2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همه دوستان
خوبید همتون؟
لیلا جان چرا انقدر گرون خریدی؟ یعنی گرون شده ظرف این دو هفته؟
من پنجشنبه قبل یعنی دقیقا دو هفته پیش خریدم دونه ای 14 یعنی بسته 28 تومن.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

یعنی 4 تا دونه اش میشه 56 تومن.
تازه این قیمت فاکتورش بود یه درصد هم بیمه کم کرده بود که اونم نوشتم اوندفعه. یادم نیست چقدر بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی بمیرم زهرا جووون خدا بزرگه خدا پسرت رو حفظ کنه

زهرا جون ما آزمایشای ژنتیکی مربوط به غلظت خون دادیم معروف به ژن های ترومبوفیلی که من mthfr شد هتروزیگوت و pai1شد پولی مورفیسم دکتر معینی گفت فرگمین باید یزنید که گیر نمیاد پس کلگزان 60 چون من ارداری قبلیم 40 زدم بازم قلب متوقف شد
اخی بمیرم زهرا جووون خدا بزرگه خدا پسرت رو حفظ کنه

زهرا جون ما آزمایشای ژنتیکی مربوط به غلظت خون دادیم معروف به ژن های ترومبوفیلی که من mthfr شد هتروزیگوت و pai1شد پولی مورفیسم دکتر معینی گفت فرگمین باید یزنید که گیر نمیاد پس کلگزان 60 چون من ارداری قبلیم 40 زدم بازم قلب متوقف شد
سلام نادیا جون حالا شوشو قراره بره پیش دکتره . روش نوشته 32000 شوشو که بهش گفت گفته گرون شده الان برای سرم میخواد بره پیشش ببینیم چی میشه

روش نوشته هر عدد 16000 و یک بسته دوتایی 32000 . گفت با بیمه میشه 25000
سلام نادیا جون حالا شوشو قراره بره پیش دکتره . روش نوشته 32000 شوشو که بهش گفت گفته گرون شده الان برای سرم میخواد بره پیشش ببینیم چی میشه

روش نوشته هر عدد 16000 و یک بسته دوتایی 32000 . گفت با بیمه میشه 25000
سلام لیلا جون خوبی ؟ لیلا جون چند تا سوال دارم ازت
2.75tshمن بود و معینی بم لوتیروکسین نداد به نظرت لازم ؟
آز pt ,ptt چیه؟کسی که میخواد کلگزان یا هپارین بزنه باید آز خاصی بده ؟
بعد معینی چرا بت گفت 11 پری بری سونو ؟
ببخشید این همه سوال پرسیدم
ان شالله زودتر نی نی خوشگل بیاد بغلت...
الهی و ربی من لی غیرک....
ببین من tsh 4.4 بود رفتم تحت نظر دکتر غدد معینی هن اصلا اظهار نظری نکرد به نظرم برو دکتر غدد چون من دکترم گفت باید بره زیر 2 من بعد از دو ماه شدم 1.5 الان اکب بارداری داده

من سری قبلی قبل از کلگزان هیچ آزی ندادم الانم ندادم اما کسانی که هپارین میزنن باید پلاکت plt چک کنن به صورت مرتب اما من دکترم گفت کلگزان نیازی نیست معینی هم که چیزی نگفت . این pt , ptt مربوط به غلظت خون هست اما خوب ربطی به این غلظت خون ما نداره چون من اینام تو رنج نرمال هست اما ژنتیکی غلظت دارم و پروتیین سی پایین دارم
ببین من tsh 4.4 بود رفتم تحت نظر دکتر غدد معینی هن اصلا اظهار نظری نکرد به نظرم برو دکتر غدد چون من دکترم گفت باید بره زیر 2 من بعد از دو ماه شدم 1.5 الان اکب بارداری داده

من سری قبلی قبل از کلگزان هیچ آزی ندادم الانم ندادم اما کسانی که هپارین میزنن باید پلاکت plt چک کنن به صورت مرتب اما من دکترم گفت کلگزان نیازی نیست معینی هم که چیزی نگفت . این pt , ptt مربوط به غلظت خون هست اما خوب ربطی به این غلظت خون ما نداره چون من اینام تو رنج نرمال هست اما ژنتیکی غلظت دارم و پروتیین سی پایین دارم
سلام خوبین؟
لیلا جون خوب شدی دیگه؟
ببین نمیخواد این آمپولا رو انقد گرون بگیری هلال احمر داره منم از داروخونه نزدیکه ابن سینا راحت گرفتم
بستش 10 تایی هست روش زده بود 181000 یعنی آزاد دونه ای 18100 با بیمه فکر کنم 13 حساب کرد دونه ای
من تو یخچال اما کشو نگداری میکنم چون خوزستان هوا گرمه میترسم تو دما اتاق باشه هر چند کولر رو دمای 16 هست نمیدونم اما تاریخش مال سال 2015 هست و ماه پنجمش یه جورایی دو سال دیگه

به این دلیلم باید سونو بدم که دارم برای بارداریم روزی سه تا کلومیفن میخورم بازد رشد فولیکول رو چک کنی من همه بارداریام با کلومیفن بوده . روز 12 باید سونو میدادم که پنج شنبست و دکترم فقط روز زوج هست باید چهارشنبه برم روز 11 هست .دکتر خودم میگفت روز 14 چون تمپول نمیده معینی فکر کم چون امپول میده منم میخوام بزنم
نیروانا سلام خوبی؟
ما همدیگه رو دیدیم. یادت میاد؟
تو ابن سینا مطب دکتر زرنانی.
به کجا رسوندی کارت رو؟

آزمایش pt رو من میدونم. کسانی که داروهای ضد انعقادی مصرف میکنن بعد از یه سری مصرف طبق نظر پزشک آزمایش میدن تا ببینن که عکس العمل بدنش چی بوده و یه عددی رو نشون میده که باید مطابق رنج باشه.
اگر عدد پایین باشه دوز دارو رو بالا میبرن و اگر عدد بالا باشه برعکس و اگر خوب باشه که طبق همون برنامه ادامه میدن.