2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
وای پس چرا به من دوز آخرش رو داده بود. معینی بهم نگفت چند میلی باید بزنم. خدا به خیر کنه.
نگار جون مال شما هم فرانسویه؟؟؟؟؟؟؟؟
نیروانا جون منم پیش معینی میرم. ایشاله که دستش برای هممون خوب باشه.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستای خوبم
یه سوال داشتم
به نظرتون منم برم پیش معینی یا همون ابن سینا خوبه
من مریض پاکروش هستم
الان یه ماهیه که پیش زرنانی هم رفتم
شماها که تجربه تون بیشتره می شه منم راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرگس جون پاک روش رو فراموش کن. ابن سینا یا دکتر معینی رفتن دیگه سلیقه ایه. به نظر من دوتاشون خوبن. ببین کجا راحتری همون رو برو. من خودم به یه مطب رفتن راحترم تا یه مرکز. دکتر زنان خوب تو ابن سینا شنیدم رزاقی و یکی دیگه که الان اسمش یادم نیست. اگر میخوای بری ابن سینا از دکترهای خوبش وقت زنان بگیر. تصمیم با خودته. ایشاله موفق باشی.
سلام به همتون
بچه ها من موندم بین ابن سینا و عارفی کدوم رو برای میکرو انتخاب کنم؟
شوهرم میگه ابن سینا مرکز تخصصیه. عارفی رو هم ندیده و نظری راجع بهش نداره.
شما چه نظری دارید؟

نیروانا جان منم ابن سینا رو پیگیر نشدم ولی الان همونطور که گفتم مرددم که کدوم رو برم؟
خودم قصد داشتم برم عارفی ولی حرف شوهرم هم منطقیه.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا جون من عارفی رو پیشنهاد میدم.
مریم گلی جون فرگمین جریانش چی شد؟ چندتا پیدا کردی؟ فکر میکنی به تعداد بتونی پیدا کنی؟
لیلی جون من واقعا از مشکلی که شما داری اطلاعاتی ندارم. ایشاله هر چی خیره برات پیش بیاد.
نگار جون نمی دونم والا. منظورم اینکه مال اروپا باشه خوبه .
سلام نرگس جون منم پیش پاکروش دیوانه میرفتم اما الان خیلی پشیمونم واسه نازایی عارفی خوبه اما واسه سقط هم عارفی و هم معینی هر دوخوبه .نادیا جون منم عارفی رو پیشنهاد میدم تو ابن سینا زیر نطریه دکتر نیستی و عارفی هم واسه سقط و واسه نازایی خوبه .لیلی جون من چند تا سقط داشتی؟
سلام لولیتا جون خوبی؟ شکر خدا که خوبی ؟ انشالله به زودی بیای بگی بیبی چکم با یه نینی موندگار مثبت شدهههههه

والله این ماه که من اقدام هستم ، مریمم که باید دید مامان شده یا نه از. شهریورم مریم گلی نادیا ام انشالله به زودی تصمیم میگیره شباهنگم فکر کنم باید اقدامی باشهههه

مامان گلی این ماه ما هم نگار جوووووون هست که برای سونوش این هفته التماس دعا داره انشالله به زودی روزی هممون
سلام لولیتا جون خوبی؟ شکر خدا که خوبی ؟ انشالله به زودی بیای بگی بیبی چکم با یه نینی موندگار مثبت شدهههههه

والله این ماه که من اقدام هستم ، مریمم که باید دید مامان شده یا نه از. شهریورم مریم گلی نادیا ام انشالله به زودی تصمیم میگیره شباهنگم فکر کنم باید اقدامی باشهههه

مامان گلی این ماه ما هم نگار جوووووون هست که برای سونوش این هفته التماس دعا داره انشالله به زودی روزی هممون