو دادی یعنی به نظرت برم دکتر غدد؟ وای چقدر دارو ها گرون شده خدایا
سلام نادیا جون خوبی ...من دیگه ابن سینا نرفتم پیش معینی دنبال میکنم.. تو چه خبر چه مرحله ای هستی؟
الهی و ربی من لی غیرک....